- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Benim eşim okul müdürü bense ev hanımıyım. Çocukla, evin alışverişi vs. ile hep ben ilgileniyorum. Biz rahat edelim diye eşim arabayı bana bırakıyor kendisi dolmuşla gidiyor. Eşinizde biraz daha fedakar olabilir bence. Sonuçta işinin başındayken alnında arabayla geliyor, dolmuşla geliyor diye yazmıyor, ne bilecekler yani. Bilseler de kendini ezik mi hissedecek.Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Ne güzel böyle eşleri duymak olduklarını bilmek..Benim eşim okul müdürü bense ev hanımıyım. Çocukla, evin alışverişi vs. ile hep ben ilgileniyorum. Biz rahat edelim diye eşim arabayı bana bırakıyor kendisi dolmuşla gidiyor. Eşinizde biraz daha fedakar olabilir bence. Sonuçta işinin başındayken alnında arabayla geliyor, dolmuşla geliyor diye yazmıyor, ne bilecekler yani. Bilseler de kendini ezik mi hissedecek.
Canınızı acıtmak için söylemedim.Güzel bir konuya değinmişsiniz
Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
karısını ve cocugunu zor durumda birakmak yakisiyo muymus o maasla koskoca mevki sahibine
esas yanlış olan o makamda oldugu halde sizi ve cocugunu dolmusa mahkum etmek
yanlis anlasilmasin insanlar ne zor sartlarda yasiyolar toplu tasima araclariyla yapmak zorundalar her islerini ki ben de dahilim buna... hayatin gerekliligi buysa amenna. ama bir koca ya da bir baba durumu musaitse keyfinden once karisi ve cocugunu dusunmek zorundadir
Aynen katılıyorum
Bir erkek evde araba var karım çocuğum sefil olmasın demiyorsa cinstir
Hele ki ben arabamı değiştircem sen de git ablandan para iste diyen adam 5 para etmez
ŞaşırmayınEvli değilim. Ama anne ve babam arasında hiç para hesabı yapılmadığı ve her şey ortak olduğu için böyle konulara çok şaşırıyorum. Valla Allah kolaylık versin demek istiyorum.
Bacım o bahaneMevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Kredi çekmek mantıklımerhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
Sizde uzman doktorsunuz diye hatırlıyorum.
Maasiniz yeter bence çekin kredi alin.
Adamin keyfi gelecekte araba verecek.
Sıkıştıginiz yerde de yardim istersiniz.
Bende arabami satmistim. Kredi cekip baska bir tane alicam.
Dolmusa da binerim. Ama elimde para var üstüne cekicem ki biriktiremiyorum bari böyle yatırım olsun.
Ama imkan varsa neden alinmasin. Birde cocugunuz var.
Sizde gayet imkan var.
dusuncesizlik!merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
Bana faydası olmayan arabayı yakarım. Bana yar olmuyorsa kimseye olmasinKonu sahibesi yarın siz anahtarı alıcaksınız diceksiniz ki ben çocukla yollarda sürünemem kusura bakma. Bu arabada benim de maddi hakkım var arabayı ben alıyorum. Sen de git abinden para iste yeni araba al.
Bu kadar.
Siz bir gün olsun bu adama çocuğu getir götür yapmaktan yoruldum demediniz mi? Ya da neden evden birlikte çıkıp herkesi işine/okuluna dağıtmıyorsunuz???
Konu sahibi adama bu denilenleri yaptıramaz ama kendi bütçesine göre araç alabilir. Bu adamdan birşey beklemeyin, eve katkınızı kesin, kendinizi de artık ezdirmeyin desem de nafile. Şimdiye kadar oğlunuzla dolmuşlarda sürünmeniz bile büyük hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?