Sizin yanınızda sevgilinize kur yapan olsa

:))))))))kızlar kızlar kızlar:)sanırım buraya yazanlar biraz genç deli dolu arkadaşlar.kanlarınız kaynadığı için asarım keserim diyorsunuz:)Benimde yeni evlendiğim sıralar başıma gelmiş bir olayı söyleyim.kız eşime bir iltifatlar ediyor bir iltifatlar ediyor anlatmam.ayrıca önceden şahsen olmasada ismen tanıdığım bir insan.tanışmadan önce eşim hastalanmıştı işe gitmedi ogün,arayıp nasıl oldun birşeye ihtiyacın varmı gibilerinden soran bir kişilik gerisini siz düşünün:)sonra oturuyoruz neyse çok komik anlatacaklarım eşimin kucağında küçük bir kız vardı,kız mızmızlandı bizde kızım dur falan diyorduk abi seni seviyor falan.Sonra o acayip şahsiyet kıza demesinmi ''canım ne mızmızlanıyorsun,o kucağa nekadar çok oturmak isteyen var biliyormusun '' dedi.:)birden bire çıktı ağzından laf o bile şaşırdı ama.inanın ben ve masadakiler utancımızdan yerin dibine girecektik.O an ne yapacağımı şaşırdım ve konuyu ben değiştirdim.allahım hala inanamıyorum.sonra ne mi oldu.eve geldik,önce kızın dedikleri aklımıza geldik ve eşimle kahkahalarla güldük önce.sonra ciddileştim ve sen yüz veriyorsun sonra böyle oluyor işte,birdaha ararsa okız daha benimle muahttap olma dedim.konuyu kapattım.ama hala ara ara laf vurdururum:)

:))))))))kızlar kızlar kızlar:)sanırım buraya yazanlar biraz genç deli dolu arkadaşlar.kanlarınız kaynadığı için asarım keserim diyorsunuz:)Benimde yeni evlendiğim sıralar başıma gelmiş bir olayı söyleyim.kız eşime bir iltifatlar ediyor bir iltifatlar ediyor anlatmam.ayrıca önceden şahsen olmasada ismen tanıdığım bir insan.tanışmadan önce eşim hastalanmıştı işe gitmedi ogün,arayıp nasıl oldun birşeye ihtiyacın varmı gibilerinden soran bir kişilik gerisini siz düşünün:)sonra oturuyoruz neyse çok komik anlatacaklarım eşimin kucağında küçük bir kız vardı,kız mızmızlandı bizde kızım dur falan diyorduk abi seni seviyor falan.Sonra o acayip şahsiyet kıza demesinmi ''canım ne mızmızlanıyorsun,o kucağa nekadar çok oturmak isteyen var biliyormusun '' dedi.:)birden bire çıktı ağzından laf o bile şaşırdı ama.inanın ben ve masadakiler utancımızdan yerin dibine girecektik.O an ne yapacağımı şaşırdım ve konuyu ben değiştirdim.allahım hala inanamıyorum.sonra ne mi oldu.eve geldik,önce kızın dedikleri aklımıza geldik ve eşimle kahkahalarla güldük önce.sonra ciddileştim ve sen yüz veriyorsun sonra böyle oluyor işte,birdaha ararsa okız daha benimle muahttap olma dedim.konuyu kapattım.ama hala ara ara laf vurdururum:)

sementa:kızlar kızlar kızlar:)sanırım buraya yazanlar biraz genç deli dolu arkadaşlar.kanlarınız kaynadığı için asarım keserim diyorsunuz:)Benimde yeni evlendiğim sıralar başıma gelmiş bir olayı söyleyim.

Böyle yazmışsınız.E bende yolarım diyenlerden olduğumdan yazıyı görünce üstüme alınıp cevap vermek istedim :)
:) Asarım keserim dedim yaparımda.Ben tahammülsüz biriyim.öyle saygısız-karaktersiz birine karşı iyi insan rolü oynayan kibar oliciğim tarzı biri değilim. ---SAYGISIZLIK--- beni çileden çıkaran şeylerin başında gelir.
Benim yanımda herhangibirinin buna cesaret etmesi? Bana büyük hakarettir.Benim kişiliğime hakarettir.Açık bir küçük düşürme çabası aşağılama göstergesidir bu. Ben bunu hazmedip hanım hanımcık rolü oynayamam böyle bir durumda. Öyle konuşarak veya görmezden gelerek kendimi haksızlık edemem.Tam oanda hiç geciktirmeden tepkimi gösteririm. Gösterdiğim tepki kıskanclıktan çok saygısızlığı içindir.

Gençlik kime göre neye göre :) Gençmiyim gencim taş gibiyim :)) Ergenlikse kastınız o yılları atlatalı uzun zaman oldu.Yeni evlenmek demişsiniz. 6 yıllık evliyim ben. eşimde kendimi bildiğimden beri tanıdığım adamdır. Yani öyle basit ergen kız saçmalıkları benden çok uzak. Ben oradan çok uzağım. parçalarım yine söylüyorum parçalarım :)) iyi akşamlar.

Benim sevgilime yanımda kız arkadaşlarımdan asılanlar olmuştu , hatta bir kere ortak tanıdığımız bir kız sevgilim yanımda yokken ondan ayrılmamı söyleyip bana saldırmıştı tabi karşılığını vermiştim , bu olayları üniversitede yaşamıştım yani öyle lise veya ortaokuldada değildik 20 li yaşlardaki kocaman kızlardı , hayret etmiştim gerçekten o zaman anladımki kadın kadının kurdudur ALLAH böyle basit kadınlardan hepimizi korusun

incimnaz:hayret etmiştim gerçekten o zaman anladımki kadın kadının kurdudur.

Kesinlikle katılır altına imzamı atarım öyle bir cümle bu.Şöyle düşünürüm hep.Kadınler erkeklerin birbirini koruyup kolladığı savunduğu kadar birbirlerini korumayı becerebilse dünya çok çok farklı biryer olurdu.

Hemen hergün tvlerde eşlerinden dayak yiyen kadınları görüyoruz.Hatta öldürülenleri..Hatta kız onu sevmediği için okulunu vs basıp kızı öldüren adamları.Biz bunları görmezdik ozaman.
Kadınlar dövülmesin vs ''kadın hakları diye'' eylemler yapmak zorunda kalmazdık. İçimiz acımak zorunda kalmazdı dayak yiyen caresiz kadınları gördüğümüzde(çünkü görmezdik)
Kadın haklarının h-sinin olmadığı ülkeler olmazdı.
Eşinin üstüne 4953 kadın alan adamlar olmazdı..

Olmazdı bunların hiçbiri ve daha fazlasıda..örnekler bu konudada okadar çokki.

Hatta aldatma yüzünden yuvaları dagılan kadınlarda olmazdı ( bu konu cok yönlü oturup tartışmak gerektiren bir konu ama şuan için iyi bir örnek/sanılmasınki aldatma olaylarında sadece karşı taraftaki kadını suçluyorum yok yöle birşey). Çünkü bir kadın istemezse kimse onunla tutup zorla aşk yaşayamaz.

Bizim cinsimiz malesef bu özellikten yoksun.Birçok yönden bizi anlamadığını düşündüğümüz erkekler bunu öyle güzel yapıyorki. Hiç birbirini tanımayan 2 adam bile birbirini rahatca savunabilir. Ama biz bunu genel olarak yapamıyoruz. (istisnalar yok diyemem/demiyorum) Biz birbirimizi savunmayı bilmiyoruz.(biliyor ama yapmıyoruz çoğu zaman) Eğer yapabilseydik tüm bu yukarıda yazdıklarım ve yazımı okuyan bayanların aklına gelicek birçok şey olmazdı. Erkek egemen toplumlar olmazdık. Egemenlik konusunda eşit olurduk. vs vs..

Uzun oldu karıştıda..ama anlatmak istediğimi anlattım sanırım :) Özetle kadının enbüyük düşmanı yine kadındır.

Son düzenleme:
Eğer sevgilim gereken karşılığı verip terslemiyorsa öyle adamın zaten yanımda işi ne :45: bırakırım cilveleşsinler sonrasında da sevgilim artık eski sevgili olur biraz da söverim çocuğa olur biter.Kız umrumda bile olmaz
aslansın kız :1: ama hep söylüyorum ya ben öyleleri için de aşka küsülmez :1: mylovetuiz :34:

incimnaz:hayret etmiştim gerçekten o zaman anladımki kadın kadının kurdudur.

Kesinlikle katılır altına imzamı atarım öyle bir cümle bu.Şöyle düşünürüm hep.Kadınler erkeklerin birbirini koruyup kolladığı savunduğu kadar birbirlerini korumayı becerebilse dünya çok çok farklı biryer olurdu.

Hemen hergün tvlerde eşlerinden dayak yiyen kadınları görüyoruz.Hatta öldürülenleri..Hatta kız onu sevmediği için okulunu vs basıp kızı öldüren adamları.Biz bunları görmezdik ozaman.
Kadınlar dövülmesin vs ''kadın hakları diye'' eylemler yapmak zorunda kalmazdık. İçimiz acımak zorunda kalmazdı dayak yiyen caresiz kadınları gördüğümüzde(çünkü görmezdik)
Kadın haklarının h-sinin olmadığı ülkeler olmazdı.
Eşinin üstüne 4953 kadın alan adamlar olmazdı..

Olmazdı bunların hiçbiri ve daha fazlasıda..örnekler bu konudada okadar çokki.

Hatta aldatma yüzünden yuvaları dagılan kadınlarda olmazdı ( bu konu cok yönlü oturup tartışmak gerektiren bir konu ama şuan için iyi bir örnek/sanılmasınki aldatma olaylarında sadece karşı taraftaki kadını suçluyorum yok yöle birşey). Çünkü bir kadın istemezse kimse onunla tutup zorla aşk yaşayamaz.

Bizim cinsimiz malesef bu özellikten yoksun.Birçok yönden bizi anlamadığını düşündüğümüz erkekler bunu öyle güzel yapıyorki. Hiç birbirini tanımayan 2 adam bile birbirini rahatca savunabilir. Ama biz bunu genel olarak yapamıyoruz. (istisnalar yok diyemem/demiyorum) Biz birbirimizi savunmayı bilmiyoruz.(biliyor ama yapmıyoruz çoğu zaman) Eğer yapabilseydik tüm bu yukarıda yazdıklarım ve yazımı okuyan bayanların aklına gelicek birçok şey olmazdı. Erkek egemen toplumlar olmazdık. Egemenlik konusunda eşit olurduk. vs vs..

Uzun oldu karıştıda..ama anlatmak istediğimi anlattım sanırım :) Özetle kadının enbüyük düşmanı yine kadındır.

Canım anlatmak istediğini çok iyi anlatmışsın dediğin gibi bu konu çok geniş kapsamlı bir konu
zaten toplumdaki bu kadına şiddet olsun erkeğin aldatmasının afedilebilir görülüp kadının aldatmasının ölümle sonuçlanması gibi kadına yönelik her türlü şiddetin altında yatan bence yine kadınlar çünkü erkekleri yetiştirenlerde kadınlar
erkek çocuklarını el bebek gül bebek yetiştirirken kızlarını ezen yine çoğunlukta anneler kadınlar
burada bile açılan konularda eşi tarafından aldatılan kadınlar çogunluklar eşlerini değil karşıdaki kadını suçlayan yine kadınlar
burada bir kadın , işte eşim beni hep döverdi hep aldatırdı diye vahim konuları anlatıp ardından yaşadığım boşluktan dolayı eşimi aldattım pişmanım diye konu açan kadınlarıda buradaki erkeğin aldatmasını hoş gören kadınlar kadıncağızı en ağır şekilde eleştiriyorlar hatta bir keresinde git intihar et ALLAH belanı vercek diyeni bile gördüm
.................. bu ayrıcılıkla ilgili o kadar çok şey anlatabilirizki
ama en azından bununda farkında olan insanların olmasıda bir umuttur

Son düzenleme:

öncelikle ergen vs değilim yaşım 26..

biri benim sevdigime bu lafı edecek.

ben cidden onu otuttururdum ama kucaga değil anladınız siz onu :47::47::47: :1:

-------

ayrıca burda sevdigim adamın tutumu da önemli onu da gözlemlerdim. götü bası oynayan insanların yanımda kalbimde işi yok :19:

Her zaman muhatabım sevgılım. Onun tepkilerine bakarım. Kız kendi kendine yeşilleniyorsa umursamam ama sevgilimden destek alıp yapıyorsa çok kırılırım, incinirim ve sanırım ayrılırım.

öncelikle ergen vs değilim yaşım 26..

biri benim sevdigime bu lafı edecek.

ben cidden onu otuttururdum ama kucaga değil anladınız siz onu :47::47::47: :1:

-------

ayrıca burda sevdigim adamın tutumu da önemli onu da gözlemlerdim. götü bası oynayan insanların yanımda kalbimde işi yok :19:

ağzına eline sağlık valla ... :34:
onun yaptığı gafın üstüne ben de gel yavrum bak daha oturmak isteyenler varmış kimlermiş görelim derdim ki dumur olsun orada :34: genişliği kabullenememek ergenlik değildir...

onu orda bir döverim bir döverim ... ! feleği şaşar afedersin agzına şıcarım onun orda ne olacagı hiç önemli degil birdaha yapabiliyormu adi pislil baş şimdi düşündümde çok sinirlendim :47:

vallahi kızlar ,çoğunuz kızmışsınız bana ama ,ben böyle tepki veriyorum ne yazıkki.acıyorum o insanlara hepsi bu.sevgilime ve kendime ve aşkımıza güvenim tamsa eğer o kızın yaptıkları sadece bir komediden öteye geçemez benim gözümde.Sadece gülerim ve kendimi onun seviyesine çekmem.zaten başlığı yazan arkadaş siz ne yaparsınız diye sormuş bende böyle yaparım işte:)

Kız eşimin kucağına bakıp ; o kucağa oturmak isteyen ne kadar çok insan var biliyormusun diycek öylemi? ve bende konuyu degistiricem hicbisey olmamıs gibi davranıcam.. yok ya kusura bakmayında, şuan yazdıgınız metni anneme okuttum ben kadınlıgıma yediremezdim susmayı dedi o masada rezil ederdim o kadını dedi.. 45 yasındaki 21 yıllık kadın bunları diyen, ergen degil dikkatinizi cekerim..

Yalnız benim anlamadığım bir nokta var, bir kadın bir başkasının sevgilisine kur yapıyorsa adı üzerinde "sevgilisine" yapıyor. Bu tür davranış orada kadına değil erkeğe yönelik, muhatabı erkek. Ve böylesi bir durumda erkeğin vereceği karşılık onun kişiliği hakkında bana yüz milyon tane ipucu verecekken neden kadını asmaya kesmeye kalkayım? O kadıncağızın yaptığı olumsuz bir hareket beni neden üzsün sinirlendirsin veya enerjimi çalsın? Ben sevgilimin tepkisine, ne dediğine ne yaptığına bakarım. Beni o ilgilendirir, tepeden inme herhangi birisi değil.

Yalnız benim anlamadığım bir nokta var, bir kadın bir başkasının sevgilisine kur yapıyorsa adı üzerinde "sevgilisine" yapıyor. Bu tür davranış orada kadına değil erkeğe yönelik, muhatabı erkek. Ve böylesi bir durumda erkeğin vereceği karşılık onun kişiliği hakkında bana yüz milyon tane ipucu verecekken neden kadını asmaya kesmeye kalkayım? O kadıncağızın yaptığı olumsuz bir hareket beni neden üzsün sinirlendirsin veya enerjimi çalsın? Ben sevgilimin tepkisine, ne dediğine ne yaptığına bakarım. Beni o ilgilendirir, tepeden inme herhangi birisi değil.

kesinlikle katılıyorum sevgili karşılık veriyorsa o zaman onu sorgularım. kız yapmış olabilir ben karşımdakine güveniyorsam kesinlikle yobazlaşmam sevgilmin bana bakışları onu zaten susturur gerçek bi sevgiyse tabii:)

basligi okuyunca aynen bende sacini basini yolarim dedim basta
ama sonradan dusundumde, basta bi sevglimin tavrini olcerim,nasil davraniyo diye
bi erkegi kontrol etmenin en iyi yolu bence:34:

sevgilimin ters tavrina ragmen hala ayni cilve varsa, ya Allah diyip dalarim kiza,sabrim yok

tamamen hak veriyorum, 100 % dogrusun

Ben bayağı bir dalga geçerdim, sevgilime de masa altından veya kulağına eğilip durumu bildirir beraber karşıdaki kızla bayağı bir eğlenirdik.

hayatım boyunca bana da, ona da asılanlar olabilir. normal karşılamak lazım. insan karşısındakine ve öncelikle kendine güvendikten sonra herkes asılsa ne olur, benim için sadece gülünecek bir anı.

ben bunu yaşadım, çok da kıskandım ancak sevgilimin bir suçu yoktu morali bozuk halde oturuyordu hatta etrafını görecek durumu yoktu. yalnız da değildik ailesinden fertler de vardı o yüzden bişey yapamadım :) kimse olmasaydı elini tutup hadi gidelim derdim sahiplendiğimi gösterirdim. ayy sinir olmuştum yaa sonradan bide diyorum o kadına sinir oldum asıldı resmen diye gülüyo tabi egosu okşandı :)

Back
X