Sizinkiler bizimkiler

Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Benim eşim okul müdürü bense ev hanımıyım. Çocukla, evin alışverişi vs. ile hep ben ilgileniyorum. Biz rahat edelim diye eşim arabayı bana bırakıyor kendisi dolmuşla gidiyor. Eşinizde biraz daha fedakar olabilir bence. Sonuçta işinin başındayken alnında arabayla geliyor, dolmuşla geliyor diye yazmıyor, ne bilecekler yani. Bilseler de kendini ezik mi hissedecek.

Ne güzel böyle eşleri duymak olduklarını bilmek..

2. bir araba almak yerine mevcut arabayı da paylaşabilirsiniz. 2. bir araba vergi, bakım, kasko demek. Uzun vadede hevesinizi söndürebilir.

Model yükseltip beraber kullanmayı öğrenirseniz daha iyi olur. Eşinizin tepkisene de hiçbir şey diyemiyorum. Saçmalamış. O varken senin ablana mı düştü senin arabanın parasının üstünü tamamlamak

Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor

karısını ve cocugunu zor durumda birakmak yakisiyo muymus o maasla koskoca mevki sahibine

esas yanlış olan o makamda oldugu halde sizi ve cocugunu dolmusa mahkum etmek

yanlis anlasilmasin insanlar ne zor sartlarda yasiyolar toplu tasima araclariyla yapmak zorundalar her islerini ki ben de dahilim buna... hayatin gerekliligi buysa amenna. ama bir koca ya da bir baba durumu musaitse keyfinden once karisi ve cocugunu dusunmek zorundadir

Aynen katılıyorum
Bir erkek evde araba var karım çocuğum sefil olmasın demiyorsa cinstir
Hele ki ben arabamı değiştircem sen de git ablandan para iste diyen adam 5 para etmez

Konu sahibesi yarın siz anahtarı alıcaksınız diceksiniz ki ben çocukla yollarda sürünemem kusura bakma. Bu arabada benim de maddi hakkım var arabayı ben alıyorum. Sen de git abinden para iste yeni araba al.
Bu kadar.
Siz bir gün olsun bu adama çocuğu getir götür yapmaktan yoruldum demediniz mi? Ya da neden evden birlikte çıkıp herkesi işine/okuluna dağıtmıyorsunuz???

Aynen katılıyorum
Bir erkek evde araba var karım çocuğum sefil olmasın demiyorsa cinstir
Hele ki ben arabamı değiştircem sen de git ablandan para iste diyen adam 5 para etmez

aynen tam bir cins
diyelim ki karini sevmiyosun, parasi tatli geliyo, anlasamiyosun cocuk icin idare ediyosun...

yani konu sahibini de gectim, bu mevsimde toplu tasima araciyla gitmeme imkani sunabilecekken cocugunu bundan mahrum birakmak bana bencilce geliyo

konu sahibi cocuguyla bincek ya ablasindan istedigi para kadar da esinin pay vermesi lazim. %50 ortak cocuk sonucta babasi cocuk buyuyunce o payi ister cocugundan

Yuh , hic boylesini de duymamistim., hani maddi durumunuz elvermez araba almayabilirsiniz de ablandan al ne demek
Arabayi size vermemek ne demek , bizde de tek araba vardi , ben kullanirdim , esimin arabaya ihtiyaci oldugunda o da benimle gelirdi beni ise biraktiktan sonra yapardi yapacagini , bana dolmusla git dese ( ki bende cocuklari okula birakip ise geciyordum) hayati zindan ederdim ona ki bi kere bile demedi

Evli değilim. Ama anne ve babam arasında hiç para hesabı yapılmadığı ve her şey ortak olduğu için böyle konulara çok şaşırıyorum. Valla Allah kolaylık versin demek istiyorum.
Şaşırmayın
Benim annemle babam arasında da hiç para mal hesabı yapılmadı
İkisi de çalıştı
Hatta annemin hakkı ondan fazladır
Herşey babamın üstüne oldu
30 sene sonra evden kovulan annemle biz olmuştuk
İyiyken herkes iyi asıl olanı işler moka sarınca görüyor insan

Sizde uzman doktorsunuz diye hatırlıyorum.
Maasiniz yeter bence çekin kredi alin.
Adamin keyfi gelecekte araba verecek.

Sıkıştıginiz yerde de yardim istersiniz.

Bende arabami satmistim. Kredi cekip baska bir tane alicam.
Dolmusa da binerim. Ama elimde para var üstüne cekicem ki biriktiremiyorum bari böyle yatırım olsun.

Ama imkan varsa neden alinmasin. Birde cocugunuz var.
Sizde gayet imkan var.

Kredi çekmek mantıklı

Konu sahibesi kredi cekerse bu arabadaki %50 payini istesin adamdan o zaman. Madem butce ayri olacak, konu sahibesi neden binmedigi arabanin parasini odemis olsun ki??

Ailem bana para verir eşim utanır bizim yok mu diye

Eşin çok garip olmasa tamam ama parasını size harcamaya kıyamıyor senin paran benim param yapma demiş ama yapan kendi bide üste çıkmaya çalışıyo

Konu sahibi adama bu denilenleri yaptıramaz ama kendi bütçesine göre araç alabilir. Bu adamdan birşey beklemeyin, eve katkınızı kesin, kendinizi de artık ezdirmeyin desem de nafile. Şimdiye kadar oğlunuzla dolmuşlarda sürünmeniz bile büyük hata.

dusuncesizlik!
Ben ev hanimiyim. 1 tane arabamiz var ama 2 tane bebegm var ve bu yuzden araba evin kapisinin onunde durur acil bisy olur diye. Yani anlamadim bu zihniyeti. Tam eski kafa usulu. Ama ornek veriyrm benim esime gore de cocuklarla dolmus yada disarda yuruyerk ugrasmami istemez. Erkek tek basina binsin dolmusa gitsin ne alaka.
Benm babam bile arabayi anneme birakir. Bi ihtyici olur diye.
Ki bide siz calisiyosunz ve bide kres fasli falan haklisiniz vermiyosa da size alin bitane. Ve versin bi zahmet yarisini da. Onun da cocugu neticede

Bana faydası olmayan arabayı yakarım. Bana yar olmuyorsa kimseye olmasin düşüncesiz adamlara sinir oluyorum ya.

Konu sahibesinin yerinde olsam ev butcesine 1 TL katkida bulunmazdim. Erkek degil mi evi gecindirsin hem makam mevki sahibiymis de. Yeni arabay;a caka satma pesinde gezecegine evine baksin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…