• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinki de ocuk konusunda hassas m?

en iyisi hiç karıştırtmıcaksın..sana sormıcam ne yapıp ne yapmıcamı sen benden daha iyi biliosan al sen bak diye bikere delleniceksin sonra durulcak sular...sular bulanmadan durulmuyor maalesef..
gerçi bu terste tepebilir ama ben genelde bazı konularda eşime öyle yapıyorum bi delleniyorum deli deliden korkar hesabı adam bidaha ağzını açamıo:)))

acamaz acamaz da ya acarsa o da bence cözüm değil..

eşin abartmış canım ya...özellikle birinin yanında sana dogru tutsana dogru yapsana lafları çok kırıcı..eşinle konuşman bu sorunu haledermı? bılmıyorum..yardım almanız daha iyi olur diye düşünüyorum..

Bende evli değilim

Tabiki çok dikkatli olunması gerekiyor..

Böyle konularda ama benim annemde öyle kendisi

Kızıp hafif vursa bile ben anneyim der

Babam azcık sesini yükseltse ne bağrıyosun çocuğa o küçük der..

Sonuçta siz evladınızın kasıtlı kafasını çarpmasını istemiyorsunuz

Sizde öyle birşeyi o yaparsa aynısını yapın o zaman

Aferşn falan deyin sizde nasıl bir durum olduğunu anlar herhalde:1closedeyes:

eşinizle konuşsanıza bu konuyu...size böyle davranmasının nedeni nedir...
böyle kendi kendinize kızıp sinirlenerek küserek olmaz...
biz kadınlar genelde anlık tepki veriyoruz... tepkiyi verip adamı da suçlu hissettiriyor, gelip özür dilemesini bekliyoruz... sonra aramız düzelince o kızgınlığı atıyoruz bir köşeye konuşmadan, halletmeden... adam aynı şeyi yapmadan halletmeyi düşünmüyoruz... yok yapmayın bunu... hem kendiniz, hem eşiniz, hem bebeniz için...
bende eşimle problemler yaşadım kızım doğduktan sonra... daha doğrusu tekrar çalışmaya başladıktan sonra... istemedi çalışmamı... ki benimle, çalışkanlığımla hep gurur duyduğunu söyleyen adam "o ayrı bu ayrı"ya kadar getirdi işi...ben mi tanıyamadım acaba derken içten içe hakta veriyordum ona...anne tarafım istemiyordu çalışmak çünkü kadın tarafım istiyordu... onunda erkek tarafı istiyordu belki ama baba tarafı istemiyordu... aslında ikimizin de aynı tarafı istiyor aynı tarafı istemiyordu... erkeğin baba tarafıyla yarattığı sorunu çözmek için bende anne tarafımla durdum karşısında... o beni anladı ben onu...
karışık anlattım belki ama benim çözümümün özü buydu...
sevgi olduktan sonra herşey çözülür... çözdüğünüz her sorunda daha çok bağlanırsınız birbirinize... ne kadar bağlı olduğunuzu görmek için sorunlar gereklidir..
ve sevdiğiniz adam aynı adam aslında... tanıdığınız, bildiğiniz... sadece fark şu; doğumla beraber sadece çocuk doğmuyor... kadın annedir, erkekte babadır aynı zamanda... siz sadece eşinizin "baba" tarafını bilmiyorsunuz... koca, sevgili tarafını biliyorsunuz.. kendide bilmiyor ve beraber öğreniyorsunuz... o kendini "baba" olarak ispatlarken aynı zamanda daha hassas, daha korumacı davranıyor..... size bağırması, kızması, en ufak birşeyde sizi suçlaması doğru değil.. kendindeki eksikliği örtmek için yapıyor gibi geldi bana... en iyi siz bilirsiniz...konuşması için direk neden böyle davrandığını sormayın... muhtemelen bilmiyor.. onun davranışının sizi nasıl etkilediğini dökün ortaya... kırıldığınızı, üzüldüğünüzü anlatın... sonra onu dinleyin.. biraz zaman verin birbirinize...
sevgiler...

oy kiyamam sana ya
cok hassas davraniyo bu konuda demekki
benimkide cok dükündür kizinada banada cok sükür
ama bisey olsumu benim icim gider aglarim
esimde beni sakinlestirir
askim
isteyerekmi yaptin olacagi vrmis üzme tatli canini sükür kötü bisey olmadi diye
hatta kendi kendinede düsüp biyerine bisey olsa cani yandi diye gözlerim dolar ben fazlasiyla hassasim bu konuda

Back
X