Sizinkiler bizimkiler

Konu sahibesinin yerinde olsam ev butcesine 1 TL katkida bulunmazdim. Erkek degil mi evi gecindirsin hem makam mevki sahibiymis de. Yeni arabay;a caka satma pesinde gezecegine evine baksin bir zahmet.
Aynen sizin gibi düşünüyorum ama önceki konularını da bildiğimden sanmıyorum bunu yapacağını. Halbuki bu adam onu hakediyor. Konu sahibinde adamı kaybetme korkusu var. Biraz daha dik durabilirse bu korku karşı tarafa geçer bundan haberi yok ama. Etrafımda eğitim hayatlarında başarılı olan kadınların değmeyecek erkeklere, lüzumsuz korkularla paspas olduklarını görüyorum ve inanılmaz üzülüyorum. Yapmayın konu sahibi emin olun eşiniz de konforunu bırakmak istemicek,boşamaz yani sizi, sadece dik durun ve emeklerinizin hakkını verin, hakkettiğiniz gibi yaşayın.

Konu sahibesi kredi cekerse bu arabadaki %50 payini istesin adamdan o zaman. Madem butce ayri olacak, konu sahibesi neden binmedigi arabanin parasini odemis olsun ki??

Canimcim bu yeni arabanin kredisine yardim ister.
Yada söyle ben kredi ödüyorum maasim yetmez ev masraflarına katilmayacagim der.
Böylece adamda caktirmadan krediye dahil edilir.
Ha zaten katilmasi gerekiyor. Ama gönlü olmadigi için böyle yaparak katılmasi sağlanır .

Evlilikte benim param senin paran durumu başlı başına bir sorun zaten. Böyle sorunların kaynağı da bundan çıkıyor. Git ablandan al demesi de ''benim kazandığım paradan'' umutlanma demesinin bir değişiği.

Mevki sahibi olmuş ama başka tarafları eksik kalmış

Çocuğun gün içinde sorumluluğu sisteyse araba neden kocanızda? Araba kocanızdaysa çocuğun sorumluluğu niye sizde. Adam aile babası değil iskele babası.

Hayır müfettişim,benim para durumları karışık,bunlar söylenmez ama açıklama yapmak için söylüyorum yardım ettiğimbir aile var ve onlara ödeme yapmazsam zor duruma düşerler bana sığınıyorlar bir yerde,hal böyle olunca bir kredi karşılayacak kadar maaş geçmiyor elime şuanda..

Ne münasebet ya. Esiniz hem bencil hem kurnaz.
Ayrica ablanizdan aldiginiz parayla bi arac alsanız, Allah korusun bi boşanma durumunda sizin arabanizin yarisi kocanizin olacak biliyorsunuz degil mi?
Ek olarak sizin durumunuzda birisine arac daha cok gerekli. Ama kocanizda bu hassasiyet yok malesef

İnanın nasıl dik durulaçağını unuttum. Ben tavır yapsam benden ala yapar,40 yıl konuşmasam konuşmadan yaşar.. evde hep bi küs hep huzursuzluk hali olunca daralıyorum,çocuğa da üzülüyorum böyle bilmesin aile olmayı diye,ilk adımı atıyorum..

Çocuğun gün içinde sorumluluğu sisteyse araba neden kocanızda? Araba kocanızdaysa çocuğun sorumluluğu niye sizde. Adam aile babası değil iskele babası.
İşe arabasız gitmek istemiyor,onu beklersem çocuğum kreşte daha uzun kalacak die ben alıyorum,yürüyerek dönüyoruz eve.. kreş eve yakın

Eşim hakkındaki ilk cümleniz o kadar doğru ki ama malesef ben bunu geç fark ettim..

2.satira acaip katiliyorum.....

Anladım.
Allah daha cok versin size.
Siz almasaniz kendisi yeni alacakmis ya ben o yüzden sizin paraniz üstüne esinize kredi çektirin derim.

Ablanizi da zitlasmak yerine söyledim deyin.
Ablam seve seve verirdim dedi ama esinin ailesine borc vermisler gibi birsey uydurun ablaniza da söyleyerek .
Çünkü adam söyle bakiyor galiba ablasinda para var onlar arasında halletsin ya ben niyr kredi cekeyim.
Sacma tabi. Insanin artik ailesi önce esi. O cekmeli.

O kadar kırğınım ki değil kredi çekmesini iğnesini istemiyorum hayatımın sonuna kadar yağmurda çamurda yürüsem araba alalım demez,kaşıkla veriq kepçeyle alır.. trafiğe ğirmek istemediği için onun iş yerine yakın yerde yaşıyoruz ben dolmuşla giriyorum o trafiğe.. hic bir şey onun konforundan mühim olamaz

cok ozur dileyerek soruyorum

çocuğum anne baba ayri buyumesin diye mi bosanmiyosunuz, tek problem bu idare edebiliyorum diye mi devam ediyosunuz

ben araba almasaniz da her ihtimale karsi paranizi elinizin altinda tutmanizi oneririm. yarin obur gun baktiniz olmuyo az da olsa elinizde bisey olur kenarda

Evet sadece çocuk icin,çünkü ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm
Eş olarak paylaştığımız hiç bir şey yok zaten

Ablanız zor durumda kalmayacaksa ondan alın parayı ama arabayı anne veya babanızın üzerine yapın Eşleriniz devre dışı kalsın mallar üzerinde. Allah gecinden versin ileride miras ablanızla size kalacak. Aranızda anlasirsiniz arabanın akibetini

Ablamın ev alma planları var ayrıca eşi de sevmez böyle şeyleri

Koskoca müfettiş bir tatlı su kurnazina laf geçiremiyorsa söylenecek tüm kelimelere yazık!!
Kimse kusura bakmasın
Bu adam sizi sevmiyor
Paranız tatlı geliyor ...
Zerre incelik ,düşünce yok ..
Adınıza üzüldüm
Ama imkanlarınızı kullanamamaniz
Pasif pasif ondan çekinmek..
Buna yorumum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…