Sizin tutumunuz ne olurdu merak ettim

Neden görümcelerin adı çıkıyo anlamış değilim. Kardeş gibiyiz valla çok şükür.

Sizi haklı buldum zaten o şehir benim bu şehir senin gezecek ne gerek var. Kendi alsa neyse ama aldıracakmış ne kadar rahat bi insan.
Siz bu konuyla ilgili bi şey demeyin bence gelininize. Kardeşinizle konuşun düzenimizi kuralım, bunlar ufak tefek şeyler daha sonra alırız gibi ağzını yoklayabilir.
Kardeşinize de size de Allah sabır versin diyorum.

Kız haksız
Düşüncesiz
Sen karısma sonra sen hatalı olursun
Allah simdiden sabır versin çünkü böyle bir gelin de bizim basımızda var
Sürekli aç
Bir türlü doyuramıyor kardeşim
Alcam karşıma konuşcam kardeşimi bu işin sonuda böyle olur gibi geliyor bana sonuçta düğünde takı da takmayacaklar Mış üzülsün istemem canımm kardeşim boşanırsa ilerde daha kötü olur

Bence çok mantıksız ve israf. Bir kere madem istemiyor kardeşinin mutfak eşyalarını gelin hanım kendisi alsın madem. Hem bu tarz şeyler kızın çeyizinde olur erkek almaz zaten . Kardeşin kendini eşek yerine koydurtmasın , bu kızdan olmaz bence.

Kiz haksiz
Madem begenmiyor kendisi alsin getirsin
Adamin zaten var olan esyalarini attirip da yenisini aldirmasin
Ben kardesinizin yerinde olsam esyaya kim okey derse onla evlenirim
Kulkedisi misali

Alcam karşıma konuşcam kardeşimi bu işin sonuda böyle olur gibi geliyor bana sonuçta düğünde takı da takmayacaklar Mış üzülsün istemem canımm kardeşim boşanırsa ilerde daha kötü olur
bozun sozu ciddiyim yolunacak kaz bulmak degildir evlilik

Siz karışmayın hiç bi şekilde sizi ilgilendirmez zaten bu konu.
Kardeşinize de yorum yapmayın bu konuyla alakalı lütfen.
İnsan evlenince herşeyi kendi seçsin ister içine daha çok siner hem.
Bir de zaten döşenmiş bir ev var kardeşiniz kendi zevkine göre döşemiş.
Ben olsam evin içindeki bütün eşyaları komple 2. Ele vermesini söylerdim .
Bilemem çünkü daha önce eve kim geldi kim gitti ne yasanmisliklar var .
Dua edin kız tek tencereler çope demiş
: )

Mutfak eşyalarını kız alır genelde
Kendi ceyiziyle gelicektir belki...ozaman evde eskileri istememekte haklı olur

Karışmayın siz hiç bence onlar bilir

Kiz haksiz
Madem begenmiyor kendisi alsin getirsin
Adamin zaten var olan esyalarini attirip da yenisini aldirmasin
Ben kardesinizin yerinde olsam esyaya kim okey derse onla evlenirim
Kulkedisi misali
Hahaha kendi bilir tek istediğim mutlu bir evliliği olsn para bir şekilde halledilir durumu olmasa gerçekten eski kullanışsız şeyler olsa yeterki mutlu olsn diye ben alırdım ama görüyorum ki şimdikiler çok anlayışsız

Benim anladığım şu: Kardeşiniz yalnız yaşıyor. Eşyaları aldı ve şuan kullanıyor. Ama bunları çeyiz niyetiyle almış öyle mi? Eğer böyleyse kardeşiniz tabiki haksız. Bekar evine aldığı şeyi kız ne yapsın? Niyeti varsa düğün arefesinde alır koyar kenara.

He aldı da kenara koyduysa, gelin nankörmüş. Bizde mutfak tamamen kız tarafına ait. Çocuk almış her şeyi daha ne yapsın derim. Bi zahmet parasını versin kendi zevkine göre alsın.

Konuşun bence de. Bi çantasını alıp gelecek heralde gelininiz, yazık üzülüyorum bazen erkeklere valla ya.
Ev kurmak kolay mı işin ucundan tutmayacak, kardeşinizin yükünü hafifletmeyecek. Hatta bide yüküne yük ekliyo.
Arkadaşların dediği gibi zaten onlar kız tarafına düşen şeyler.

Çeyiz niyetiyle almadı kardeşim mutfağı yemek yapmayı sunumu çok sever kendi ihtiyaçları için gereğinden fazlasını aldı eksiği yok hepsi yeni e kızında çeyiz yokmuş yapmayacak Mış ta ama tüm mutfağı sil baştan kardeşim
Alsın istiyor

Aynen birde meslek gereği de zor koşullarda çalışıyor zaten ayıp yaptığı

Bunları kullanmak istememekte haklı. Geçici bir iki parça şey alıp düğünü bekleyebilirdi. Sizde söylüyorsunuz; bunlar çeyiz değil. Sizin adetlerinizde mutfağı kim karşılıyorsa o tekrar alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…