Konu esimin akrabasi,yengesi. Kendini normalde severim özünde iyidirde,yardimsever,cana yakın. Ilk başlarda iyidik yakın davraniyordum cünkü ayni zamanda komşuyuzda. Ama gel zaman git zaman uslubuyla,tavırlarıyla soğuttu beni kendinden. Mesela ailece buluşunca, büyükler bir konu konuşur,bu sürekli araya girer. Ay yok o öyle degil,hepiniz yanlış biliyorsunuz. Hep o doğru biz yanlış. Süreklide vurgular;ben böyledim farkliyim,farkli düsünüyorum diye. Halbuki ne kadar itici oldugunun farkinda degil. Hicbir fikri olmadigi konulara bile atlar sürekli. O kimseye konusma firsati vermezde. Hep o konusacak biz dinlicez, o dogru herkes yanlış. Mesela bugün aksam cocugumu dolasmaya cikarttim,yolda rastgeldik,iyi madem bende size eslik edeyim dedi. Sonra oglum;aaa anne gökyüzüne bak ucak dedi. Bende;aa oglum evet ucak dedim. Yenge;hictebile o yildiz. Dedim;yenge onun bende farkindayim ama oglum ucagi gördü,yildiz konumuz degildi suan. Bu ennnnnnnnn basit örnek. Mesafeli davraniyorum bu sefer daha cok arayip soruyor,uzak tutamiyorum. Tamamen irtibatta kesilmez ortada cok büyük sorun yok cünkü,bide aileden...
Açık açık konussammi şu bu huyundan rahatsizim diye. Cünkü gercekten sıkıyor. Sizin ailenizde varmi böyle huylu insanlar? Varsa nasil baş ediyorsunuz?
Bu arada yenge diyorum ama 4 yaş var aramizda. Kendisi erken evlendigi icin herkeste öyle hitap ettigi icin öyle söylüyorum bende..
Dert degil bu diyenleriniz olacaktir, ilk zamanlar öyleydide ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye başladigi ve aranizda bana fikir verecek olanlar oldugunu bildigim icin konuyu açtım..
Okuyanlara tesekkürler,iyi geceler:)
Açık açık konussammi şu bu huyundan rahatsizim diye. Cünkü gercekten sıkıyor. Sizin ailenizde varmi böyle huylu insanlar? Varsa nasil baş ediyorsunuz?
Bu arada yenge diyorum ama 4 yaş var aramizda. Kendisi erken evlendigi icin herkeste öyle hitap ettigi icin öyle söylüyorum bende..
Dert degil bu diyenleriniz olacaktir, ilk zamanlar öyleydide ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye başladigi ve aranizda bana fikir verecek olanlar oldugunu bildigim icin konuyu açtım..
Okuyanlara tesekkürler,iyi geceler:)