• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

ağızdan gaz çıkaranlar var ya (geğirmek)nefret ederim yaşlılarda makul karşılamaya çalışırım ama diğer kesimler beni deli eder
ayrıca bazı insanlar var hiç önünden yemek yemez gelir senin önünden yer sinir olurum.çatalı bir oa batırıp bir buna batıranlar olur ya beğenmiyorlar yiyeceklerin arasından tabağı kafaya geçiririm
karşımda burun karıştırandan
veeeeeee kendini övenlerden yada akrabalarını nefretim gibi oldular

Ne takıntılıymışm ben meğer düşününce aklıma geliyo terlikleri düşünün bir ters dönmüşse mutlaka düzeltirim...

Bide tek sayıları pek sevmem...

Takıntılarım mı neler ? Tam benlikmiş bu konu:52:
Şimdi efendime söyliiim ağız şapırdatılmasından, gurklaya gurklaya su içilmesinden nefret ederim. Mesela bir kapıyı açıcam acaba benden önce kimler açtı , eli temiz miydi gibi düşünceler dolanır kafamda. Çok üzülüyorum a dostlar bu halime :27:

Takıntılarım mı neler ? Tam benlikmiş bu konu:52:
Şimdi efendime söyliiim ağız şapırdatılmasından, gurklaya gurklaya su içilmesinden nefret ederim. Mesela bir kapıyı açıcam acaba benden önce kimler açtı , eli temiz miydi gibi düşünceler dolanır kafamda. Çok üzülüyorum a dostlar bu halime :27:

üzülme kardeş yalnız değilsin herkesin bir değil birden fazla takıntısı var :1:

Ağız sapırdatmasndan ötürü sofradan doymadan kalkmışlığımı bilirim :1:

ağız şapırdatılması mı dersin tespih sesi mi dersin sesli sakız çiğnenmesi mi dersin yoksa diş temizleme sesi mi dersin oooooof düşününce bile fena oldum :18:

ağızdan çıkan seslere genel olarak herkesin tiki var sanırım bi kendimi sorunlu sanıyodum :9:

Birde yolda yerde olan nimetlere karşı acayip takıntılıyım onu yerden alıp basılmaması için çırpınırım asla bakıp geçemiyorum :( alamayacak durumdaysam üzülüyorum :43:

Son düzenleme:
ağızdan çıkan seslere genel olarak herkesin tiki var sanırım bi kendimi sorunlu sanıyodum :9:

Birde yolda yerde olan nimetlere karşı acayip takıntılıyım onu yerden alıp basılmaması için çırpınırım asla bakıp geçemiyorum :( alamayacak durumdaysam üzülüyorum :43:

yok yok sese karşı hele beni görmen lazım çekirdek sesi fıstık sesi aslında onlar o şekilde yeniyo bende yesem öyle ama ben çok takıyorum erik sesi şeftaliyi ısırarak yerler falan ayy içim kalktı :1: :1: :1:

hatta geçen gün bir arkadaşıma gidiyordum sitenin merdivenlerine cips dökmüşler benimde elim doluydu içimde kaldı huzursuz etti dönerken aynı yoldan geldim topladım düşün millet deli görmüş gibi baktı bana :(

yok yok sese karşı hele beni görmen lazım çekirdek sesi fıstık sesi aslında onlar o şekilde yeniyo bende yesem öyle ama ben çok takıyorum erik sesi şeftaliyi ısırarak yerler falan ayy içim kalktı :1: :1: :1:

hele hele limon hışırtısı aman yarabbi :30::30:

takıntı hastalığı bende de var ne yazıkki:50:ütünün fişini çekip çekmediğimi,kapıyı kilitleyip kilitlemediğimi,yemeğin altını kapatıp kapatmadığımı defalarca kontrol edip çıkarım evden ama aklım yine de evde kalır....bir de biri birşey dedi mi cevap da veremediysem hem de üzüldüysem,artık tamam....niye cevap vermedim,niye böyle demedim kendimi yer bitiririm....çantamın içinden çıkamam zaten otobüse falan bindim mi...anahtarı kontrol,telefonu kontrol....çok kötü bir durum..hastalık.......

ah ah benimde takintilarim var ama hayatimi zindan edecek şekilde degiller :)

- yatmadan önce yorganimi kaldirip bir şey varmi diye bakarim, bu beni rahatsiz etmez ama yatiliya gittigim yerlerdeki insanlar saniyorlarki pismi temizmi diye bakiyorum! bir kere tepki aldim malesef, ama bundan vazgeçemem

- en sevmedigim takintim :50: kilolu erkekler çok itici gelir, bir erkekle göz göze gelsem hemen kilolumu degilmi diye bakarim, kendime çok kiziyorum ama elimde degil :( kurtulmaya çalişiyorum bu takintidan

- bir kişi bana bir şeyi birkaç kere anlatinca, veya bir kaç kere söyleyince, o kişi gözümden düşer, her gün gördügüm biriyse, neredeyse nefret ederim o kişiden, sadece tekrarladigi için :( bu huyumdanda nefret ederim :43::43:

- bir odaya girerken asla işigi açmadan girmem

- uyurken kapim kitli olmali!

aklima gelenler bunlar :)

hatta geçen gün bir arkadaşıma gidiyordum sitenin merdivenlerine cips dökmüşler benimde elim doluydu içimde kaldı huzursuz etti dönerken aynı yoldan geldim topladım düşün millet deli görmüş gibi baktı bana :(

niye deli görmüş gibi ne güzel nimeti topluyosun duyarlısın bu konuda ...

Bende alırım yerde bir parça ekmek görsem sanki bana sınavmış gibi gelir onu al ya da alma gibi:34:

Birisi tuvaletten çıkınca eline bakarım ıslak mı diye. Yıkamış mı yıkamamış mı :52:

Back
X