Tamam da hoşlandığımı bile bile eski nişanlısından neden bahsediyor? Ve ya arkadaşların onu evlendirmek istediği kızlardan falan bahsetmesi...Garip değil mi?İçinde bulunduğun sürecin geçmesini bekliyorum demiş adam.
Daha neyi anlamadınız?
"Senin İçinde bulunduğun sürecin geçmesini bekliyorum"
Tercümesi:
Sana karşı bir şey hissetmiyorum, senin de duygularının geçmesini bekliyorum...
Arkadaşlar zaten içinde bulunduğum bir dava sürecim var bir yılı geçkindir devam eden.Boş bir anıma denkgeldi söyledim.İçimi kemirmesin diye.Ama o bana yardımcı olmadı.Ben sana karşı bir şey hissetmiyorum veya hissediyorum demedi.<Yüzyüze konuşalım dedi.Haftalarca konuşmadı.Özür mesajı attım arkadaş kalacağız.Pardon diye.O da bana bunu uygun şartlarda 2 medeni insan gibi konuşalım demiş.Benim için çok önemlisin demiş.Sonra ben 2 ay sonra neden açıklama yapmadın mesajıma dediğimde dava sürecinin bitmesini bekliyorum dedi.Konu kapandı.Ama bu söylediği cümle benim içimdedi duyguların devam edip büyümesini sagladı.Arada o kızdan bahsedince de ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.Zaten aramızda mesafe sürekli var.Birşey olmamış gibi davranıyoruz.Aynı iş yerindeyiz sonuçta.
İş arkadaşımdan hoşlanıyorum.Ve açıkladım.Hala içimdeki duyguyu bitiremiyorum.Bana olumlu olumsuz yanıt vermedi.Senin İçinde bulunduğun sürecin geçmesini bekliyorum diye açıklama yaptı.Ve iyi arkadaşız.Hatta eski sevgililerinden bahsediyor arada bana.Nişanlıp ayrıldığım kız beni aradı geçen gün trip yaptı falan gibi...Sizce ne yapmaya çalışıyor? Hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum
keske ona olan duygunuz bitseydi ama melesef kalbe söz gecmiyor
sizi hatirliyorum diger konunuzdan buseferde üzülmenizi istemem uzak durun ondan
Aynen kalbime söz geçmiyor.İşte davanın bitmesini beklyorum deyince şaşırdım.Hatta geçen gün yanımdaki bayan arkadaşımla olan samimiyetimi kıskandı.Şaşırdım.Hep kıyafetlerime laf ediyor espri yapıyor.Yok ne küçük küpelerin var falan.Ne bileyim nasıl hissedeceğimi şaşırdım.
Gerçekten bende merak ediyorum.Ama başka niyetli fesat bir insan olsaydı bu itirafımı çok güzel kullanmaya çalışırdı.Böyle erkekler de çok.davaniz bitince bakalim baska bahanesi olacakmibence olacak
Hatta hayatında bir değişiklik olsun beni arayıp söylüyor.Benimle paylaşıyor.Msn de diyor ki şu davan bir bitse de artık özgür bir bayan olsan.Kurtulsan.Ya gerçekten davamın bitmesini bekliyor ya da benden hoşlanmıyor sadece benim duygularımla oynuyor.Bir çözebilsem.
Bir yıl geçti sadece bir dava görüldü.Mayıs ortası benim şahitler dinlenecek.Daha sonra onun ki.Sonra da karar verilir inşallah.Ne kadar sürecek onu da bilmiyorum .davanin bitmesine cokmu var ?
Bir yıl geçti sadece bir dava görüldü.Mayıs ortası benim şahitler dinlenecek.Daha sonra onun ki.Sonra da karar verilir inşallah.Ne kadar sürecek onu da bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?