• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde basiniza böyle bisey geldimi ? kafam allak bullak :(((

Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar ( hadisi şerif )

gözünün görmediği hiç bir şeye inanma. belki bir yerde gördü ve uygunsuz bişiler dedi oda reddedince bu yola başvurdu. gördüğün bir insanı kolaylıkla tarif edersin değilmi ? ben eşimden ayrıldım ve arkamdan aldattıda ayrıldı dediler. rezil insan o kadar çokki ( sessiz kal derim. gözünle görmeden biri sırf tarif etti diye bu o insanı zan altında bırakmaya yetmez.)

Evet cnm haklisin bende zaten kendisine sacmalama dedim o kiz bunu yapacak bir insan degil dedim.. zaten bende gozumle gormedigim birseye asla inanmam ve bu konuyu kimseye soylemem yani bana yakismaz ki yukarda Allah var ... ilk kez basima bu tur bir olay geldigi icin paylasmak istedim sadece ! senin adinada cok uzuldum elbet bu atmis olduklari iftiralar donup dolasip onlari bulacak herkes ektigini bicecektir muhakkak

Biri face baksa yaşadığım şehri gittiğim okulu vs bi çok şeyi öğrenebilir en azından hikaye yapmasına yeter o kişiyle konuştuklarınızı baştan sakince bi okuyun ne sordunuz o ne söyledi tutarsız yer arayın bence bulacaksınız

Gulum o sahizla konustuklarimizi okuyamamki cunku okeyden atilmis olan mesajlar yani benim facemde kayitli degil keske tekrardan gozden gecirebilsem.. ki facede yasadigin sehri gittigin okulu evli olup olmadigini gizleyebiliyorsun ...

Tamam siz hakli olun...
Iyi niyetinizin suistimal edilebilecegini dusunerek yazayim yine de:

Oyunda taniyirmusun diye sormaya gelmesi ve sonra kapatmaya calismasi dahi mantiksizlik.
Taniyorsunuz, eee sonra? Once birseyler sayiyor sonra da susuyor.
Diyelim ki tanimiyorsunuz, o zaman da ne alaka demezler mi?
Adam belli ki takintili. Fantazileri hayal urunuyse ustelik sapik!

Tek tavsiyem; bu olay gercek, abarti veya hicbiri, kimseyle paylasmayin ve kadini da detay vermeden onun icin ve kendiniz icin uyarin.
Gerekirse oyun sitelerine girmesin profilini gizlesin vs. Baskalari uzerinden size "ulasilabiliyor" olmasi da hos degil cunku.

Iyi gunler...

Cnm sende haklisin kendince evet biliyorum hem konuyu acip sonradan kapatmak istemesi benimde tuhafima gitti o yuzden konuyu actiysan bitireceksin dedim.. sonrasinda surekli aramizda kalsin sôz ver kimseye soylemiceksin demeye basladi ..

Ben bu kiza hic bisi soylemicem kimseylede paylasmicam .. iki arada bir derede kalmak istemem cunku beni yanlista anlayabilir dusman kesilir basima detay vermeden uyarsam bile !

Cnm sende haklisin kendince evet biliyorum hem konuyu acip sonradan kapatmak istemesi benimde tuhafima gitti o yuzden konuyu actiysan bitireceksin dedim.. sonrasinda surekli aramizda kalsin sôz ver kimseye soylemiceksin demeye basladi ..

Ben bu kiza hic bisi soylemicem kimseylede paylasmicam .. iki arada bir derede kalmak istemem cunku beni yanlista anlayabilir dusman kesilir basima detay vermeden uyarsam bile !

Tam bi ariza yahu! Bi de kimseye soyleme diye sayiklamis...
O kadinla kotu olmak pahasina haber verilmesi gerektigni dusunuyorum. Cunku adamin yaptigi sey dogal veya normal degil.
Yanlis anliyorsa da gule gule... kuscek diye onlem almasi icin bile hicbir sey soyleyemedigim kisiyle gorusmenin alemi yok der iliskiyi keserdim herhalde.
Neyse, siz bilirsiniz...

Tam bi ariza yahu! Bi de kimseye soyleme diye sayiklamis...
O kadinla kotu olmak pahasina haber verilmesi gerektigni dusunuyorum. Cunku adamin yaptigi sey dogal veya normal degil.
Yanlis anliyorsa da gule gule... kuscek diye onlem almasi icin bile hicbir sey soyleyemedigim kisiyle gorusmenin alemi yok der iliskiyi keserdim herhalde.
Neyse, siz bilirsiniz...

Bende akrabami korumak adina acaba haber versemmi dedim cunku o evli ve vicdanende olsa bunu soylemem gerektigini dusundum dusunmedim degil ama bu kiz evli facesine mesaj atsam bir turlu atmasam bin turlu vallahi kocasinin gormemesi lagzim ! belkide bana bunlari anlatan sahiz sirf bana anlatmadi gidip baskalarinada anlaticak Allah korusun ! senin dediginde dogru detaylara girmeden ustu kapali bir sekilde uyaricam heralde bilemiyorum .. tavsiyelerin icin sagol ..

Son düzenleme:
Face'inde bilgilerin, fotograflarin acik mi? Hayir ise:
Kapak fotograflarini o akrabagin begendi mi hic? Biliyorsun kapak fotograflari herkese acik.

Okeyde konusmus olabilirsin ama bilki bir oyuncunun profilini bulmak cok kolay. Sahisin soyadina bile gerek yok, bir tik ile ulasiyorsun profile.
Bekli profilini gorup o kizi gormus olabilir. Sehir icin aciklama ise okeyde yasadigin sehirin odasinda mi oynuyordun?

Sakin kimseye bahsetme, esine bile.

Bende akrabami korumak adina acaba haber versemmi dedim cunku o evli ve vicdanende olsa bunu soylemem gerektigini dusundum dusunmedim degil ama bu kiz evli facesine mesaj atsam bir turlu atmasam bin turlu vallahi kocasinin gormemesi lagzim ! belkide bana bunlari anlatan sahiz sirf bana anlatmadi gidip baskalarinada anlaticak Allah korusun ! senin dediginde dogru detaylara girmeden ustu kapali bir sekilde uyaricam heralde bilemiyorum .. tavsiyelerin icin sagol ..

Kız yakın akrabam diyorsunuz, neden faceden mesaj atmayı düşünüyorsunuz, kendisi ile bire bir konuşun, en azından telefonu vardır değil mi?
Anlattıklarınızdan ben inanmadım böyle bir şeye, adam sadece sizi yoklamış
Kadını haberdar edin durumdan, ortalık manyak dolu, belki de sırf kötülük olsun diye yapıyor adam, tedbirini alsın yazıktır, sizin gibi başka insanlara da ulaşmayacağı ne malum. Siz de tanımadığınız insanlarla muhatap olmayın, başınıza iş açarsınız

Bu nedir ya hu.
Cok sacma.
Ee kimseye soylemeceksiniz madem neden size anlatiliyor ki?
Cok tutarsiz.
Ya da anlatmayi kafaya koydu sizi de okeyde buldu diyelim madem anlatacak neden siz merak edince yeni gelin cilvesi gibi "aayy yook, anlatamiciiim" triplerine girdi?

Hic inanmadim bu adama.
Ben sizin yerinizde olsam suphe dahi etmem.
He sizin icin akrabanizin kasini gozunu bilmesi yeterliyse, onu facede rastgelse birinin sayfasini acarsan da bilirsin.
Sehrini de ha keza.
Ki zaten surada mi burada mi diyerek adama bilgileri vermissiniz o da sadece evet demis, inandiginizi gordukce.

Ee simdi benim bu bilgiyle ne alakam var diyeceginize merakla sormussunuz.
Yani iyi tamam sormussunuz, yalan yanlis anlatmis da sonra?
Amac ne yani?
Kadini rezil etmekse niye kimseye soylememelisiniz?
Hala iliskileri devam ediyorsa guya, neden baskasina soyluyor?

Bastan asagi celiski!

Ben olsam var ya, ya delil goster ya da vallahi tek tikla bulurum diye tehdit ederdim.
Kimseye soyleme cunku ödlegim, esii falanb bulur beni, ki zaten atiyorum bu olay'i demenin yumusatilmis halidir su an benim gozumde.
Ama hata sizde de var.
Hicbir akrabam hakkinda boyle konusturmazdim ben.

Birak soru sormayi merak etmeyi, ya bu isi ortaya cikar ya da su an elimde olan bilgilerinle eşine ya da savciliga gidiyorum derdim.
Kolay mi oyle konusup konusup ergen gibi ama bak aramizda demek!

Kız yakın akrabam diyorsunuz, neden faceden mesaj atmayı düşünüyorsunuz, kendisi ile bire bir konuşun, en azından telefonu vardır değil mi?
Anlattıklarınızdan ben inanmadım böyle bir şeye, adam sadece sizi yoklamış
Kadını haberdar edin durumdan, ortalık manyak dolu, belki de sırf kötülük olsun diye yapıyor adam, tedbirini alsın yazıktır, sizin gibi başka insanlara da ulaşmayacağı ne malum. Siz de tanımadığınız insanlarla muhatap olmayın, başınıza iş açarsınız

Evet cnm haklisin .. kendisiyle yuz yuze ozel olarak konusmam gerektigini dusunuyorum telefonla ararsam belki yanlis manlis anlar kimsenin duymamasi lagzim tedbirini almasi lagzim acilen dediginiz gibi .. bende inanmadim acikcasi kizi yillardir tanirim samimiyizde oyle bir insan oldugunu dusunmuyorum ama basima ilk kez bu tur bisey geldigi icin endiselendim acikcasi ! konuyu actiktan sonra ve sizin tavsiyeleriniz uzerine dusundum acaba soylesemmi soylemesemmi diye sonrasinda belkide bu adam bana soylediklerini gidip baslarinada anlatacak Allah korusun bu yuzden bunu bir sekilde engellemem lagzim !

Bu nedir ya hu.
Cok sacma.
Ee kimseye soylemeceksiniz madem neden size anlatiliyor ki?
Cok tutarsiz.
Ya da anlatmayi kafaya koydu sizi de okeyde buldu diyelim madem anlatacak neden siz merak edince yeni gelin cilvesi gibi "aayy yook, anlatamiciiim" triplerine girdi?

Hic inanmadim bu adama.
Ben sizin yerinizde olsam suphe dahi etmem.
He sizin icin akrabanizin kasini gozunu bilmesi yeterliyse, onu facede rastgelse birinin sayfasini acarsan da bilirsin.
Sehrini de ha keza.
Ki zaten surada mi burada mi diyerek adama bilgileri vermissiniz o da sadece evet demis, inandiginizi gordukce.

Ee simdi benim bu bilgiyle ne alakam var diyeceginize merakla sormussunuz.
Yani iyi tamam sormussunuz, yalan yanlis anlatmis da sonra?
Amac ne yani?
Kadini rezil etmekse niye kimseye soylememelisiniz?
Hala iliskileri devam ediyorsa guya, neden baskasina soyluyor?

Bastan asagi celiski!

Ben olsam var ya, ya delil goster ya da vallahi tek tikla bulurum diye tehdit ederdim.
Kimseye soyleme cunku ödlegim, esii falanb bulur beni, ki zaten atiyorum bu olay'i demenin yumusatilmis halidir su an benim gozumde.
Ama hata sizde de var.
Hicbir akrabam hakkinda boyle konusturmazdim ben.

Birak soru sormayi merak etmeyi, ya bu isi ortaya cikar ya da su an elimde olan bilgilerinle eşine ya da savciliga gidiyorum derdim.
Kolay mi oyle konusup konusup ergen gibi ama bak aramizda demek!

Evet cnm banada cok tuhaf geldi ama kendisi soyledi kizin ismini ve soyismini ben bu konuda hic bir bilgi vermedim yada su sehirde yasiyor bu sehirde yasiyor diyede bilgi vermedim sadece su x sehirdemi bulustunuz diye soru sordum oda evet dedi sormaz olaydim keske inan boylesi bir konunun icerisinde kendimi asla bulmak istemezdim ama oldu bir kere sonrasinda bende kendisine sordum ispatin varmi dedim ne ispati diye yanit verdi hatta ben senin dogru soyledigini nerden bilecegim dedim ! Allah korusun bu devirde hersey beklenir ! gerci ben akrabamdan suphe etmedim lakin kafamda bir suru soru isareti var neden bana gelip soyledi ? Amaci neydi ? ve neden bu kiz ? vs vs ama ilk kez basima bu tarz bir olay geldiginden endiselendim ayrica kizi korumak adina konusmak lagzim cunku bu sahiz gidip baskasinada anlatabilir yapar yani ! ki ben gozumle gormedigim bir seye asla inanmam hem vicdanen inanmam hemde o yapiya sahip bir insan degilim ama pat diye onune bir insan cikip bu tarz konusmalarda bulunuyorsa insan ne diyecegini sasiriyor gercektende ..

Hayir saf degilim ve nerede nasil davranacagimi cok iyi bilen bir insanim bu sahizin niyeti s...x filan konusmak degildi ! eger beni tanimak isteseydi konuyu kendisi kapatmazdi diye dusunuyorum ki ben asla boyle seylere izin vermem ayrica kizin ismini ve soyismini soyleyende kendisiydi ben herhangi bir bilgi vermedim ! bilgilerin hepsini kendisi verdi bende dogrulamak icin soru sordum sadece niyetim merak filan degil herkesin hayati beni ilgilendirmez lakin bu benim akrabam ve samimi oldugum bir insan oldugu icin bende ister istemez konuyu ogrenmek istedim. Hatta sana inanmak istemiyorum dedim kendisine. Ve konu kapandi.

Tabikide kimseye bisi soylemicem akil var mantik var ! dedigim gibi inanasim gelmedi soylediklerine cunku o kiz boyle bisi yapacagini dusunemiyorum bile ! bu arada bu mesaji bana faceden degil okey oyunundan gonderdi !

size bunları anlatma ihtiyacını nereden duymuş...
gerçek değil bu anlattığı...o kıza dair daha farklı bilgiler verse de inanmayın bence
belki onu tanıyan kötü niyetli erkek/kadın birisi...
çünkü insanlar böyle sapkınca şeyleri yaşadıklarında açıklamazlar, daha devam etsin diye
çok afedersiniz adam altın yumurtlayan tavuğu niye kessin hesabı...
okey oyununda nasıl oluyor bilmiyorum hiç oynamadım bu güne kadar, orada isminiz cisminiz acık mı oluyor nasıl denk geldiniz ki

Adam bildigin sapik. Eee kimseyle konusmam diyorsun ya once ilgini bu sekilde cekmis sonra da uzerini kapatmaya calismis. Seni yoklamis, simdi senden kesin haber bekliyor . Birilerine internetten iftira atmak cok zor degil , yakin bir zamanda senden de aradigi ilgiyi bulmazsa sana dahi iftira atabilir. Boylelerine hic prim vermeden konusmamak lazim. Aldatiyorsa bile seni ilgilendirmiyor gitsin kocasina soylesin. Bu kadin cok fena diye baska bir kadina yaklasmak onu yoklamaktir bana gore.

size bunları anlatma ihtiyacını nereden duymuş...
gerçek değil bu anlattığı...o kıza dair daha farklı bilgiler verse de inanmayın bence
belki onu tanıyan kötü niyetli erkek/kadın birisi...
çünkü insanlar böyle sapkınca şeyleri yaşadıklarında açıklamazlar, daha devam etsin diye
çok afedersiniz adam altın yumurtlayan tavuğu niye kessin hesabı...
okey oyununda nasıl oluyor bilmiyorum hiç oynamadım bu güne kadar, orada isminiz cisminiz acık mı oluyor nasıl denk geldiniz ki

Cnm okeyde sadece ismimiz gozukuyor soyismimiz filan gozukmuyor yani girmez olaydim keske hic muhattap olmasaydim belki benim uzerimede iftira atacak belkide baskalarinada ayni seyleri soyledi :((((( nerden nasil buldu beni onuda bilmiyorum cunku benim facedeki msj kutum filan kapali cok tuhaf

Adam bildigin sapik. Eee kimseyle konusmam diyorsun ya once ilgini bu sekilde cekmis sonra da uzerini kapatmaya calismis. Seni yoklamis, simdi senden kesin haber bekliyor . Birilerine internetten iftira atmak cok zor degil , yakin bir zamanda senden de aradigi ilgiyi bulmazsa sana dahi iftira atabilir. Boylelerine hic prim vermeden konusmamak lazim. Aldatiyorsa bile seni ilgilendirmiyor gitsin kocasina soylesin. Bu kadin cok fena diye baska bir kadina yaklasmak onu yoklamaktir bana gore.

Cnm inan boylesi sacma sapan bir dialogun icerisinde kendimi bulacagim aklimin ucundan bile gecmezdi simdi endiseleniyorum acikcasi ... evet haklisin benimde uzerime iftira atabilir ne diyeyim olan oldu artik ve ilk kez boylesi bir olayla karsi karsiya kaldim .. beni gectim gidip baskalarinada anlatabilir iftira atmak cok kolay

Kusura bakmayin ama saf misiniz?

Sizin veya onun arkadas listesinden rastgele mesaj atmistir.
Siz yanit vermeyince de bi yalan sallayip ilgi cekmeye calismis ve basarmis da.
Sonra konuyu kapatmak istemesi asil niyetinin sizi tanimak ve sekse dair konusmak oldugunu belli ediyor.
(Cunku birinin pisliklerini ogrenmek adina o adama tahammul edebilmissiniz - merak fena sey- nabiz yoklamis... )

Ayrica x sehirde mi boyle mi... seklinde siz neden soru soruyorsunuz ki?
Hem o arkadasiniz hakkinda bir yabanciya bilgi vermis oldunuz boylece.
Hem de falcilar gibi once konusturup sonra hikaye yazmasina olanak sagladiniz...
Bana bilmedigim seylerde dahi birisi soru sorsa basimdan savmak icin hee hee der gecerim. Bu kisi de hem konuyu kapatip sizle konusmak hem de verilen bilgiler hosuna gittigi icin evet evet diye atilmis iste.
Her evetle birileri namussuz oluyorsa birgun sizin icin baskalari konustugunda merakli biri de dinlemeye can atip sonra da suphe duyarsa ne demek istedigmi daha iyi anlarsiniz.

Sakin o kisinin esine veya akrabalarina kimseye birsey demeyin.
Gercek veya degil, kadini da uyarin. Sapigin teki senle ilgili fantazi kurup bana yazdi haberin olsun diyin ki uyarmis olun. Bi halt karistirdiysa dahi mesaji alip usul usul evine gider.

Ağzına sağlık athenenoctua . :46:

Sen adama x sehirde mi? Gunduz mu? Diye mi sordun oyleyse senaryo yazmasina firsati sen vermissin. Bariz sallamis. Ben de simdi rastgele bi'profile girer bilgilerine bakar arkadasina yazarim bilgi bulma da ne var.

Kapat konuyu gitsin her ihtimale karsi akrabani da bilgilendir profilini gizlesin.

Bence böyle bir şey yapma, iftiracı durumuna düşersin, kabak başına patlar, bir bulaşırsan kurtulamazsın, kadın seni bile suçlu çıkarır hele kocası görse daha fena... böyle işlere hiç bulaşmama taraftarıyım ben.

Sana niye gelip anlatiyor akrabanla yasadigi pislikleri?
Niye yüz verdin merak ederek?
Adam yarin bir gün ya basina bela olursa?
Hayir belli ki ruh hastasi namussuz.

İsin kotusu bu adam iftira atan bir adamsa sizden aldigi bilgilerle daha destekli iftira atan biri haline gelmis. Oldu olacak poposundaki gul seklindeki dogum lekesini de gordunuz mu gibi detaylar da verseydiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X