Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 yaş arkadaşlarıyla kutlamak için erken bir yaş hem bir günde 2 kutlama sizi yorar 8 tane arkadaş bunlar gelirken tek gelmiyecek 8 de yetişkin ekle 16 kişi olur siz hariç bunun üzerine birde akşam ayrı kutlama olursa artık pestiliniz çıkar.
Zaten önümüzdeki sene kreşe falan başlar o zaman kreşte arkadaşlarıyla kutlar.
Eger oyle bısey yaparsam bana temızlıge gelen bır abla var onu cagırcam belkı yanında 1 kısı daha zaten ıkramlıkları hazır alırım servıs kısmında o halleder cunku bı tanede ufak bebısım var ben altınsan kalkamam:)
Eger oyle bısey yaparsam bana temızlıge gelen bır abla var onu cagırcam belkı yanında 1 kısı daha zaten ıkramlıkları hazır alırım servıs kısmında o halleder cunku bı tanede ufak bebısım var ben altınsan kalkamam:)
Kutlamadım, ha şoyle oldu okul gunune ya da iş yerinde oldugum zamana denk geldiginde arkadaslarım ufak bi pasta alır mum üfletirdi, ama özel olarak dışarı çıkmadım arkadaşlarımla..