Ailem iş bulmama yardımcı olmuyor destek vermiyorlar üniversite mezunuyum
Yaşadığımız şehirden başka bi yerde çalışmama olumlu bakmıyolar
Örnek vereyim geçen yıl hsk ya alım oldu ankara da ankarada kazanırsan sınavı tek başına ne yapacaksın diye başvuru yaptırmadılar sadece bulunduğum şehirde devlet işi olursa başvuru yapmama destek veriyolar
Kpss puanı var tercih yapıyım memurluk alımı var diyorum nerde var alım bizim bulunduğumuz yerde varmı diye soruyolar yok diyorum boşver o zaman diyolar
İcra müdürlüğü sınavı var sınav ankarada oluyor 3 saat uzaklıkta bi yer ankara bize katılma sınava diye söylüyorlar ben üniversiteyi boşunamı okudum hiç destek yok sizin aileleriniz nasıl
Bundan dolayı çok kavga ettim tek başımada gidemiyorum bilmediğim şehire
Kimse yok öyle konuşcak maalesef zaten atanamıçam boşuna kpss çalışıyorum bu senedeBu şekilde atanmak çok zor, çok yanlış yaptıkları. Eğer sözü geçen bir aile büyüğünüz varsa (dede,dayı,teyze vs gibi) onunla konuşun ikna etmeye çalışsın. Bir ömür boyu yanımızda onlar olmayacak. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmek zorundayız.
Para yok çalışmıyorum ayrıca bilmiyorum ki hiç bi yeri gitsem nasıl bulcam etcemAilen zengin filan mı?? Neyin engellemesi bu? Basıp gideceksiniz başka çare yok
AdaletNe mezunusunuz acaba? Hukuk mu yoksa
Öyle düşünmeyin belkide bulunduğunuz ilde katip ya da icra memuru olursunuz. Siz yine de çalışmaya devam edin yoksa çok pişman olursunuzKimse yok öyle konuşcak maalesef zaten atanamıçam boşuna kpss çalışıyorum bu senede
Para yok çalışmıyorum ayrıca bilmiyorum ki hiç bi yeri gitsem nasıl bulcam etcem
Adalet mezunlarının devlet dışında bir seçeneği var mı? iş bulun bana diye darla her günAdalet
İcra memurluğu sınavı ankarada yapılıyor başka bi yerde yapılmıyorÖyle düşünmeyin belkide bulunduğunuz ilde katip olursunuz ya da icra memuru olursunuz. Siz yine de çalışmaya devam edin yoksa çok pişman olursunuz
Adalet
Para sorun nasıl olcak yer bilmiyorum hiç bi destek olmadanEeee kendin bas git izin almadan
Adalette okudum açıktan olamaz mı hemen bi hesap sorma iş bulmaya çalışıyorum birden fazla bölüm okuyan çok kişi varÖnceki konuda besicilik yapıcaz kardeşlerimle veterinerim diyordun ne ayaksın kuzucum sen
Avukat yanında falan var ama ben devlet istiyorum iyi bi işim olsun diyeAdalet mezunlarının devlet dışında bir seçeneği var mı? iş bulun bana diye darla her gün
Adalette okudum açıktan olamaz mı hemen bi hesap sorma iş bulmaya çalışıyorum birden fazla bölüm okuyan çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?