Bütçeniz ortak mi yoksa herkesin maaşı kendine mi?merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
Ablamın toplu parası olduğunu boşuna kredi çekip fazladan 10 bin tl ödemek yerine ona öderiz diyor. Ama ablamın da kendine göre planları var haliyleAblan ne alaka? Çok az bilgi vermişsiniz. Bütçeniz ortak mı yoksa ayrı mı? Bir de satıp model değiştirince zaten kredi çekmeyecek mi? Ha öyle çekmiş ha böyle ne fark eder. Bence alası yok, ondan öyle diyor. Sinir oluyorum böyle adamlara. O bi tarafının keyfinde olurken eşi çocukla birlikte sürünüyor ne güzel ya. Bence siz o arabayı alın, eşiniz dolmuşla gidip gelsin. Burnu sürter de sizi anlar belki.
Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyorEsinizin anlayışlı olup arabayı size vermesi gerekiyor. Bir baba olarak bu kadar rahat olması doğru değil.
Mevkii sahibi bir adam olarak,gururunu düşündüğü kadar, eşini ve evladını da düşünsün.Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
O zaman siz de taksi kullanın. Bir süre sonra pes eder taksi parası ödemekten.Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Güzel bir konuya değinmişsinizArabayı konu sahibine verirse nasıl ön koltuğa başka kadınları oturtup sen in diyecek?Çok değişik bir eşini var allah sabır versin. Birikmişiniz varmış, krediyi kendiniz çekin alın bir araba ödeyin maaşınızla. Eve katkı yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?