sizinkiler arar mı arkadaşlar?

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
iyi akşamlar arkadaşlar, yani benimki dert değil aslında ama size danışmak istedim benim kayınvalidemle aram kötü değil mesafeliyiz ama beni hiç aramaz sormaz ben önceleri aradım her aradığımda da bende arayacam da iştesin diye aramıyorum falan diyodu şimdi de kızım var 11.ayına girdi onu bile arayıp sormaz bi kere aradım yine aynı laflar bende arayacam çocuk uyanır diye aramıyorum diyor genelde eşim annesini işteyken arar geçen de eşimi aramış niye aramıyorsun demiş bende kendi niye aramıyo diyim dedim vazgeçtim hep bizden bekliyo bende aramam artık ne arayacam hamileyken bile 9 ay boyunca arayıp kızım nasıl gidiyo demedi sizinkiler arar mı yani sormak istediğim bu aslında yoksa hep siz mi ararsınız?normal mi yani ama annem her gün arar çocuğun sesini duymak ister?

aynı şehirde değilsiniz anladığım kadarıyla ben k.vaildemle yakın oturuyorum saolsun dünyalar tatlısı bir insan hamileyken hep temizliğimi yemeğimi yaptı. Günde en az 2 3 kere arar bana çok anormal geldi durumunuz. Ama belki aynı şehirde olmasak bu kadar olmazdı

böyle bi kayınvalde varmı hayret yardım eden felan.üzülme canım benimkide aynısı hep aynı yalanlar......

böyle bi kayınvalde varmı hayret yardım eden felan.üzülme canım benimkide aynısı hep aynı yalanlar......

bende şaşırdım vallahi böylesi varmıymış benimki aramaktan aciz, bırak temizliği yemeği
çocuk doğduktan sonra eşimin ailesinde bi hafta kaldım annemlere geçtik çocuk sarılır oldu bi kere aramadı nasıl oldu diye

Bir garip geldi bu kadar aramaması kayınvalidenizin...
Benim kayınvalidem ben 3 gün aramasam hemen arar ve iyi olup olmadıgımı sorar mutlaka...

benim kaynanamda arar arada bir de ben ararım ama en az haftada bir konuşuruz çok ilginç torun olmasa neyse diyecem de torun var insan sesini duymak ister tuhaf yani büyük ihtimalle senden bekliyor bence aranızda bir olay yoksa bir kaç kere daha ara ama sık olsun baktın aramıyor sende umursama sonuçta büyük arasan iyi olur belki bir şeye kırılmıştır bir de sor bence ben birşey mi yaptım neden aramıyorsun diye ben olsam sorarım belki farkında olmadan kırmışsındır biz bilemiyoruz ama onlar hassas oluyor...

Bende nişanlıyım benimkide ne beni ne annemi arıyor. Ama oğlunu her gün arıyor. Bende inat ettim aramıyorum. Nişanlım benm yanımda konuşurken annesine benimle konuşmak isteyip istemediğini sorduğunda "ver onunda sesini duyayım" diyo. Ama kendi nedense hiç aramıyor. Ben takmıyorum ancak annem duruma üzülüyor, bişeyde diyemiyor.

benim kayinvalidem de arar ve uzun uzun konusur..sizinki garipmis gercekten.madem aramio sizde aramayin.insan torununu merak eder yahuu en azindan.

benım kayınvalıdem de en basından demısdı ben hal hatır sormak ıcın aramam kımseyı dıe ama kendı annemler arar daıma.oncelerı garıpsememısdım kayınvalıdemı 15 gunde bır falan arar herlde bende aramıyorum. benı merk etmeyenı bende etmem bu arada 5 aylık hamıleyım aynen devam edıyor hıcbırsey degısmedı yıne aramıyor.heeeee oglunu mu ?????? onu benden daha az arar garıp bence hemde cok garıp. benım babam bıle esımı onlardan cok arar
bı beklentım yok ama cok yakın sıkı fıkı olanlarıda goruyoruz boyle mesafelı olsun yeter cok bıle

Son düzenleme:
Gerçekten çok yardımcı olur benim k.vaildem şu anda bebeğim 2 aylık yanımızda kalıyo-kalmasını ben istedim- yine yemeğimi temizliğii yapıyo hatta bebeği uyutuyo geceleri ağlayınca sen yat uyu ben bakarım kızım diyo canım annecim benim beni kızı gibi seviyor ben de onu annem gibi fakat beni çocukluğumdan beri tanır ve sever cok samimiyiz ben buna bağlıyorum

benim kayınvalidem de bilakis ilgisiyle insanı bıktırıyor.ilk zamanlar günde 2-3 kere arardı.sonra benim etkimle günde 1e düşürdü,şimdilerde ise ben aramıyorum diye o da çok nadir arıyor.aynı şehirdeyiz bu arada.
ama iyidir,hasta olsam koşar gelir o şekil.kim bilir hamile olsam,bebeğim olsa nasıl ilgilenir

aramıyorsa sıkıntı etme,sen aklına geldikçe ara büyüğüm diye

bende başta sıkılmıştım bu ilgiden fakat bebek olunca kıymetini anladım gerçekten bi büyüğün bebek bakımında yardım etmesi çok güzel bişey

biz aynı şehirdeyiz ama hergün mutlaka konuşuruz.geneldede kayınvalidem arar.hergün akşam mutlaka çocuklarımı da arar,torunlarına çok düşkündür.bu benim hoşuma da gider.çocuklarımın annanne,babanne,teyze ,hala ,amca hepsiyle yakın ilişkileri olmasını isterim.
sizinki bu anlamda biraz garip geldi bana torununu damı merak etmiyor acaba.

benim kayınvalidemler her haftasonu ararlar ya cumartesi ya pazar akşamı..onun dışında bişey söylenmesi gerekiyorsa da haftaiçi bi akşam ararlar..
aramızda mesafe yok gayet iyiyiz ama vıcık vıcık olmaktan hoşlanmıyorum ben o yüzden nasıl huzurlu isem öyle davranıyorlar sağolsunlar:)

Son düzenleme:

yok ya evleneli 3 yıl olacak evlendiğimizden beri böyle yani kadının huyu bu

boşver bu da öyleydi işte hala öyle

Benim annemde hem ablamı hem damadını çok sevmesine rağmen, özellikle hafta içi aramaz onlar aramadan, karı kocanın rahatını bozmayayıp diye düşünür. Hergün Onlar arar annemleri. Annem sadece doğum günü vs. gibi özel günlerde arar konuşur ikisiyle de. Yani senin kayınvaliden de gerçekten hassas ince görüşlü bir insan olabilir ya da gençler aramalı diye düşünüyor olabilir ikisi de çok anormal değil bence. O aramadığında sen arayıver noolucak ki?

ya sorma hiç merak etmiyo herhalde insan hiç mi merak etmez çok ilginç bende aramıyorum oğlunu da aramaz,oğlu arar işteyken geçen eşim ne zamandır aramıyorsa artık niye aramıyon diye.şimdi memlekete gideceğiz önce annemlere gidicem zaten merak edip aramıyan insanın evinde ne işim var diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…