Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrildikmi dedim oda uzaktan uzaga yapamiyorum hakkini helal et bebegim dedi bende o sinirle ztn bugun biriyle konusmaya basladim dddim oda mutluluklar diledi gitti snRNA tekrar msj attim salak kafam beni engelle kavga ciksin istemiorum yazdm birsey demedi engellemedi bile tekrar msj attim ona en son sunu yazdim gidiceksen bari temelli git gidisin Bari gzl olsun engelle beni by yazdm oda engellemis ilk defa snRNA cok kotu oldm teline msj attim vedalasalim Die soz verdirmistim ayrilirsak vedalasicaz yuz yuze die cvp vermedi vermior sevdiginden eminim of napicam cokmu sacma sapan davranmisim
Merhabalar benim sorunum su bastan anlatiyim.biz turkiyedeyken cikmaya basladik onunla bir sebep yuzunden ayrildik ve biz yurtdisina tasindik Ben buraya geldikten 1 yil sonra ona msj attim bir kac ay sonra tekrar cikmaya basladik ama bu sefer ciddi sekilde dusunduk annemle tanistirdim annesiyle tanistim.. Hersey superdi ama Ben 2 yil icinde yanina gidemedik hakkini yimem her animda yanimda oldu msjla olsn herseyle taki artik ozlemimiz bizi hircinlastirana kadr. 2 yil iyi dayandik ayrilik oldu tabi bazen benim yuzumden bazense o ama baristiik bir sekilde..ne kavgalar ettik bu sefer farkli sanki..bir hafta once gzlce knstk brz kavga ettik snra msj attim cvp yok yarn tekrar attic msj yok bir kac gun snra yter artk dedim ayrildikmi dedim oda uzaktan uzaga yapamiyorum hakkini helal et bebegim dedi bende o sinirle ztn bugun biriyle konusmaya basladim dddim oda mutluluklar diledi gitti snRNA tekrar msj attim salak kafam beni engelle kavga ciksin istemiorum yazdm birsey demedi engellemedi bile tekrar msj attim ona en son sunu yazdim gidiceksen bari temelli git gidisin Bari gzl olsun engelle beni by yazdm oda engellemis ilk defa snRNA cok kotu oldm teline msj attim vedalasalim Die soz verdirmistim ayrilirsak vedalasicaz yuz yuze die cvp vermedi vermior sevdiginden eminim of napicam cokmu sacma sapan davranmisim
gunahinida almak istemiyorum ama sanki baskasini bulmus gibi umursamaz tavirlar falanSinirlendigim icin Boyle dedigimi cok iyi bilior yani Boyle birsey yapmicagimi
Daha oncede Ben yapmstm aynisini ona daha oncede bu sebeple ayrildik Ben tmm donucem diyince baristik bu sefer ne dicm sasirdm baskasi olsa engellerdi o hc bisey yapmadi msjda attim baskasi olsa yine engeller ulasmasin die ama zorla engelletirdim kendimiG
gunahinida almak istemiyorum ama sanki baskasini bulmus gibi umursamaz tavirlar falan
Daha oncede Ben yapmstm aynisini ona daha oncede bu sebeple ayrildik Ben tmm donucem diyince baristik bu sefer ne dicm sasirdm baskasi olsa engellerdi o hc bisey yapmadi msjda attim baskasi olsa yine engeller ulasmasin die ama zorla engelletirdim kendimi[/QUOTE
Zor, bastaki tartisma sebebiniz ne?