Sizler nasıl yasıyorsunuz?

Hepimiz risk taşıyoruz öncelikle yaşadığınız endişeyi azaltın kurallara uyun yakınızda ki uymayanları uyarın veya uzaklaşın. Yakınlarımıza sarılmayı öpmeyi unuttuk temas zaten çok az. Umarım en yakın zamanda biter.

Ben hamileyim annem tansiyon ve kalp hastası biz eşimle annemlerde yaşıyoruz ben ve eşim markette annem restoranda babam da hastanede çalışıyo. İnan kalabalık yaşıyan aileler hangar gibi yerlerde oturmuyolar ortak kullanılıyo tuvaleti de mutfağıda salonu da bu zamana kadar aklımın ucundan bile geçmedi ay evde maskemi çıkarmıyım ya da işi bırakıyım diye.

Calistiklarina gore gencler bizimkiler yasli mecbur caliscam lakin kirkuyorum iste

Al benden de o kadar inanılmaz bunaldım. Üstelik bir buçuk yıldır home office çalışıyorum . Ailemden bile sıkıldım. Sürekli dip dibe aynı evinde, sosyal yaşantı yok bişey yok. Artık son çare olarak işten istifamı verdim. Home office olmayan bir iş ve yalnız yaşayacağım bir ev bakacağım. Maske konusuna gelecek olursam da bu gidişle hiç kurtulamayacağız gibime geliyor

Ay bu firüs de sıktı diye maskeden mesafeden vazgeçersek kurtulamayız. Aşımızı olduk, önlemleri alarak çalışmaya devam ediyoruz. Sıkıldım çıkar maskeyi diyip hastalık yokmuşçuluk oynayınca yok olmuyor. Adapte olmaktan başka şans göremiyorum

İş yerinde çift maske kullanırsınız, eve girer girmez de direk giysilerinizden kurtulup temizlenmeyi ciddi bir alışkanlık haline getirirsiniz

Evdekiler mutlaka aşı olsunlar. Siz de tabi. Herşeye rağmen evde de çok dipdibe oturmamaya, sarılıp öpüşmemeye filan da özen gösterin.( Malum virüs yoğunluğu konusu)

geçen sene ağustosta annem de ben de evden çıkmamamıza rağmen
tek evden çıkan kişi erkek kardeşimken o da işe arabasıyla gidip-gelip son derece dikkat etmesine rağmen bir çekilde covid olduk
kardeşimin ilk kapan olduğuna eminiz ama o kimden kaptı hiç bulamadık etrafındaki herkes de (zaten işyerinde tüm ekip belli) test oldu, bulunamadı. eve online sipariş veriyorduk kapıya bırakıyorlardı. o sadece benzin filan alıyordu arabaya...böyle saniyelik bir temasla kapmışsa artık ona yapacak da bir şey yok. (ki arabasına biner binmez dezenfektanlar sıkan, covid'den bağımsız olarak günde 2 kere duş alan bir çocuktan bahsediyoruz). kısacası olacağı varsa, aynı apartmana giren herhnagi bir kişiden de kaparsın o mümkünse...

bu sene aşılıyız, ben ayrı evdeyim. binlerce öğrenci olan bir kampüste kalıyorum ama mümkün mertebe mesafemi koruyorum. ders anlatmaya daha başlamadık biz (modül modül eğitimi olan bir bölümdeyim ve sürekli zamanlı değilim). bu kalabalıktan çıkıp anneme gitsem biraz tedirgin olurdum ama dediğim gibi hiç bir temas yokken biz hasta olmayı başardık zaten...

maddiyat işin başka bir boyutu benim temel geçim kaynağım online olarak yürüttüğüm işim, param yatıyor kısacası. fakat, sürekli izole olarak sürekli tedirgin olarak yaşayamayız, insanlıktan çıkılıyor böyle. bunu da 10 seneden fazladır home-office çalışmama rağmen ben söylüyorum. çünkü ben uzun sürelerde nasıl oluyor daha iyi gözlemleme imkanı buldum.

merhaba. ayda en az 5 bin kişiyle filan muhattap oluyorum. 90 saat ucuyorum. farklı ulkelere diyarlara uzaklara farklı ırklarla. hayat bukadar düşünmeye değmıyor inanın. belkı de yarın göçüp giderim başka bi sebepten kimbilir? 2 doz aşıyı da oldum. ve bunca kalabalığa 7 kez temaslı olmama rağmen virüs kapmadım salın gitsin. maske mesafe e aşı da olduk. yapacak bir şey yok alıştık bununla yaşamaya..

Bug7n mezarliga gittim bi akrabamizin vefatinin sene i devriyesiydi.eskiden gittigimde bu kadar yeni mezar olmazdi ben kucucuk mezarlikta 8 tane 2021 ölum yili olan saydim.korona var ve öluyor insanlar.Salmasaniz iyi edersiniz

Karsi taraf ve sen maskeli oldugun surece bulas olacağını düşünmüyorum. Kalabalik cok ortamlara girdik bu şekilde, ama bir sey olmadi cok şükür.
Tabi maskesiz gezenler cogaldi . Market , avm , tramvayda hatta hastanede bile maskesini indiren var. Baslangicta takip sonra cikartiyorlar heralde. İste buna sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…