sizinkiler arar mı arkadaşlar?

çok da özlem içinde değiller demekki çocuğa karşı bilmiyorum ya kızlar kendi kendimi gaza getirdim 3 gün sonra gidiyoruz memlekete annemlere gidicem ben

Sırf sizi aramamasından mı bu kadar kinlenmeniz anlayamıyorum. Size karşı nasıl davranıyor genelde önemli olan bu olmalı değil mi? aramıyorsa aramazsınız olur biter memlekete gidince gitmeyeceksiniz bu sefer eşinizle aranız açılabilir, o da bende sizinkilere gitmiyorum diye inada bindirirse. Bahsettiğiniz insan k.valideniz eşinizin annesi sokaktaki insan değil ki, çocuğu merak etse sorardı diye düşünüp gitmezseniz çocuğunuzu göstermezseniz haklıyken haksız konuma düşersiniz. Size kötü davranmıyor sadece soğuk sanırım boşverin, kızınızı sevmedeğine de inanmıyorum biraz daha büyüyünce konuşmaya başlayınca telefona da ister sanırım. Kendinizi sıkıp bu kadar gaza getirmeyin.

Aramak istemiyor ve bahaneler üretiyor belli ki. Sonuçta çocuk uyurken telefonunuzu sessize alıyorsunuzdur. Benim kayınvalidem 3 günde bir arar sağolsun sesini duymak istedim der kısa bir konuşmadan sonra kapatırız. Aranızda büyük problemler yoksa siz arayın eşinizle problem yaşamaktan iyidir.

aman boşver canım benimkilerde aramaz eşim arar arada hoparlörü açar öyle konuşurum onda da konuşmak zorunda kalırlar zatenbenimde aram kayınvalideyle idare eder ama anne gibi olmuyor işte annemde hergün arar beni bende onu ararım rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizigurbetteyim arada ararım oh böyle daha iyi canım ama insan torunu için arar birdaha bahane uydurursa sende incitmeden cevabını ver canım yauyanırsada babaannesi için uyanacak anne nolur uyansın deeeeebakalım ne diyecek....

aynı benim k.validem ne arar ne çocuğu özler umurlarında değiliz eşimide aramazlar ama eşim arar hep 1 hafta aramayı aksatsın burnundan getirirler onların düşünce tarzı şu biz büyüğüz ne olursa olsun siz arayacaksınız ama valla bende aramıyorum hiç başlarda aradım çocuğumu hiç sormayınca bir daha aramadım sanki ortada bir çocuk yok gibi davranıyorlar bende artık k.validem yok gibi davranıyorum çok şükür eşimde bana hak veriyor ben aramak zorundayım ama sen aramayabilirsin diyor...

Son düzenleme:

anlamaz öyle şeylerden kayınvalidem direkt söylersem anlar ancak

onlarda öyle düşünüyor herhalde biz büyüğüz aranmalıyız

aman be tatlım sende bulmuşsun bunuyorsun keşke bizimkilerde öyle olsa benimde annemler aramaz kaynanamgil sürekli arar keşke hiç aramayıp ilgilenmeseler ya

aman be tatlım sende bulmuşsun bunuyorsun keşke bizimkilerde öyle olsa benimde annemler aramaz kaynanamgil sürekli arar keşke hiç aramayıp ilgilenmeseler ya

ya ben arayıp dursunlar demiyorum ki bi hatır sormak zor mu?lafa gelince sen benim kızımsın falan der insan kızını merak etmez mi?ya ne bileyim sesini duymak istemez mi?siz öyle değince kadın bana iyilik olsun diye mi aramıyor diye düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…