Sizin yorumunuz nedir?

baya uzun sürmüs halada devam ediyor :26:

bu mayisa istediginiz bosanma gerceklesir umarim,sizde o kisinin ne istegidinden emin olursunuz böylelikle
Bu mayısa zor.Dava onun şahitler dinlenmedi.Başka davaya atacak.Sonra ne olur bilmiyorum.Hiç davaya girmedim.Karşı taraf girmiş.Hakime altınların onda olmadığını ve beni aldattı falan diye zırvalamış.Hatta bir ara anlaşmalı bitirelim diye haber göndermiş.Ben altınlarımı ve 15 bin tazminatımdan miktar talep edince ses çıkmadı.Altınlar bende yok deyince hakimde bu kasa boşuna mı açıldı demiş.Ayrıca hislerimde yanılmamışım.Önceki çalıştığı iş yerinden 20 yaş küçük bir kızla mesajlaşıyormuş.Kayıtlar çıktı.Ayrıca yok ben aldatıyormuşum.Balayında bana mesajlar gelmiş falan.Hakimde madem aldatılıyordun neden davayı açan sen olmadın dediş veya neden o an çekip gitmedin demiş?

Yorumun için teşekkürler.İş yerinde sıkıntı yaşamamak için uzak durmaya çalışıyoruz.

Arkadaşlar inanın olumsuz sonuç alsaydım çok üzülmezdim.En azından sürümcemede kalmazdım.

Yorumun için teşekkür ederim.

Rica ederim, son olarak
bazı çetrefilli süreçler vardır.
Boşanmak anlaşmalı veya çekişmeli hiç farketmez bunlardan biri.
Bu süreçte insan boşlukta kalabilir, istediği şeyi isteme nedeni sırf bu boşluğu doldurmak olabilir, farkında dahi değildir.
Sizin duygularınızı sorgulamak değil kastım fakat hatırlatmak istedim.

Elbette yorumlarınızı es geçmiyorum.Beklemekten başka çarem yok.Zamanla herşey yoluna girecektir.Yanlışlar yaşanıyor malesef.İnsan da böyle olgunlaşıyor zaten.

Tamam da hoşlandığımı bile bile eski nişanlısından neden bahsediyor? Ve ya arkadaşların onu evlendirmek istediği kızlardan falan bahsetmesi...Garip değil mi?

seni erkek gibi görüyor, kankası gibi o yüzden anlatıyor.

bence size ilgi duymadığını belli etmek ve bir taraftan da sizin duygularınızın soğuması için anlatıyor bunları size, başka açıklaması olamaz.
biz kadınlar da çok yapmaz mıyız, birinin bizimle ilgilendiğini farkettiğimizde o kişiye ilgimiz yoksa hemen benim eşim/sevgilim le başlayan cümleler kurar bak hayatımda biri var mesajı veririz, arkadaşınız da bak benimle ilgilenen/ilgilendiğim kadınlar var mesajı vermeye çalışıyor, apaçık ortada.

başka kadınlardan bahseden erkek genelde sizin tepkinizi ölçmek için yapar bunu. tepkisiz kalın yada ''aa öyle mi benim de taliplim çok da bu aralar pek ilgilenmiyorum'' deyin ki bir daha yapmasın bunu.

sevmediğini sanmıyorum ama büyük ihtimal siz ilk adımı attığınız için sizi kolay biri olarak görmüştür. uzak durun, bırakın kendi gelsin. böyle müsait ve hazır olursanız heyecan kalmayacağından dolayı size olan ilgisini yitirebilir.

Ben tamamen başka yorumladım.
Üstelik boşanma davan olduğunu bilmeden,onun bildiği başka sıkıntıların olduğunu düşünerek...
Karmaşık bir dönemde olduğun için,duygusal boşlukta olduğunu düşünebilir diyecektim.

Boşanma davan olduğuna göre,sevde_ nin dediği gibi hala nikahlı olmanı etik bulmuyor olabilir.

Eski nişanlısından sözetmesini 2 türlü yorumladım.
1-Benim eskim beni arıyor,rahatsız ediyor.(Ben yüzvermiyorum.)Seninki de seni arıyor mu ? Veya yarın öbürgün başımıza bela olur mu ?
2-Bak beni tanı,ben böyle biriyim.Benden hemen hoşlandın ama aslında ilişkilerimde böyleyim,ona göre...:)

Bu arada keşke açılan sen olmasaydın.

Bosanma davasi devam ediyorken boyle bir sey olmamali zaten. Cevreniz acisindan yanlis yorumlanma ihtimali cok yuksek. Hele ki aldattiginiz dusunuluyorsa suc bu insana kalabilir.
Eskilerden soz etmek benden uzak dur anlamina gelmez. Cok defa yasadim hepsi de olumlu sonuclandi, bir nevi kiskandirmak olabilir. Olumsuz dusunuyor olsaydi bence direk hayir derdi su asamada.
Sizin acilmanizda da yanlis bir sey yok. Ben cok takdir ederim dusuncelerini, hislerini saklamayan insanlari. (hatirlatnak istedim bilindigi gibi hz. Muhammede evlilik teklifini hz. Hatice yapmistir, olabilir yani boyle seyler).

Siz duygularınızı açıkladınız ve o kendisini 1-0 önde hissedip canı sıkıldıkça sizin kafanızı karıştırıcı hareketlerde bulunmaya devam edecek. Duygularınız yıpranabilir, üzülürsünüz

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

seni erkek gibi görüyor, kankası gibi o yüzden anlatıyor.
Yorumun için tşk ederim.Yanlız kankası gibi görmesi imkansız.Çünkü ben senden hoşlanıyorum dedim.Sen kanka olarak görür müydün? Ya uzaklaşırsın ya da kendini beklemeye alırsın.

Yorumun için teşekkürler.Ama bana kızı övmüyor ki.Ben uzağım ama o bana yakınlaşmaya çalışıyor demek istiyor.Hatta bitirenin o olduğu izlenimini vermekten de kendini alamıyor.

Elbette yeri gelince üzülüyorum.Evet çok cesur davrandım ve bunu bir beklentide olmadığımı da ifade ettim.Ama kendisi bir türlü yok uzak dur benden demedi.

Ewet kesinlikle katılıyorum.Zaten o da bende asla o izlenimi vermiyoruz.Sadece çok iyi arkadaşız olarak görünüyoruz.Hepsi aramızda.Tabi o biriyle paylaşmadıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…