- 17 Temmuz 2021
- 7.442
- 24.476
- 298
- Konu Sahibi Matmazel -
-
aklını çöp bilgilerle doldurma demesinde kötü birşey göremedimSelamlar hayırlı bayramlar dilerim
Sorum açıkçası belli bir nedene bağlı değil
Evlilik hayatı inişli çıkışlı bazen de çatışmalı bir yol. Benim merak ettiğim eşinizle bir konuda gerildiğiniz zaman bu olayı nasıl yönetiyorsunuz yönteminiz nedir? Ben eskiden bir tartışma esnasında kavgayı daha da büyütürdüm bağırırdım kapıları çarpardım daha da çıkmaza girerdi sonra artık piştim mi bezdim mi bilemiyorum sessiz kalma yöntemine geçtim ama plansız oldu bu. Bu konuyu açmamı tetikleyen konu da; ben yapım gereği çok çiçekli böcekli konuşamam kocişkomm karısının gülüü yiğidimm aslanımm vs diyemem yanieşim de bazen bana sen beni seviyo musun ya diye ara ara sorar. Bazen ona kızdığımda sen beni sevmiyorsun ki zaten diye sitem eder. Öylesine gidip sarıldığımda bile seviyon beni dimi der
Annemle telefonda biraz fazla konuşsam bunu bile kıskanır. Biliyorum normal değil bu ama ayrılmayı gerektirecek boyuta getirirse onu o zaman düşünücem. Yine bugün bunun gibi birşey için atıştık. Annemle telefonda dedikodu yapıyorum diye, yapma dedikodu aklını çöp bilgilerle doldurma dedi bende kadınların muhabbeti böyle sen neden bu kadar burnunu sokuyorsun dedim. Benim moralimi bozdu kuzenleriyle denize gitti (15dklık yol) bu şortu mu giyeyim dedi bende olur dedim 1 saate gelirim dedi hiçbirşey demedimBağırıp çağırdığımda içimi dökmüş oluyorum ama sessiz kaldığımda da diyeceklerim içimde kalıyor. Sizin kavgayı yönetme şekliniz nedir belki kendime örnek alırım
Şöyle ama, whatsapp kızlar grubumuz var biraz fazla yazışsam ne konuşuyorsunuz bu kadar der. Gruptan bir kız derdini anlatıyor derim. Boşver hayırlısı geçer yaz bırak diyor kafanı yorma sende etkilenirsin diyor. Etkilenmiyorum ben diyorum sen farkında olmuyorsun suratın asılıyor diyor. Annemi bi sabah ararım bi akşam. Çok sık arıyorsun orda neler oluyor herşeyi bilmek istiyorsun oranın muhtarlığına aday ol diyorAy nedense gulumseyerek okudum
Adam seni seviyor demek.. moralin niye bozuluyor? Kadinlwrin muhabbeti boyle demissin bitmis neden uzatsinki..
Aslında çöp bilgi dediği annemi arayıp şunların düğünü ne zaman? X yengeler geldi mi gibi şeyler. Oturup milleti çekiştrmiyoruz. Diyorum karışma erkek muhabbeti 10 dk sürer kadınlarınki 2 saat. O yine de dert ediyoraklını çöp bilgilerle doldurma demesinde kötü birşey göremedim
şort deniz 15 dk kuzen meselesinde de sorun göremedim şort sormuş bu güzel demişsiniz konuyla bağlantısını mı kaçırdım acaba
beni seviyor musun demesinin nedeni sizden duymak istediği içindir
bence kıskanması sorun. bu konuda tek takılacağım konu o olurdu
kapı çarpmalarınızı sona erdirmişsiniz gayet doğru...sinirlenen o ortamı terk edip biraz yalnız kalırsa sorun çözülür bence.birde dün dünde kalmalı ısıtıp ısıtıp sürekli öne getirilmemeli
Oğlak burcu musunuzSelamlar hayırlı bayramlar dilerim
Sorum açıkçası belli bir nedene bağlı değil
Evlilik hayatı inişli çıkışlı bazen de çatışmalı bir yol. Benim merak ettiğim eşinizle bir konuda gerildiğiniz zaman bu olayı nasıl yönetiyorsunuz yönteminiz nedir? Ben eskiden bir tartışma esnasında kavgayı daha da büyütürdüm bağırırdım kapıları çarpardım daha da çıkmaza girerdi sonra artık piştim mi bezdim mi bilemiyorum sessiz kalma yöntemine geçtim ama plansız oldu bu. Bu konuyu açmamı tetikleyen konu da; ben yapım gereği çok çiçekli böcekli konuşamam kocişkomm karısının gülüü yiğidimm aslanımm vs diyemem yanieşim de bazen bana sen beni seviyo musun ya diye ara ara sorar. Bazen ona kızdığımda sen beni sevmiyorsun ki zaten diye sitem eder. Öylesine gidip sarıldığımda bile seviyon beni dimi der
Annemle telefonda biraz fazla konuşsam bunu bile kıskanır. Biliyorum normal değil bu ama ayrılmayı gerektirecek boyuta getirirse onu o zaman düşünücem. Yine bugün bunun gibi birşey için atıştık. Annemle telefonda dedikodu yapıyorum diye, yapma dedikodu aklını çöp bilgilerle doldurma dedi bende kadınların muhabbeti böyle sen neden bu kadar burnunu sokuyorsun dedim. Benim moralimi bozdu kuzenleriyle denize gitti (15dklık yol) bu şortu mu giyeyim dedi bende olur dedim 1 saate gelirim dedi hiçbirşey demedimBağırıp çağırdığımda içimi dökmüş oluyorum ama sessiz kaldığımda da diyeceklerim içimde kalıyor. Sizin kavgayı yönetme şekliniz nedir belki kendime örnek alırım
Eskiden bağırırdım o yönümü törpüledimHerkesin evliliği de aynı olmaz karakteri de aynı olmaz. Mesela sizin sevgi dilinden anladığınız yiğidim, aslanım gibi şeyler olduğunu düşündüm ben. Birbirinize sevdiğinizi söylemek bu kadar zor olmamalı. Annemle dedikodumu bile kıskanır demişsiniz ben olayda bir kıskançlık görmedim. Dedikodu yapma demiş ve bunu güzel ifade etmiş ama siz buna kıskançlık demişsiniz. Uzatmamis konuşmaya devam etmiş ama siz neye bu kadar takildiniz anlamadım. Bağırıp çağırınca içimi dökmüş oluyorum demişsiniz bence bunu sorgulayın. Konuşmak yerine neden bağırıp çağırmak?
Her ise karisan erkek bende sevmem.. sanane yani benim anamla olan muhabbetimden.. neden kontrol etmek istiyorsun vs?Şöyle ama, whatsapp kızlar grubumuz var biraz fazla yazışsam ne konuşuyorsunuz bu kadar der. Gruptan bir kız derdini anlatıyor derim. Boşver hayırlısı geçer yaz bırak diyor kafanı yorma sende etkilenirsin diyor. Etkilenmiyorum ben diyorum sen farkında olmuyorsun suratın asılıyor diyor. Annemi bi sabah ararım bi akşam. Çok sık arıyorsun orda neler oluyor herşeyi bilmek istiyorsun oranın muhtarlığına aday ol diyorböyle olunca bende azcık aklının jelatinini aç hava alsın diyorum küsüyoruz
Aslan burcuyumOğlak burcu musunuz
Bunun altinda bir guven sorunu olabilir mi? Cek at demek sozune guvenmem gormem lazim demekEskiden bağırırdım o yönümü törpüledim
Yok sevgi dilim sarılmak sevdiği yemekleri pişirmek güzel bakmak benim için. Sözcükler değil sevgi tanımım. Dedikodumu kıskanır değil de annemi çok aramamı sorun eder. Kıskançlığı tek bir olaya bağlı söylemiyorum çok şey var yazmadım. Misal markete gidicem 2 yol var uzun olanından yürüyorum yürüyüş olsun diye. Orda yapımı duran bir inşaat var bana dediği şey ordan geçme bir ton insan var. Ertesi gün markete gidecektim bana hangi yoldan gittiğini çek at bile dedi. Hadi ordan dedim. Şimdi bu benim kuruntum mu?
Hayır normal değil adam.Eskiden bağırırdım o yönümü törpüledim
Yok sevgi dilim sarılmak sevdiği yemekleri pişirmek güzel bakmak benim için. Sözcükler değil sevgi tanımım. Dedikodumu kıskanır değil de annemi çok aramamı sorun eder. Kıskançlığı tek bir olaya bağlı söylemiyorum çok şey var yazmadım. Misal markete gidicem 2 yol var uzun olanından yürüyorum yürüyüş olsun diye. Orda yapımı duran bir inşaat var bana dediği şey ordan geçme bir ton insan var. Ertesi gün markete gidecektim bana hangi yoldan gittiğini çek at bile dedi. Hadi ordan dedim. Şimdi bu benim kuruntum mu?
Ayyy aynen. Sanane benim annemle yaptığım dedikodudan. Kaç yaşında insanım sana mı danışacağım konuşmak için.Her ise karisan erkek bende sevmem.. sanane yani benim anamla olan muhabbetimden.. neden kontrol etmek istiyorsun vs?
Konustun mu bu konuyu esinle?
Aramızda hiç güven problemi olmadı ama ben biraz başıma buyruk birisiyimdir yani bana o yoldan gitme dediğinde uzamasın diye tamam diyip bildiğimi okurum çünkü orda inşaatçılar vs yok bilirim. Evde kısa şortla dolaşırım balkona bile onla çıkmamı istemez. Ama sahile giderken kısa giymemi sorun etmez. Biraz tuhaf bi tarzı var.Bunun altinda bir guven sorunu olabilir mi? Cek at demek sozune guvenmem gormem lazim demek
Dedim sana zararı ne bunun dedimHer ise karisan erkek bende sevmem.. sanane yani benim anamla olan muhabbetimden.. neden kontrol etmek istiyorsun vs?
Konustun mu bu konuyu esinle?
Eskiden bağırırdım o yönümü törpüledim
Terkedilme psikolojisine mi girmis nedir anlayamadimAramızda hiç güven problemi olmadı ama ben biraz başıma buyruk birisiyimdir yani bana o yoldan gitme dediğinde uzamasın diye tamam diyip bildiğimi okurum çünkü orda inşaatçılar vs yok bilirim. Evde kısa şortla dolaşırım balkona bile onla çıkmamı istemez. Ama sahile giderken kısa giymemi sorun etmez. Biraz tuhaf bi tarzı var.
Dedim sana zararı ne bunun dedim
Artık evlendin evin burası ama sen hala ordan bilgi almaya çalışıyorsun diyor
Evlenip başka yere geldim
Sanırım evi evliliği benimsemediğimi düşünüyor. Bazen tartışmalarda zaten burası otel senin için diyordu. Her an gidecekmişim gibi hissediyormuş
Yahu evlendik diye annemizle no connect mi yapacağız ?Artık evlendin evin burası ama sen hala ordan bilgi almaya çalışıyorsun diyor
Hayır tabiki derizGün içinde birbirinize sevdiğinizi hiç söylemez misiniz? Yemek pisirince seviyorum demek mi oluyor? bu bana çok değişik geldi ama dediğim gibi herkesin evliliği aynı olamaz. Birbirinizi hiç tanımadan mi evlendiniz?
Evet mesela telefonuyla oynar instada takılır bende alırım hadi bırakıyoruz telefonları der. Ama o telefonla ilgilensin benim elim elinde olsun ben tv izleyeyim o öyle istiyor. Tüm ilgi onda olsunTerkedilme psikolojisine mi girmis nedir anlayamadim
Agac kovugundan cikmadin herhalde, tabiiki ailenle ilgili seyleri merak edeceksin.
Sadece kendisiyle ilgilenmeni istiyor herhalde.. bi sure sonra bunalirsin haklisin
Aynen ya herseye karisan erkek cok itici.. her isi olur kadin isi.. cok merakliysa karisina karismaya ev islerini yapsinAyyy aynen. Sanane benim annemle yaptığım dedikodudan. Kaç yaşında insanım sana mı danışacağım konuşmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?