Sizlerden fikir almak istiyorum :)

2 günlük yemek yap eve geldiğinde yemek yapmamış olursun sonra kahve için biraz ayakta tutar seni. Sonrasında da ilgilenirsin kocanla

ilk işe başladıgım zamanlar da bende de aynı problemler vardı. bu ardaa ben de yeni evlendim 17 eylülde. en birbirimizi tanımaya basladıgımız zamnlar ama eve geliyorum yorgun bitkin.ve anlattıgın gibi yemek yap et derken de ohooooo saat çoktan 10:30 olmuş. ama ben de evlenirken istenen sağlık raporunda kansızlık çıkmıstı. ben bu yuzden ilaç kullanmaya basladım. hatta ferro sanol un folik asitlisi. onu içtiğimden beri yorgunlugum kalmadı. evime gidip işimi de yapabiliyorum yemek de çlaışmama rağmen. bu yuzden bence once bi kan değerlerine baktır. daha sonra herşey normase yapabileceğin alternatifler var sadece ,mesela o da haftasonlarına bazı işlerini bırakman . böylece eşine daha cok vakit ayırmıs olursun :)

Ben de her hafta genel temizlige karsiyim bir pazar temizlik yapiyorsaniz digerinde tum vaktinizi esinizle gecirin. Guzel bir kahvalti sonra sinema ya da disarida yuruyus falan. Sonra disarda yiyin yemeginizi ya da evde yapacaksaniz beraber yapin inanin esle birseyler yapmak enerji veriyor insana

Zaten o ev kirlenmiyordur ki.
Eşi de süpürüyormuş.
Pazarları hiç gerek yok temizliğe.
Hadi ayda bir olsun.

Bizim de eşimle kısıtlı vaktimiz oluyor, hiç de temizliğe öldüremem günü.
Çok bırakıp çıkmışızdır pis evi, vakit geçirmek temizlikten önemli.

hayatım öncelikle yemek olayına bi çare bul
hergün yemek yapma mesela..
2 günlük yap yemeklerini ve basit tariflere yönel
bende ilk başlarda senin gibiydim eşim yemek seçer et yemez vs. bende basit tarfilere yöneldim sonra hergün evim düzenli toplu olsun aman hemen ütümü yapayım beklemesin falan mahfoluyodum sonra baktım olmuyo biz çalışan bayanız herşey günü gününe yapılcak diye bişey yok ütüleri biriktirip hepsini bir yapmaya başladım temizlik haftada bir.. arada eve gider gitmez yemek işini falan bırak süslen eşine kapıyı öyle aç süpriz fln yap yani

kızlar teşekkür ederim hepinize. kansızlık olayından ben de şüpheleniyorum. yorgunluk, uyku hali ve üşüme kendimi bildim bileli mevcut bende.
işe ilk başladığım zamanlarda bu fazladan yemek yapma olayını denedim fakat eşim beklemiş yemek yemiyor günah yemekler öyle kalıyor. o yüzden yapmamaya karar verdim.
temizlik evet eşim yapıyor sağolsun ama hafta sonu yapmasam da içim rahat etmiyor. en azından ev dağınık durmasın düzenleyeyim istiyorum.
yardımcı alamıyorum çünkü borçlarımız var ne kadar ödesek kar benim için şu an.
çünkü çocuk istiyorum borçlar bitmeden eşimi de ikna edemiyorum. gelen parayı oraya harcayamam.
sanırım şu an tek seçeneğim doktors gitmek

benim annemde hem çalışıyor hem evi çeviriyor hem de 16 senedir. evimiz annemin işine yakın da değil. bu arada erken evlenmişler benim annemle aram 20 yaş annem 42 yaşında. babamda inanılmaz yoğun çalışıyor ve aynı sizin gibiler babam sabah 4te çıkıyor evden akşam 6/7 gibi geliyor. uyumasa uykum var demez. annemde 9/7 çalışıyor. uyusa 40 gün uyur. ilk kocam babanız ilk aşkım uykum der
senelerdir annemin babamın birbirine vakit ayırma taktiğini söyleyeyim:
KESİNLİKLE TV KARŞISINDA UZANMIYORLAR. valla bak. annem akşam yemekten sonra herkese kahve yapar evde acı böyle. herkes oturur uzanmak yasak çünkü hepimiz çalışıyoruz uzanırsak bi bakıyoruz herkes salonda uyumuş

uzanma anacım uzanma. valla bak. bi de otururken şık bir eşortman giy pijamalarla rahat şeylerle kaykılıveriyor insan. tamam akşamları malum olay için yorgun olabilirsin belki ama yanına oturup sohbet edip bir iki öpüp sevmek için enerjin olur uzanmazsan.
bizde denendi yani bu olay.

üstelik bizimkilerin "malum olayından" erkek kardeşim ve ben bıktık yeminle soğuduk bu kadar düzenli bi "malum olay"olamaz

valla pratik yemekler yapın. Ben öyle sofrayı donatmadım hiç. Kusura bakmasın hem çalışıp hem masayı donatamam. Bazen bir çeşit oluyor masa da bazen 2 çeşit. Her hafta sonu temizlik yapmıyorum.

çok hoşsunuz. dediklerinizi dikkate alıcam. çok teşekkür ederim.

çok hoşsunuz. dediklerinizi dikkate alıcam. çok teşekkür ederim.

ayol bir 42 biri 47 yaşında çocukluğumuzdan beri vallahi biz soğuduk onlar soğumadılar erkek kardeşim bir gün dedi yemek masasında gözünüzü seveyim eşek gibi çalışıyorsunuz ta nerelerden evin yolunu bulup geliyorsunuz çamaşır bulaşık yemek eve gelen işler arasından nasıl hala yapıyorsunuz bunu 21 yaşındayım benim böyle hayatım yok yaşlandınız yeter artık diye isyan etti de en azından artık duymuyoruz

her çocuğun 1 kez bari başına gelmiştir eminim inşallah sizde böyle ENERJİK olursunuz tatlııım :)

birde boş vaktinde mesela yemeği yap az haşla hafif çiğden çiğden at buzluğa. annem maydonozu bile kıyar atar buzluğa. hayat kurtarıyor. yeni evlisin galiba böyle küçük küçük kendince çözümlerle devrim yaratırsın bence çok takılma

Bizde aynı saatlerde çalışıyoruz hemen hemen evde aynı saatlerde oluyorum mesela dediğiniz gibi masayı toplama yemek yapma aynı saatleri buluyor ama ben mesela bir gün yapıp 2 gün yiyoruz bu şekilde diğer gün bize kalıyor 8 gibi herşey bitmiş oluyor bu şekilde bir düzen getirseniz ? Eve gider gitmez duş almak zorunda mısınız yemekten sonra eşinizle ilgilenirsiniz sonra duşunuzu alırsınız Sürekli yorgunluk uyku hali varsa kan değerlerinize baktırmalısınız bende D vitamini eksikliği çıkmıştı sürekli uyuyakalırdım eşimde eşiniz gibi 3-4 saatlik uyku yeter Eğer aynı saatlerde uyuyakalıyorsanız ve değerlerinizde anormal bir durum yoksa cinselliği öne çekebilirsiniz sorun sadece cinsellikte değil beraber bir film izlemek bir şeyler paylaşmak ister eşler o sebeple kendinize oyalanacak şeyler bulup uykunuzu açmalısınız bir kaç gün bile yapsanız düzen değişir

Doktora gidicem bakalım bu hafta. eşim malesef yemek seçen birisi ve 2 gün ona aynı yemeği yediremiyorum
işyerinde kahve çok tüketiyorum eve gidince 1 türk kahvesi ve 1 nescafe içiyorum. yerimde başkası olsa belki sabaha kadar uyuyamaz
duş almadan yemek hazırlayıp, yiyip sonraya bıraksam o zaman da üşeniyorum duşa girmeye. rahatsız oluyorum o yüzden ilk duşu halletmeye çalışıyorum
akşam doktora gidicem umarım kan testi için aç olmam gerekmiyordur

Kan değerlerine bir baktır kansızlık böyle uyku hali yapıyo dinlenemiyosun ve seni iyi anlıyorum ben çalışmıyorum ama benim mesai senden ağır üç çocuğum var ve sabah 7 de başlıyo 12 ye kadar çocuklar 12 den belli bi saate kadar kocam sonra iki üç saat uyuyabilirsem ne ala tatilim ikramiyem falanda yok karın tokluğuna çalışıyorum ve çok yorgunum artık bıraksalar 10 da yatarım valla ama nerdeeeee

Hamile olma ihtimaliniz ? :*

Erken kalkiyorsunuz, gununuzun cogunu disarida geciriyorsunuz. Benim size tavsiyem vitamin takviyesi falan albilirsiniz, ben bi ara kullandim, baya toparladim ki ben gunluk toplamda 3 saat kadar yola (uzak ilceye) gidiyordum ve surunerek eve geri geliyordum resmen. Haliyle de gidince uyuyasim geliyordu. :)

Hamile olma ihtimaliniz ? :*

Evet öyle bi ihtimal olabilir

hayır arkadaşlar hamile değilim. hamile olsam hiç ayakta duramıcam demek ki

bir ara ben de kullanmıştım ama devamlılık sağlayamadım. bunu da söyleceğim doktora teşekkürler

ssirun bayıldım ailenize. evet yeni evliyim amin inşallah biz de görürrüz o günleri

Bence eve 15 günde bir yardımcı al. Eşinede söyle sana yardım etsin ev işlerini paylasırsan kocana da zaman ayırmış olursun. Bende işten eve gelince yorgun halsiz kalıyodum. Eczaneden p....n diye bir vitamin var ondan aldım aksamları içip yatıyorum baya bi etkisi oldu. Enerji veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…