Sizinde aileniz iş bulma konsunda böyle mi ?

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Ailem iş bulmama yardımcı olmuyor destek vermiyorlar üniversite mezunuyum
Yaşadığımız şehirden başka bi yerde çalışmama olumlu bakmıyolar
Örnek vereyim geçen yıl hsk ya alım oldu ankara da ankarada kazanırsan sınavı tek başına ne yapacaksın diye başvuru yaptırmadılar sadece bulunduğum şehirde devlet işi olursa başvuru yapmama destek veriyolar
Kpss puanı var tercih yapıyım memurluk alımı var diyorum nerde var alım bizim bulunduğumuz yerde varmı diye soruyolar yok diyorum boşver o zaman diyolar
İcra müdürlüğü sınavı var sınav ankarada oluyor 3 saat uzaklıkta bi yer ankara bize katılma sınava diye söylüyorlar ben üniversiteyi boşunamı okudum hiç destek yok sizin aileleriniz nasıl
Bundan dolayı çok kavga ettim tek başımada gidemiyorum bilmediğim şehire

Bu şekilde atanmak çok zor, çok yanlış yaptıkları. Eğer sözü geçen bir aile büyüğünüz varsa (dede,dayı,teyze vs gibi) onunla konuşun ikna etmeye çalışsın. Bir ömür boyu yanımızda onlar olmayacak. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmek zorundayız.

Ailen zengin filan mı?? Neyin engellemesi bu? Basıp gideceksiniz başka çare yok

Kimse yok öyle konuşcak maalesef zaten atanamıçam boşuna kpss çalışıyorum bu senede

Para yok çalışmıyorum ayrıca bilmiyorum ki hiç bi yeri gitsem nasıl bulcam etcem

Sizin bu tavırlarınız yüzünden güvenip göndermek istemiyorlar bence sizi, ürkek güvercin gibi davranıyorsunuz. Yahu veterinersin kocaman kadınsın sora sora Bağdat bulunur bi silkelen kendine gel. Ne varmış bulmakta

Öyle düşünmeyin belkide bulunduğunuz ilde katip olursunuz ya da icra memuru olursunuz. Siz yine de çalışmaya devam edin yoksa çok pişman olursunuz
İcra memurluğu sınavı ankarada yapılıyor başka bi yerde yapılmıyor
Katipliğe girdim geçen yıl kazanamadım
Düz memur alımı oldu bir sürü adalet mezunu şartı vardı ama hiç birine başvuramadım

Canım benim ailemde oyle. Kardesim is buldu izin vermediler. Özel de işti. Babam hep karıştı ona ve sonuç olarak suanda kardesim bir markette çalışıyor bilindik marketler var ya. Ve o da aynı senin gibi 2 sene evde oturdu bos bos. Psikolojisi cok bozuldu ama yaşlı ve sabit fikirli insanlara laf anlatmak cok zor. Babanı anneni en iyi sen bilirsin benim kardeşim ikna edemedi. 1 sefer şehir dışında is buldu ve babam da peşine gitti. Çok az süre çalıştı ve babamin da onu kışkırtması ve çalıştığı yerde sorunlar olduğunda kızım pes etme dememesi ona gel buraya demesi üzerine kardesim malesef geri döndü.

Her gün huzursuzluk çıkaracaksın ,ağlayacaksın ,ben boşuna okudum arkadaşlarım hep çalışıyor diye duygu sömürüsü yapacaksın ,sonra onlar da yola gelecek.
Bizimkiler böyle değiller ,ama böyle olsalardi yine de ne istiyorsam onu yapardim,he he der başar giderdim

Adalette okudum açıktan olamaz mı hemen bi hesap sorma iş bulmaya çalışıyorum birden fazla bölüm okuyan çok kişi var

İki bölümü de söyleyebilirsin ama sende belli ki yalan dolan da var, birikmiş param var hayvancılığa mı yatırsam diyordun şimdi sınava gitmeye yol paran yokmuş gibi konuşuyorsun, sen bana burdan güven vermedin ailen haklı gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…