Sizin tutumunuz ne olurdu merak ettim

Ben şahsen mutfağıöda içime sinmeyen bir eşya istemem, haklı haksız meselesinden daha çok zevk meselesi bu iş. Kullanmak zorunda değil haaa durumu yoktur geçici bir süre kullanır o ayrı ama öyle bi şey söylemiyorsunuz. Ben de kızın yerinde olsam beğenmediysem eğer sadece yeni diye kullanmam. Ayrıca yerinizde olsam bu konuyu kızla konuşmayı falan düşünmem sizlik bir durum yok ortada.

Ben eşimin kurulu evine gelin geldim. Bir oda dolusu ceyizim olmasına rağmen hiç birşey getirmedim. Gorumcelerim beni delirtti. Şunu ben aldım , bunu ben getirdim diye diye. Kendi evleriymis gibi davrandılar. Sonuç mutfaktaki herşeyi çöpe attım. Yenisini aldım. Siz karışmayın ev onun evi.

Yok kesinlikle karismayin bu mevzuyu ikisi birlikte halledebilir pekala. Kardesiniz konussun. Kizin yerinde olsam biraz mahcup olurdum hicbirsey almayacaksam ve o aldiklarini inceler ayiklardim tabiki asiri yipranmislari almazdim. Ama hepsini durduk yere attirmak müsriflik bence.. benim esimin de bekar evi vardi ayikladik yani guzel olan kullanisli olan seyi niye atalim ama mutfak esyasi degildi baska seylerdi. Eksik olanlari ayarlar bi sekilde denk getirilir zannimca.

Kardeşim ilerde çok üzülür gibi gelsede bana siz bilirsiniz desede kalbim kafama takılmadı değil
Vallaha arkadaşım. Erkeklerin işi belli olmuyor. Sen al dediğine göre size eşyaları, gelin hanım kıymetli. Dediğini yaptırıyor. Kardeşiniz de kabul etmiş. Üzülmez o. Karışırsanız siz üzülürsünüz,

Biz parasında adetinde töresinde değiliz bugün bu isteği yapan yarın birgün daha zor İsteklerde bulunur sevgi saygı varsa bınlara ne gerek var maddenin önemi nedir bilemiyorum kardeşim tek erkek üzülsün istemem kzla sözde bir kez yan yana gelmişimdr mutlu olsn isterdim kardeşim görgüsüzlük bu başka bişey değil

Vay be almasın kardeşin yenisini istiyorsa çalışıp alsın gelin hanım ne güzel dünya insan utanır

Bence kizi aramayin karışmayın hicbir konuda kendileri halletsinler.
Diger husus yaslarada bagli olarak kizin beklentileri istekleri olmasi gayet normal. Ama evet bence de gereksiz kizin yaptigi.
Diğer husus sizi cok görümce gördüm. Zamaninda yaptiginiz fedalarliklari hayat beklentinizi bakis acinizi kizla kiyasladiginizi ve bu yuzden de yaptigi sacma sanki prenses ne gerek var gibi olaya kardese kiyamama bakis acinizdan yaklastiginizi seziyorum. Kardesinle konusmuslar kardesin kabul etmis yada etmemis bu onların meselesi. Ama siz kardesimi yemeye calisiyorlar para hatcatmaya calisiyorlar kizmindan negatife bogulup gelmissiniz. Biraz daha akisina birakin. Eger devam ederse iliskileri bir ömür gelininiz olacak. Onu anlamaya calisin.

Benim kardeşim de nisanlisida polis kardeşim eşyalı evde oturuyordu gelin kendi eşyalarını getirip kullanıcak eksikleri alıyorlar sadece ha tabi beni ilgilendirmez de tabi onlar rahat etsin yeter ama bı maaşla o kadar şeyi nasıl alicaklar oda ayri sonuçta bizim gelin kendiside alabilir kardeşime ihtiyacı yok

ben olsam bende kabul etmem ne münasebet durumu olmasa neyse ama varken niye zevkime göre alınmasın siz girmeyin araya yarın siz kötü olursunuz

ben olsam bende kabul etmem ne münasebet durumu olmasa neyse ama varken niye zevkime göre alınmasın siz girmeyin araya yarın siz kötü olursunuz
Tamam ben kötü olurum ama bu yaptığıda resmen hazıra konmak kardeşim gelin hanımın isteklerine göre mi çalışacak bir ömür boyu o zaman girseydi bir işe alsaydı zevkine uyan şeyleri

Kız haksız
Düşüncesiz
Sen karısma sonra sen hatalı olursun
Allah simdiden sabır versin çünkü böyle bir gelin de bizim basımızda var
Sürekli aç
Bir türlü doyuramıyor kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…