- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
mesai saatlerim 8.30 18.30 çok uzak değil evime iş yerim. sanırım yoğun tempodan dolayı bu haldeyimİşine yakın bir yere taşının akşam 6da evde ol. Arada dinlenme fırsatın olur.
Bu kadar çalışmaya iyi kazanıyorsundur inşallah. 2500den az kazanıyorsan bu çalışmaya iş ara.ayrıca cumartesi de tam gün çalışıyorum ben. bir pazar günüm var onda da genel temizlik,yemek,ev alışverişi derken yine dinlenemiyorum
Yemekten sonra koltuğa uzandığın an işin bitmiş demektir uyumak kaçınılmaz.
Yemekten sonra tatlıya geçiş yapın diyorum
malesef dediğinizden az kazanıyorumBu kadar çalışmaya iyi kazanıyorsundur inşallah. 2500den az kazanıyorsan bu çalışmaya iş ara.
esin hic yardin etmiyor muMerhabalar kızlar çalışıyorum sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 7 gibi evde oluyorum .
Evliyim. eve gelip duş alıp yemek yapıp yememiz, masayı toplamam saat 9u buluyor akşam.
Asıl sorun da burdan sonra başlıyor. Uzanayım tv izleyeyim eşimle sohbet edeyim diyorum ben saat 10.30 11 gibi koltukta uyuyakalmış oluyorum
Eşim de benim aksime 2 gün uyumasa yorgunum uykum var demezgünde 3 4 saat uyku Ada'ma yetiyor anlayamıyorum
e haliyle eşim sen benimle ilgilenmiyorsun ,sevgini göstermiyorsun , gece uyurken bile arkanı dönüp hemen yatıyorsun nidalarına başlıyor
Zaten o özel olaydan dolayı da sıkıntıdayım uyuyakaldığım için hafta sonları gerçekleştirme durumunda kalıyoruz ona da kızıyor
Kızlar bana bir akıl verin doktora mı gideyim bu yorgunluk , uykusuzluğun bir hal çaresi var mıdır
onu yapıyorum ama yeterli olmuyor ki adamaAdamın saçını bi okşayıver be ilgisiz bırakma.
sen evle ilgilenirken eşin malak gibi yatıyor mu?
esin hic yardin etmiyor mu
yok hakkını yiyemem. yemek hariç tüm işi yapar eşim evde. benden erken evde olduğundan dolayı evi süpürür,siler,çamaşır atar, bulaşık makinesini çalıştırır. hafta içi sadece genelde yemek yaparım ben
o zaman bir Doktora gözük belki vitamini eksikliği vardıryok hakkını yiyemem. yemek hariç tüm işi yapar eşim evde. benden erken evde olduğundan dolayı evi süpürür,siler,çamaşır atar, bulaşık makinesini çalıştırır. hafta içi sadece genelde yemek yaparım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?