sizinkiler arar mı arkadaşlar?

Haftada iki kez arar saatlerce konuşur. Havadan sudan, sağlığından.... Toplasan belki 3 önemli cümle cıkmaz ağzından. Keşke hic aramasa, benim sinirlerimi de bozmasa :S

benimkiler de aramaz benden beklerler
haftada bir ararım 15 günde bir de gidiyoruz zaten
ancak eşim cevap vermezse beni ararlar
ama insana dokunuyor yani bir keresinde
aradı kayınbabam sasırdım dedim m... cevap vermedi mi evdeydi
yok seni aradık deyince bişey mi oldu dedim
yoo dediler normalde aramadıgınız için sasırdım demiştim​

az araşsak iyi yine ben aramazsamhiç araşmıyacağız bende aramıyorum artık ya

Ben nişanlıyım.. Melektir kayınvalidem ve kayınpederim, Allah nazardan saklasın..
Hep ararlar beni, bende onları...

benim k.validemde pek ilgli sayılmaz.zaten bende çok yakın olmak istemiyorum,seviyeli bir birlikteliğimiz var..haftada 1-2 kez eşimi arar,beni ve çocukları sorar.eşimde 1-2 kez onu arar.yani anne-oğul zaten hep iletişim halindeler.bende 2 haftada bir falan ararım ya da eşim konuşuyorken tele isterim.k.validemde aynı şekilde.zaten uzak şehirlerde oturuyoruz,yılda iki üç kez görüşüyoruz.aramızda hiçbir sorun yok ama o yakın olmadığı için bende uzak durmayı tercih ettim.6 yıldır böyle:) ama hamileyken hergün arardı,ilgilenirdi konuşurduk.

Bizimkiler beni aramaz bende onları aramam, eşimi ararlar hep.

Madem sizi aramıyor sizde aramayın o zaman. Sizi aramaması torununu merak etmediği anlamına gelmez, oğluyla görüştüğünde öğreniyordur. Böyle şeyleri kafanıza takıp sorun haline getirmeyin, belki telefonda konuşmayı sevmiyordur, çekiniyordur, mesafeli olmaya çalışıyordur vs.

telefonda konuşmayı sevmediğini hiç sanmam çenesini bi açtı mı susmak bilmez karşısındakini de konuşturmaz hiç o kadar yani
oğluyla konuştuğunda illaki öğreniyodur torununuda ama bi sesini duymak var kızım 11 aylık ve baba mama gibi kelimeleri söyleyebiliyor

annem mesela her gün arar çıkardığı anlamsız sesler bile onu mutlu eder

çok da özlem içinde değiller demekki çocuğa karşı bilmiyorum ya kızlar kendi kendimi gaza getirdim 3 gün sonra gidiyoruz memlekete annemlere gidicem ben

valla ayni konuyu ben acacaktim ki seninkini gordum ben yurtdisindayim , kaynanami onceden 3-4 gunde bi arardim eşimse hergün ariyo ve yarim saatten az konusmaz hatta bazen kiziyorum hergun hergun ne konusuyosunuz okadar die ama baktim ben aramasam hic aramiolar bende sık aramayi kestim bakdiki aramiyorum en son aradigindada darildigimi soyledim oda iste once bahaneler sonra haklisin demeler artik arada ariolar , bu arada aslinda çok iyi bi insan ama arada boyle düsüncesizlik yapiyolar )

bizimkide anca tl si olduğunda arar onun haricinde konuşmak istersede ödemeli çağrı atar bende ararım..genelde tlside olmadığından hep benden bekler aramamı..sorunumuz yok anlaşıyoruz..ama 3-4 gün geçsin aramıyım hemen kızar neden aramıyosun sormuyosun diye.ama ben diyemem anne sen niye aramıyorsun diye çünkü biliyorumki benden bekliyor arayıp sormamı.büyük ya..eşimde hemem hemen hergün arar annesini ama benim annemi pek aramaz.

Benim kayınvalidem sadece laf sokmaya yada moral bozmaya arar.. Keşke benide aramasa.. Daha ne istiyorsun boşver aramasın canım ya daha iyi..

valla banada yapmacık gelıyor ne yaalan solıyım nedense gercekten benı kızı gıbı sevdgıneınanamıorum herne kadar ole solesede

Evli degilim nişanlıyım ve kayinvaldem 2 günde bi arar beni bende onu.Canım benim çok seviyorum herşeyi düşünür,arkadaş gibiyiz.

bende nişanlıyım ama kayınvalidem hiç aramaz haftada bir ben ararım haftada birde bir araya geliriz onun dışında başka bişey yok benimkide aramıyor yani ama çok iyidir seviyorum da yaşlı pek bilmiyor belki ondandır

amaan boşver aramasın daha iyi benimki 2 güne bi arar hep aynı şey gelecemde şu oldu da bu oldu da baban hasta da vakit bulamadım da 1-2 ayda bir gelir benim evime herşeyi lafta herşeyi yapmacık,keşke aramasa sormasa elini eteğini hepten çekse bi oğlunu arasa bana dokunmasa ne iyi olur walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…