- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Asi olun..Annenizde asi olsun..dışarıda çift maske takın.Eve girdiğinizde dezenfekte olun.Bu kadar basitMerhaba hanımlar..
Ben artık çıkış yolu bulamıyorum.Iş bulmalıyım,bulurum her işi de yaparım aorun bu değil.Ailemle yaşıyorum.Kalp rahatsızliği,tansiyon,şeker ne ararsanız var annemlerde.Bulduğum işler kalabalık ortamlar.Ev deseniz minicik ortak banyo,tuvalet.E evde sürekli tedirgin maskeyle mi gezeceğim.Bu sebeple çalısma.kismi dusunduriyor beni.Bitmedi Allahin belası hastalık.Sanki az derdimiz var gibi bir de bu lanet virüs çıktı.Çok bunaldım yazmak istedim.Teşekkur ediyorum.
Evde anne baba yokken ben de oyleydim ama evde yasayan olinca kucucuk evValla biz saldık çayıra, mevlam kayıra.
Home Office çağrı merkezi yani evden çalışıp çağrılara karşılık verin bilgisayarınız olmak zorunda bu aradaMerhaba hanımlar..
Ben artık çıkış yolu bulamıyorum.Iş bulmalıyım,bulurum her işi de yaparım aorun bu değil.Ailemle yaşıyorum.Kalp rahatsızliği,tansiyon,şeker ne ararsanız var annemlerde.Bulduğum işler kalabalık ortamlar.Ev deseniz minicik ortak banyo,tuvalet.E evde sürekli tedirgin maskeyle mi gezeceğim.Bu sebeple çalısma.kismi dusunduriyor beni.Bitmedi Allahin belası hastalık.Sanki az derdimiz var gibi bir de bu lanet virüs çıktı.Çok bunaldım yazmak istedim.Teşekkur ediyorum.
Ben markette en kötü zamanlarda çalıştım çok şükür hiç covid grip olmadım. Öyle covid bitsin her şey normale dönsün diye beklersek aç kalırız bir taraftan başlamak lazımMerhaba hanımlar..
Sen calisiyor musun? Sürekli forumdasinNormal yaşıyoruz. İşe gidip gelen duş alıyor dönünce o kadar. Napalım aç kalamayacağımıza göre
Sizi niye gerdi sürekli forumda olmam?Sen calisiyor musun? Sürekli forumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?