- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sonsuzum0101
-
Ayy korkar oldum ne yaptiysam gecmedi birde sanki kalbimde bi aci var Rabbim hayra cevirsin huzursuz oldumOluyor arada bir.
Kötü bir şey olacakmış gibi bir his çöküyor insanın içine.
Gerginlikten aslında hormonal sanırım. Rahatlatıcı bir şeyler iç. Papatya, melisa çayı gibi..
Acaba neden oluyor bilen var miOluyor, sonrasında bi öfke patlaması gibi saçma bir durum yaşıyorum gereksiz bir olaya.
Sonra kendimi sevmiyorum falan
Ertesi güne geçiyor.
Ins canim acmazdim boyle gereksiz bi konu ama cidden cok kotu oldum artikHavadandir.
Bana da oluyor.
Ben genelde kapali havalarda boyle oluyorum.
Ustunde durmayin.
Hormon, regl, hava, birikmişlikler, bilinçaltındaki ortaya çıkmamış sorunların patlak vermesi vs vs.Acaba neden oluyor bilen var mi
Ayy korkar oldum ne yaptiysam gecmedi birde sanki kalbimde bi aci var Rabbim hayra cevirsin huzursuz oldum
Ins canim tesk ederimYok yahu genelde boş çıkar o hisler..
Bir şey yok geçici. Dediğim gibi kendini rahatlat. Müzik aç sevdiğin bir şey yap..
Bu havalar da kasvet bastırıyor mesela..
Haklisin belki birikmisler olabilir ama kafama taktigim bir durum yoktu ruyamda bide ayi gordum 77 sayisini gordum hayir olsun tuhaf uyandimHormon, regl, hava, birikmişlikler, bilinçaltındaki ortaya çıkmamış sorunların patlak vermesi vs vs.
Aslinda bi dus almam lazim ama tekim cocuklarim bebek esimi beklemem lazim cocklara bakmasi adina iyi gelir benceOluyor bazen havayla alakalı yada uykumu alamazsam bişeye canım sıkkınsa bunalmışsam hem kötü geçiyor kendini rahatlatıcı bişeyler yapabilirsin çay kahve müzik film kitap alısveris ben böyle geçiriyorum
Sevdiğin ve konuşurken seni rahatlatan bir dostun aile büyüğün falan varsa ara konuş, bana çok iyi geliyor. Allah eksik etmesin onları hayatımdan.Aslinda bi dus almam lazim ama tekim cocuklarim bebek esimi beklemem lazim cocklara bakmasi adina iyi gelir bence
Aslinda bi dus almam lazim ama tekim cocuklarim bebek esimi beklemem lazim cocklara bakmasi adina iyi gelir bence
Amin canimSevdiğin ve konuşurken seni rahatlatan bir dostun aile büyüğün falan varsa ara konuş, bana çok iyi geliyor. Allah eksik etmesin onları hayatımdan.
Kiz ben hic oynamam becermem deAy kalk aç bir müzik oyna. Çok ciddiyim :)
İnsan bir anda açılıveriyor
Kiz ben hic oynamam becermem de
Deniyecem canim tesk ederim o kadar boguk durumdayim bide sebebini bilseydim korktum biliyormusun birsey mi olacak diyeAy aman kim görüyor ki. Kendi kendine figürler yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?