Her aldatma olayı zaten kadının basının altından çıkmıyor mu?
öncelikli suçlu bence kadın
bir söz var bana göre doğru dişi kuy.. sallamadıkça diye ...
öyle birseyi göze almam zaten öyle bir ihtiyacım da yok
Severek ve isteyerek evlendim ,
dilerim ki allah kimseyi de sasırtmasın..
ve (evli ya da bekar)kadınlar evlilerin kadınların ayartmasın!
yanlis biz kadinlar boyle dusunursek erkekler de eslerini daha cok aldatmaya devam ederler.
esiniz sizi aldatmis olsa demekki tek hatayi aldattigi bayana yukleyeceksiniz. ve esinizi hemencecik affedeceksiniz.
cunku sizin aklinizda disi kus muhabbeti olucak.
iste bu dusunceye sahip kadinlar ancak eslerini aldatma karsisinda affederler.
yanlis biz kadinlar boyle dusunursek erkekler de eslerini daha cok aldatmaya devam ederler.
esiniz sizi aldatmis olsa demekki tek hatayi aldattigi bayana yukleyeceksiniz. ve esinizi hemencecik affedeceksiniz.
cunku sizin aklinizda disi kus muhabbeti olucak.
iste bu dusunceye sahip kadinlar ancak eslerini aldatma karsisinda affederler.
hah tabi canım
bir kadın çıkıp evli bir adamı ayartmaya calışacak eşimde olur diyycek
hiç sanmıyorum
erkekler kadınlardan bir yüz görmedikçe adım atamazlar
ayrıca öyle birsey yasarsam affederim de demedimklava:
sizin beni yargılamaya hakkınız yok! :dilcikar:
herkes fikrini söylemek de serbest
kimsenin de kimseyi yargılamaya hakkı yok...
evet arkadaş yorumlayalım lütfen ne kadar olaylar okuyoruz değilmi bi çok arkadaşımız eşinin kendisini aldattığını (sanal veya normal ) yazmış ve biz kadınlar olarak yine affetme büyüklüğünü gösterip aman çocuğumuz var aman yuvamız yıkılmasın ve eşimizin bidaha hayatta olmaz bir hata yaptım deyişine inanıp ama aynı olayı tekrar yaşamalar.Peki sizlere sorum şu aynı şeyi ( allh göstermesinde) biz kadınlar yapsaydık ne olurdu ne tepki gelirdi eşlerimizden onlarda affedermiydi ?
Arkadasim her insanoglu kendi nefsinden sorumludur....Allah biz kadinlara nasilki akil beyin vermis günahi yanlisi ayibi düsünmek icin ayirt edebilmek icin mantik vermis ise erkeklerede bunu verdi......
Bir kadin nasilki nefsine sahip olmak zorunda ise, bir erkekte ayni sekilde sahip olmak zorundadir.....kuyruk sallayan vardi o yüzden aldatim diyemez....
erkeklerin de böyle bir savunma sekli tabiki olamaz ama
demek istedigim şey bambaska aslında
neyse konuyu dagıtmayalım yerimseniben fisfisfis
Yok canim dagitmiyoruz konuyu, fikirlerimizi söylüyoruz sadece.
Erkeklerin bu savunma seklini yikabilmemiz icin, bu olaydan tek sorumlu erkektir dememiz gerek....1 tane degil 10 tanede kuyruk sallayan olsa fark etmez, evli bir erkek nefsine sahip cikmali.:hulya:
Eslerimiz bize nasil gözü kapali bu konuda güvenebiliyorsa, nasil kesinlikle bu konuda taviz vermeyeceklerini biliyorsak onlarda bizim ayni sekilde düsündügmüzü bilmeleri lazim.
o zaman erkek nefsine sahip çıktı diyelim ee kadın neden evli erkeğe yanaşır ki o zaman fisfisfis
kesinlikle karsılıklı güven çok önemli bence de tabiki. yerimseniben ...bu konuda katılıyorum size ablacım
Yok canim dagitmiyoruz konuyu, fikirlerimizi söylüyoruz sadece.
Erkeklerin bu savunma seklini yikabilmemiz icin, bu olaydan tek sorumlu erkektir dememiz gerek....1 tane degil 10 tanede kuyruk sallayan olsa fark etmez, evli bir erkek nefsine sahip cikmali.:hulya:
Eslerimiz bize nasil gözü kapali bu konuda güvenebiliyorsa, nasil kesinlikle bu konuda taviz vermeyeceklerini biliyorsak onlarda bizim ayni sekilde düsündügmüzü bilmeleri lazim.
o zmn sadece evli erkek mi nefsine sahip çıkmalı be nişanlıyım mesela dün yaşadığım bi olayı anlatayım.. nişanlım beni alacaktı ve biz kendi aramızda yaşadığımız sorunları konuşacaktık ki sabahtan yani yeni yıl ertesi işte öğleden sonra 2 gibi konuştuk bunu haberleştik fakat işi olduğunu satmak istedikleri evleri için arayan biri olduğunu söyledi görmek için götürcekmiş boş eve, belki yetiştiremeyeceğini söyledi bende tmm haberleşiriz dedim. neyse kapattık saat oldu 5 ses yok 6 ses yok arıorum tel açık ama açmıo neyse saat oldu 7_tlf kapanmış, arıyorum 8-9_10 kapalı istersen şüphelenme.. neyse annesini aradım bizde senle olduğunu sanıoduk dedi eve akşam yemeğede gelmedi dedi.. şaşırdım .. ulaşırsanız banada haber verin dedim neyse aradan 10 dk geçmedi tlf etti işte ben misafirlikteyim işte arkadaşlarla bilmemne restorantta yemek yedik falan fişman dedi tlf neden kapattın dedim çekmiodu dedi çekmeme ile kapalı olma durumunu ayırt edebiliyorum herhalde dedim bi sürü saydım sayıştırdım konuşmaları değişti dili dolandı falan neyse. tekrar aradı 1 saaat sonra aslında aldatmayacağına inanmak istiyorum ama haklı sebebi yok kapatmasının tlf.u sorunları konuşmak istemediğin içinmi kapattın dedim ses yok bunalmış sanırsam gelmek istememiş dedim ki sen her bunaldığında tlf mu kapatacaksın bunalınca başka şeylere mi saracaksın böle diyince de ben bunalınca saracak olsam sararım ama bu kişiliktew bir insan değilim ve ben sevmeden asla o bahsettiğin şeyleri yaşamam içimden gelmez seni seversen başkasıyla cinsel anlamda olamam ben böyle bir insanım aldatacak olsamda söyler ayrılırım senden senleyken yapmam diyor.şimdi soruyorum size aldatmışmıdır aldatmamışmıdır ben ççıkamadım işin içinden? siz söyleyin nolur arkadaşlar..
o zmn sadece evli erkek mi nefsine sahip çıkmalı be nişanlıyım mesela dün yaşadığım bi olayı anlatayım.. nişanlım beni alacaktı ve biz kendi aramızda yaşadığımız sorunları konuşacaktık ki sabahtan yani yeni yıl ertesi işte öğleden sonra 2 gibi konuştuk bunu haberleştik fakat işi olduğunu satmak istedikleri evleri için arayan biri olduğunu söyledi görmek için götürcekmiş boş eve, belki yetiştiremeyeceğini söyledi bende tmm haberleşiriz dedim. neyse kapattık saat oldu 5 ses yok 6 ses yok arıorum tel açık ama açmıo neyse saat oldu 7_tlf kapanmış, arıyorum 8-9_10 kapalı istersen şüphelenme.. neyse annesini aradım bizde senle olduğunu sanıoduk dedi eve akşam yemeğede gelmedi dedi.. şaşırdım .. ulaşırsanız banada haber verin dedim neyse aradan 10 dk geçmedi tlf etti işte ben misafirlikteyim işte arkadaşlarla bilmemne restorantta yemek yedik falan fişman dedi tlf neden kapattın dedim çekmiodu dedi çekmeme ile kapalı olma durumunu ayırt edebiliyorum herhalde dedim bi sürü saydım sayıştırdım konuşmaları değişti dili dolandı falan neyse. tekrar aradı 1 saaat sonra aslında aldatmayacağına inanmak istiyorum ama haklı sebebi yok kapatmasının tlf.u sorunları konuşmak istemediğin içinmi kapattın dedim ses yok bunalmış sanırsam gelmek istememiş dedim ki sen her bunaldığında tlf mu kapatacaksın bunalınca başka şeylere mi saracaksın böle diyince de ben bunalınca saracak olsam sararım ama bu kişiliktew bir insan değilim ve ben sevmeden asla o bahsettiğin şeyleri yaşamam içimden gelmez seni seversen başkasıyla cinsel anlamda olamam ben böyle bir insanım aldatacak olsamda söyler ayrılırım senden senleyken yapmam diyor.şimdi soruyorum size aldatmışmıdır aldatmamışmıdır ben ççıkamadım işin içinden? siz söyleyin nolur arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?