Sizinkiler bizimkiler

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..

Arabanız var ve onu çocuğun okulu ve iş saatlerininizin uyuşmaması nedeniyle kullanan eşiniz mi? Bence insan iyi kötü ikinci bir araba alamıyosa bile , o aracı eşi ve çocuğuna tahsis eder. Eşiniz çok düşüncesiz geldi. Çok mu ayrı kazanıp ayrı yiyorsunuz. Senin benim param olmamali bence evlilikte. gerek ikinci araç için gerekse de elde olanın modelinin değiştirilmesi için ikinizin birlikte karar alması gerekiyor. Kendisi daha lüksü olsun arayisindayken sizi nasıl dolmuşa mahkum ediyor. Yanlış anlamayın toplu taşımayı hepimiz kullanıyoruz ama daha konforlu seçenek varsa bu bir kişinin tekelinde olmamali.

bana ve cocuguma yar olmayan arabayi ve bu durumda beni magdur eden keyif duskunu adami benzin doker yakarim

bence siz bu zamana kadar cok rahat ettirmissiniz adami, ne demek sorunu olmayan arabanin modelini yukseltip cocuguna karısına gelince oblon vorson

Bütçeniz ortak mi yoksa herkesin maaşı kendine mi?

Ablan ne alaka? Çok az bilgi vermişsiniz. Bütçeniz ortak mı yoksa ayrı mı? Bir de satıp model değiştirince zaten kredi çekmeyecek mi? Ha öyle çekmiş ha böyle ne fark eder. Bence alası yok, ondan öyle diyor. Sinir oluyorum böyle adamlara. O bi tarafının keyfinde olurken eşi çocukla birlikte sürünüyor ne güzel ya. Bence siz o arabayı alın, eşiniz dolmuşla gidip gelsin. Burnu sürter de sizi anlar belki.

Evli değilim. Ama anne ve babam arasında hiç para hesabı yapılmadığı ve her şey ortak olduğu için böyle konulara çok şaşırıyorum. Valla Allah kolaylık versin demek istiyorum.

Ablamın toplu parası olduğunu boşuna kredi çekip fazladan 10 bin tl ödemek yerine ona öderiz diyor. Ama ablamın da kendine göre planları var haliyle

Kocanız gibi keyfi ihtiyaçlar için, ondan bundan para istemeyi seven insanlara sinir oluyorum.
Hele akrabasının birikmiş parasından haberi olup buna göz dikenlere daha çok sinir oluyorum.
Eşiniz hem duyarsız hem küçük hesaplar peşinde.
Eşimle ikimizin de aracı var,benimki daha sonra alınmasına rağmen, eşim kendi aracından daha sağlam ve konforlu bir araç olsun diye uğraştı.
Erkek dediğin karısını düşünüp, sahip çıkar.
Ablanızdan para filan istemeyin,eşiniz çözsün bu durumu.

Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Mevkii sahibi bir adam olarak,gururunu düşündüğü kadar, eşini ve evladını da düşünsün.
Dolmuşa binmesi şart değil ayrıca,aracı haftada üç gün size bırakıp taksiye binsin.
Kimse mağdur olmasın.

Güzel bir konuya değinmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…