Sizinde ablanız böylemi ?

Gelip gitmesi araması falan değilde tatile giderken aramamasına takıldım ben.
İnsan evinden uzaklaşırken ailesine haber vermez mi?

Alınganlık etme
Evlilik-iş hayatı hepsi birden çok yorucu
Ablamla da kardeşimle de her gün konuşurum, ben ararım biraz geçirsem baktım onlar bana döner, noldu sesin çıkmadı diye
Yani o seninle ilgilenemiyorsa sen onunla ilgilen
Zaten her hafta geliyormuş, bazen oluyor bir ay gidemiyorum ben ablama, kardeşime bayramdan bayrama gidiyorum evi çok uzak. Bizde büyük küçük, aradın aramadın, geldin gelmedin olmaz, kardeşler arası görüşmede prosedür takip edilmez ;kimin sesi çıkmamışsa o gün aranır, sende ara, ilgilen, kalk bir hafta sonu git birlikte vakit geçirin zor şeyler değil bunlar, ablanın yoğunluğunu anla sende paylaş biraz

Hayır her evlilikte elbette ki böyle olmuyor. İnsanların öncelikleri vardır. Demek ki onun önceliği siz değilsiniz. Çok gaddarca gelebilir bu dediğim bazılarına ama bence durum bu. Evlilik demek 7/24 prangalarla bağlı olmak demek değil sonuçta. Normal evliliklerde kişi isterse vakit ayırır sevdiklerine. Biraz daha az temizlik yapar mesela, 5 dakikasını ailesine ayırır. Ayırmıyorsa da dediğim gibi önceliklerinden vakit bulamıyor demektir. Şöyle de bir şey var sıkıntıya düşseniz yanınızda olur belki de ama insan dediğiniz gibi mutlu zamanlarında da sevdikleriyle olmak istiyor ya da sevdiklerinin mutluluğunu paylaşmak istiyor.

annemde aynısını diyor, evine gitsek kapıda kalcaz
o biraz ayıp olmuş ama gelip gitmesi yeterli bence.
Tabii mecburiyetten değilde görmek istediği, sizinle vakit geçirmek istediği için gelmesi lazım.
Siz ona gittiğinizde durum nasıl?

bunun adı kardeşlik değil ev arkadaşlığı.şimdi kendine yeni bir arkadaş buldu size ihtiyaç duymuyor

o biraz ayıp olmuş ama gelip gitmesi yeterli bence.
Tabii mecburiyetten değilde görmek istediği, sizinle vakit geçirmek istediği için gelmesi lazım.
Siz ona gittiğinizde durum nasıl?

şöyleki o bize sık sık geldiğinden biz ona ayda bir yada iki ayda bir gidiyoruz, ailece gidilip geliniyor , elinden geldiğince ağırlar bizi sağolsun..Ama eşinin abimin kızlarından haz etmediğini düşünüyorum, sürekli onu elleme buna dokunma tarzı...eşi gezmeyi çok sevdiğinden ve kalabalık bir aile olduğundan hep bir programları oluyor.Ya düğün ya aile yemekleri..Tatile de eşinin teyzesiyle gitmişler, fotolardan gördüm

benim ablamda aynı böyleydi aramız bekarken çok iyiydi. ama kıskançlığı vardı hep kırardı beni. evlendi evrim geçirdi ne arıyor ne soruyor işi düşmeden. nişanında düğününde doğumunda ben yıllık izin alırdım onun için yardım etmek için yani. ben nişanlandım evlendim hiç bir şeyime yardım etmedi ağla ağla psikolojimi bozdu. bizim gibi düşünceli olmalarını bekliyoruz ama beş parmağın beşi bir değil malesef şimdi eskisi kadar üzülmüyorum hatta tınım diyorum bazen çünkü çok hakediyor. mutlu olsun da artık yapıcak bişi yok böyle kabullenmeye çalışıcaz bir gün bir bakmışsın bizimde umurumuzda değil inşallah :)

evet hep mutsuzluklardan bahsedince enişteye karşıda ön yargım oluyor, yada sesi biraz bozuk gelsin kavgamı ettiler aceba diye düşünüyorum.

Evlenince insanin sorumluluklari artiyor, tabii ki kardesler ayni ev icinde oldugu gibi olamiyor, kimileri yinede günde on defa telefonlasiyor kimileri ablaniz gibi oluyor... Yani esi, isi, evi, esinin ailesi, kendi ailesi, arkadaslari... Bekarliktaki gibi olmuyor maalesef... Tatil günlerinde arasin bari diyorsunuz da, insan bazen öyle dolu oluyor ki o günlerdede yanlizligin ve sakinligin tadi cikartmak isteye biliyor... Tatile giderken haber verebilirlerdi evet ama ilk basta istememis ablaniz sonra aniden karar verip gittiler heralde, tatil havasinada kapilinca etrafi unuttular... Konusun ablanizla belki oda farkinda degildir, konusarak icinizi dökebilirsiniz, susarqk sogukluk büyür...

facete tatil yeriyle ilgili durumlarına yorum yazdım ona bile ne bir cvp ne bir lıkeSevgilisi aramayan genç kız triplerindeyim Gözğm telefondan ablamdan msj telefon bekliyorum he

evet hep mutsuzluklardan bahsedince enişteye karşıda ön yargım oluyor, yada sesi biraz bozuk gelsin kavgamı ettiler aceba diye düşünüyorum.

Bence tatlı sert konuşmayı bir kenara bırakmanın vakti gelmiş. Alın karşınıza dürüstçe anlatın düşündüklerinizi, kırmadan yargılamadan. Evliliğine fazla kaptırmış kendisini, bana öyle geldi (belki de oturmayan bir şeyler olduğu için). Enişteyle araları nasıl, evlilikleri sıkıntılı mı, bunu sormak isterdim size ama objektif veya kesin bir cevap verebileceğinizi sanmıyorum.

bana biraz abartıyorsun gibi geldi, kardeşlerden biri evlenince evde kalan yanlızlık çekiyor biraz sanırım, bu da çok normal, beraber yatıp kalktığın insan birden hayatından çıkıyor, evlenen öyle hissetmiyor tabii, çünkü onun beraber yatıp kalktığı bi arkadaşı zaten var

Canım ev iş yoruluyordur . Artniyet yada unuttuğundan değildir . Meşguliyet yorgunluk . Benimde eve ayda 1 gittiğim olurdu , tatil gününde bir planı varsa , işi varsa , akşamları yorgunsa . Sen git . Ablacığım yardım lazımmı de . Herşeyi devletten bekleme . Uzaklaşmaz o senin ablan . Sana öle gelmiştir. Aaaa herşeyi benmi söylüycem . Giderken kekte yap.

Evet sıkıntılar var,zaten aile apartmanında oturuyor ,normalde bile zordur aile apartmanında uyum, kaldıki kayınpederiniz sizden kira alıyorsa siz düşünün oluşabilecek sorunları..

bi an senin yerine kardeşlerimi koydum onlarda senin gibi düşünüyor olabilirler... Evlilik-iş çok yoruyor insanı ama ablana tatlı dille söyle eskisi gibi değiliz seni özlüyorum diye, ben de bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam

Benim ablam tam tersi oldu daha çok duskunlesti bize. Bekarken pek takmazdi beni şimdi en iyi arkadaşı gibi oldum

Evet sıkıntılar var,zaten aile apartmanında oturuyor ,normalde bile zordur aile apartmanında uyum, kaldıki kayınpederiniz sizden kira alıyorsa siz düşünün oluşabilecek sorunları..

İlk mesajınızda şu kısmı okuduktan sonra belki de mutlu olduğu bir an yoktur diye düşünmüştüm. Belki de size anlatamadığı ya da anlatmak istemediği şeyler vardır. Yani bildiğinizden daha fazlası. Üzmek istemem daha fazla ama belki de bencillik ediyorsunuzdur, belki de asıl onun size ihtiyacı vardır?

BENZETME YERİNDE İSE el kapısına gitmek zordur...
ablanıza gönül koymayın
daha yeni evli sayılır
evlilği oturur elbet,sizle iletişimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…