- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
- Konu Sahibi gwencooper
:))))))))kızlar kızlar kızlar:)sanırım buraya yazanlar biraz genç deli dolu arkadaşlar.kanlarınız kaynadığı için asarım keserim diyorsunuz:)Benimde yeni evlendiğim sıralar başıma gelmiş bir olayı söyleyim.kız eşime bir iltifatlar ediyor bir iltifatlar ediyor anlatmam.ayrıca önceden şahsen olmasada ismen tanıdığım bir insan.tanışmadan önce eşim hastalanmıştı işe gitmedi ogün,arayıp nasıl oldun birşeye ihtiyacın varmı gibilerinden soran bir kişilik gerisini siz düşünün:)sonra oturuyoruz neyse çok komik anlatacaklarım eşimin kucağında küçük bir kız vardı,kız mızmızlandı bizde kızım dur falan diyorduk abi seni seviyor falan.Sonra o acayip şahsiyet kıza demesinmi ''canım ne mızmızlanıyorsun,o kucağa nekadar çok oturmak isteyen var biliyormusun '' dedi.:)birden bire çıktı ağzından laf o bile şaşırdı ama.inanın ben ve masadakiler utancımızdan yerin dibine girecektik.O an ne yapacağımı şaşırdım ve konuyu ben değiştirdim.allahım hala inanamıyorum.sonra ne mi oldu.eve geldik,önce kızın dedikleri aklımıza geldik ve eşimle kahkahalarla güldük önce.sonra ciddileştim ve sen yüz veriyorsun sonra böyle oluyor işte,birdaha ararsa okız daha benimle muahttap olma dedim.konuyu kapattım.ama hala ara ara laf vurdururum:)