Sizin yorumunuz nedir?

Çok teşekkür ederim yorumun için.Elbette etik değil zaten dava sürerken.Sadece içimde yaşamak beni çok üzüyordu.Ve hayatımda ilk defa cesur olmak istedim.Umarım olumsuz sonuçlanmaz.

Yorumun için teşekkür ederim.Ewt açılmasaydım da içimde kalacaktı hep.Onlar ne kadar özgürse duygularını ifade etmekte bizler neden ifade etmeyelim ki?

konuyu baştan aşağı okudum. çok mantıklı yaklaşımlar olmuş hakikaten.şöyle bi durum var ki bir erkeğe yakışıklısın bile desen egoları uzay......hiuuvvvvvvv...günümüzde eskisi gibi erkek bayan ilişkileri yok kendi ilişkimde buna dahil.önceden bu kadar içli-dışlı deildi cinsiyetler.baya beklerdi karşısındaki açılsın diye.şimdi etrafta erkekte boolll bayanda bol..ister istemez 2 tarafta bana erkekmi yok yada kızmı yok diyebiliyo.çok bağlı ayrılmaz ilişkiler yok denecek kadar azaldı artık.açıldığın arkadaş bence'' bendede sana karşı bişeler var ama geçici,beni arayan eski nişanlım var çünkü kolay vazgeçilmem.arkadaşlar bana kız buluyo çünkü genel olarak çekiciyim ve beğeniliyorum. senin içinde bulunduğun durum ise çok farklı,bu farklı durum geçsin bida değerlendirmeye alcam seni'' demek istemiş.bu nacizane kendi fikrim sen sakın ha üzülmeyesin ama bu devir böle sürüp gidiyo.. bence sen düşünmemeye aklından çıkarmaya çalış..biraz zaman ver kendine

Teşekkürler.Ewt erkekler böyle biliyorum.Zaten şuan ben davamın peşindeyim.Umarım benden yana biter.Elbette duygularımı ona karşı açıkca ifade ettim.Ama o olmazsa da ölüm yok ya.Aslı olan benim hayatta.Napalım kısmet.

Arkadaşlar hoşlandığım kişi bugün bana ' ex-aşkım nikahlandı ve beni eğlencesine çağırıyor şimdiki mesaj ondan' dedi.Çıldıracağım.bugün derdi ne kızlar.off.yorumlarınızı bekliyorum.

E siz de eski eşinizden bahsetmişsiniz, sonuçta bahsetmek de zorundaydınız. O da açıklama yapmış kendince, benim de başımdan geçti gibisinden. Ben kötü bir niyet göremedim. Bakın çok iyi bir şey bence bu, boşanmanızı beklemesi, atlamaması. Siz de kafanızı toplayın ki düzgün karar verin diyedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…