• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde babanız baba düşkünümü?

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.428
1.602
698
soruyorum size sizin babanıda baba düşkünümü babam 50 yaşında babası 83 babası olmadan hayat yok gibi bende rahatsızım 2 ken ölümden döndüm 6 aydır gece oksijen maskesiyle uyuyorum ama gelin görüm dedemin sağlığı benden önemli babam nerdeyse beni ve ailemi bir kalemde silicek kışın yaz gelsin tatile gidelim der yaz gelnce babmı bırakamam der

dedem 4 yıldır diyalize giriyor beni ve ailemi hiç sevmez son aydır durumu ağır enfeksiyonu var şuan köyde ve biz köye gitcez babmın gözü babasından başkasını görmüyor tamam babası bakcak ama bu kadar düşkün olmaz ki

ben hastanedeyken anneannemi kaybettik annem benim yüzümden annesini son kez göremedi ama babam öyle değil çıldırcam artık

aynı benim babam.tabiki anne babaya düşkünlük çok güzel bişey ama eşini ve çocuklarını ihmal edip babasının parmağı sızlasa ne yapacağını bilemeyen bi baba da abartı oluyor.daha bugün annem dedi.baban eve geldiği zaman büyükbabanla resmen aşk yaşıyorlar diye :60: babacım onu yedinmi bunu giydinmi şuran nasıl.....kısacası evet hem de çok düşkün ve bu annemi çok üzüyor.orda kadın hastalıktan kıvranıyor tınlamıyor babası öksürse hastaneye koşturuyor.e bi taraftan yaparken öbür tarafı yıkıyorsun ama nato kafa nato mermer :41:

aynı benim babam.tabiki anne babaya düşkünlük çok güzel bişey ama eşini ve çocuklarını ihmal edip babasının parmağı sızlasa ne yapacağını bilemeyen bi baba da abartı oluyor.daha bugün annem dedi.baban eve geldiği zaman büyükbabanla resmen aşk yaşıyorlar diye :60: babacım onu yedinmi bunu giydinmi şuran nasıl.....kısacası evet hem de çok düşkün ve bu annemi çok üzüyor.orda kadın hastalıktan kıvranıyor tınlamıyor babası öksürse hastaneye koşturuyor.e bi taraftan yaparken öbür tarafı yıkıyorsun ama nato kafa nato mermer :41:

8 yıldı fazla düşkün oldu diğerleri o kadar değil ama babm ölecek nerddyse off off

insanı hayatı boyunca kaybederse asla sahip olamayacağı 2 şey vardır: ANNE ve BABA..

kıymetini bilen evlatlara ne mutlu...onların hayırlı duasını alabilen evlada ne mutlu..

insanın hayatı boyunca kaybederse asla kazanamayacağı iki şey vardır...ANNE ve BABA...

onların kıymetini bilen evlada ne mutlu...onların hayırlı duasını alan evlada ne mutlu...

gerek benim ailemde gerek eşimin ailesinde aile büyükleri çok önemlidir...

insanı hayatı boyunca kaybederse asla sahip olamayacağı 2 şey vardır: ANNE ve BABA..

kıymetini bilen evlatlara ne mutlu...onların hayırlı duasını alabilen evlada ne mutlu..

bizimki du değil beddua ediyor nasıl diyim ağzı küfür dolu 26 yaşındayım yıllardır böyle 2 kez ölümden dönüm arayıp torunum nasılsın demedi

Back
X