- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Canım kanım kardeşim neden dış kapının mandalı olayım ki kardeşim bu soğukta pembiş mutfak eşyaları için mi çalışıyor yazık değil mi altını beyaz eşyası ev eşyası salonu gelinliği ıvırı zıvırı hanfendiyi memnun etmek için mi kardeşimi düşünmek gayet doğal hakkım
Eh kendileri bilirler.Almayacak Mış söylemiş
Zevkine göre ise kendisi almasi gerekmez mi yoksa tabiki zevk önemliHerkesin zevki farkli.
Kendi zevkine gore almak istemistir gelin hanim.
Cok normal
Icinde kalmasin diye
Siz karismayin
Tabii ki.Zevkine göre ise kendisi almasi gerekmez mi yoksa tabiki zevk önemli
Tabii ki.
Ben kendi tekrar alacak sandim.
Oyle degilmis.
Bu durumda ikisi aralarinda halledecekler konuyu.
Yapacak baska birsey yok
Olani atiyor, ceyiz olarak getirmiyor, yenilerini istiyor ama parasinada karismiyor... Ve bu insan hakli?Kiz kendi zevkiyle aldigi eşyaları kullanmak istemekte haklı. Ama mutfak esyalarini kiz alir genellikle.
Siz sakin karışmayın kardeşiniz isteklerini dile getirsin aralarında halletsinler. Aralarında belki anlaşırlar siz karışırsanız halletmeleri olanaksizlasiriyi akşamlar bugün kafama takılan bir konu hakkında sizlerin de fikrini almak istedim açıkcası merak ettim benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim geçen ay sözlenmişti bu ay sonu nişanı var yazada düğün kendisi ast. Sözlüsü çalışmıyor kardeşim şuan tek yaşıyor eve çıkarken mutfak eşyasını a dan z ye aldı ben evli olmama rağmen bende o malzemeler İnanın yoktur zevklide çocuk gittiğimde görmüştüm granit tencere tavalar çaydanlık tabak ufak büyük ne varsa gayet güzl kaliteli şeyler kardeşim yemek yapmayı mutfağı çok sever bir yıl olmamıştır titiz ve temiz kullanır da ama İnanın yeni gelin mutfağında ne varsa kardeşim de fazlası var bugün beni arado ki abla bunları sen alabilir misin atmaya kıyamıyorum diye ama İnanın sesi çok üzgün dü neden niçin atıyorsun dedim sözlüsü istemiyor Muş kardeşim bugün laf arasında konu çeyizden açılmış kullanılabileceğini eksik olmadığını söylemiş ama müstakbel gelin kabul etmemiş hiçbirisini istemiyorum demiş ve tek çöp çeyizi bile yok tabi Kardeşim alcakmış yenilerini yazık günah değil mi ben hepsini kabul ederim ama kardeşime kıyamıyorum para kolay kazanılmıyor ver ben arayayım söyleyeyim dedim kabul etmedi şuan kafası çok karışık ilerde daha büyük sorunlar olur diye düşünüyor ayrıl ayrılma demedim kendisi bilir sizce kız haklı mı haksız mı ?
Siz asla karışmayın. Kız kullanmaya ili ama çeyiz kız evine ait. Kendi istediğini gider kendi alır. Tabi karışmayın kendileri çözsün. Tek sorun buysa bundan nişan atılmaziyi akşamlar bugün kafama takılan bir konu hakkında sizlerin de fikrini almak istedim açıkcası merak ettim benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim geçen ay sözlenmişti bu ay sonu nişanı var yazada düğün kendisi ast. Sözlüsü çalışmıyor kardeşim şuan tek yaşıyor eve çıkarken mutfak eşyasını a dan z ye aldı ben evli olmama rağmen bende o malzemeler İnanın yoktur zevklide çocuk gittiğimde görmüştüm granit tencere tavalar çaydanlık tabak ufak büyük ne varsa gayet güzl kaliteli şeyler kardeşim yemek yapmayı mutfağı çok sever bir yıl olmamıştır titiz ve temiz kullanır da ama İnanın yeni gelin mutfağında ne varsa kardeşim de fazlası var bugün beni arado ki abla bunları sen alabilir misin atmaya kıyamıyorum diye ama İnanın sesi çok üzgün dü neden niçin atıyorsun dedim sözlüsü istemiyor Muş kardeşim bugün laf arasında konu çeyizden açılmış kullanılabileceğini eksik olmadığını söylemiş ama müstakbel gelin kabul etmemiş hiçbirisini istemiyorum demiş ve tek çöp çeyizi bile yok tabi Kardeşim alcakmış yenilerini yazık günah değil mi ben hepsini kabul ederim ama kardeşime kıyamıyorum para kolay kazanılmıyor ver ben arayayım söyleyeyim dedim kabul etmedi şuan kafası çok karışık ilerde daha büyük sorunlar olur diye düşünüyor ayrıl ayrılma demedim kendisi bilir sizce kız haklı mı haksız mı ?
Merak ettimde o kizin yerine kendinizi bir koyun. Sozlunuzun aldigi cok yeni esyalar var, ama siz bunlari atiyorsunuz, ve yenilerini istiyorsunuz, ama bunlari çeyiz olarak getirmiyorsunuz, arti parasinida sozlunuzden istiyorsunuz.Yenisi ister ne olmus yani
Sende kardesine ah vah edip hak verecegine birazda kizcagiza destek cik ki „görümce“ damgasi yeme
iyi akşamlar bugün kafama takılan bir konu hakkında sizlerin de fikrini almak istedim açıkcası merak ettim benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim geçen ay sözlenmişti bu ay sonu nişanı var yazada düğün kendisi ast. Sözlüsü çalışmıyor kardeşim şuan tek yaşıyor eve çıkarken mutfak eşyasını a dan z ye aldı ben evli olmama rağmen bende o malzemeler İnanın yoktur zevklide çocuk gittiğimde görmüştüm granit tencere tavalar çaydanlık tabak ufak büyük ne varsa gayet güzl kaliteli şeyler kardeşim yemek yapmayı mutfağı çok sever bir yıl olmamıştır titiz ve temiz kullanır da ama İnanın yeni gelin mutfağında ne varsa kardeşim de fazlası var bugün beni arado ki abla bunları sen alabilir misin atmaya kıyamıyorum diye ama İnanın sesi çok üzgün dü neden niçin atıyorsun dedim sözlüsü istemiyor Muş kardeşim bugün laf arasında konu çeyizden açılmış kullanılabileceğini eksik olmadığını söylemiş ama müstakbel gelin kabul etmemiş hiçbirisini istemiyorum demiş ve tek çöp çeyizi bile yok tabi Kardeşim alcakmış yenilerini yazık günah değil mi ben hepsini kabul ederim ama kardeşime kıyamıyorum para kolay kazanılmıyor ver ben arayayım söyleyeyim dedim kabul etmedi şuan kafası çok karışık ilerde daha büyük sorunlar olur diye düşünüyor ayrıl ayrılma demedim kendisi bilir sizce kız haklı mı haksız mı ?
Neden çıkayım para vereyim de çeyizini alsn oldu olacak sonra adı çeyizim var olsnYenisi ister ne olmus yani
Sende kardesine ah vah edip hak verecegine birazda kizcagiza destek cik ki „görümce“ damgasi yeme
Bunlara layık bir gelin olduğunu düşünmüyorum arsız birşey olarak canlandı gözümdeBüyük ihtimal müstakbel gelininiz şöyle düşünüyor: "Bir kere evleneceğim ve her şeyi zevkim doğrultusunda olmasını istiyorum." Haklı! Kim bilir ne hayaller kuruyor kendi evi için. Mümkünse kardeşinizi alttan alttan dolduruşa getirip kışkırtmayın. Evlilik öncesi süreci keyifle geçirsinler. Hatta siz de heveslenin yahu! Kardeşiniz evleniyor, gelininiz her şeyin en güzelini alsın. Siz de manevi destek olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?