sizler nasıl yaptınız merak ettım:)

3 yaş arkadaşlarıyla kutlamak için erken bir yaş hem bir günde 2 kutlama sizi yorar 8 tane arkadaş bunlar gelirken tek gelmiyecek 8 de yetişkin ekle 16 kişi olur siz hariç bunun üzerine birde akşam ayrı kutlama olursa artık pestiliniz çıkar.:KK48:
Zaten önümüzdeki sene kreşe falan başlar o zaman kreşte arkadaşlarıyla kutlar.:KK54:
Eger oyle bısey yaparsam bana temızlıge gelen bır abla var onu cagırcam belkı yanında 1 kısı daha zaten ıkramlıkları hazır alırım servıs kısmında o halleder cunku bı tanede ufak bebısım var ben altınsan kalkamam:)

Bende kararsız kaldımgecen gun boyle bı dogum gunune katılmıstık arkadaslarla cok eglenmıstı bı ne zaman ıyı dogdun yapcaz dıyo:)bırazda ondan boyle bı fıkır geldı aklıma:)

:) maşallahh.
Yapın o zaman çocuğun içinde kalmasın.
Akşamda ailece kutlarsınız, gündüz arkadaşları ile.

Eger oyle bısey yaparsam bana temızlıge gelen bır abla var onu cagırcam belkı yanında 1 kısı daha zaten ıkramlıkları hazır alırım servıs kısmında o halleder cunku bı tanede ufak bebısım var ben altınsan kalkamam:)
Yalnız ikramlıkların hepsini hazır alma sonra gelen misafirler dedikodunu yapmasın hepsi hazırdı diye.:KK45::KK45:

Back
X