- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi Camelwhite
-
Ben de her hafta genel temizlige karsiyimbir pazar temizlik yapiyorsaniz digerinde tum vaktinizi esinizle gecirin. Guzel bir kahvalti sonra sinema ya da disarida yuruyus falan. Sonra disarda yiyin yemeginizi ya da evde yapacaksaniz beraber yapin inanin esle birseyler yapmak enerji veriyor insana
Merhabalar kızlar çalışıyorum sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 7 gibi evde oluyorum .
Evliyim. eve gelip duş alıp yemek yapıp yememiz, masayı toplamam saat 9u buluyor akşam.
Asıl sorun da burdan sonra başlıyor. Uzanayım tv izleyeyim eşimle sohbet edeyim diyorum ben saat 10.30 11 gibi koltukta uyuyakalmış oluyorum
Eşim de benim aksime 2 gün uyumasa yorgunum uykum var demezgünde 3 4 saat uyku Ada'ma yetiyor anlayamıyorum
e haliyle eşim sen benimle ilgilenmiyorsun ,sevgini göstermiyorsun , gece uyurken bile arkanı dönüp hemen yatıyorsun nidalarına başlıyor
Zaten o özel olaydan dolayı da sıkıntıdayım uyuyakaldığım için hafta sonları gerçekleştirme durumunda kalıyoruz ona da kızıyor
Kızlar bana bir akıl verin doktora mı gideyim bu yorgunluk , uykusuzluğun bir hal çaresi var mıdır
benim annemde hem çalışıyor hem evi çeviriyor hem de 16 senedir. evimiz annemin işine yakın da değil. bu arada erken evlenmişler benim annemle aram 20 yaş annem 42 yaşında. babamda inanılmaz yoğun çalışıyor ve aynı sizin gibiler babam sabah 4te çıkıyor evden akşam 6/7 gibi geliyor. uyumasa uykum var demez. annemde 9/7 çalışıyor. uyusa 40 gün uyur. ilk kocam babanız ilk aşkım uykum der
senelerdir annemin babamın birbirine vakit ayırma taktiğini söyleyeyim:
KESİNLİKLE TV KARŞISINDA UZANMIYORLAR. valla bak. annem akşam yemekten sonra herkese kahve yapar evde acı böyle. herkes oturur uzanmak yasak çünkü hepimiz çalışıyoruz uzanırsak bi bakıyoruz herkes salonda uyumuş
uzanma anacım uzanma. valla bak. bi de otururken şık bir eşortman giy pijamalarla rahat şeylerle kaykılıveriyor insan. tamam akşamları malum olay için yorgun olabilirsin belki ama yanına oturup sohbet edip bir iki öpüp sevmek için enerjin olur uzanmazsan.
bizde denendi yani bu olay.
üstelik bizimkilerin "malum olayından" erkek kardeşim ve ben bıktıkyeminle soğuduk bu kadar düzenli bi "malum olay"olamaz
benim annemde hem çalışıyor hem evi çeviriyor hem de 16 senedir. evimiz annemin işine yakın da değil. bu arada erken evlenmişler benim annemle aram 20 yaş annem 42 yaşında. babamda inanılmaz yoğun çalışıyor ve aynı sizin gibiler babam sabah 4te çıkıyor evden akşam 6/7 gibi geliyor. uyumasa uykum var demez. annemde 9/7 çalışıyor. uyusa 40 gün uyur. ilk kocam babanız ilk aşkım uykum der
senelerdir annemin babamın birbirine vakit ayırma taktiğini söyleyeyim:
KESİNLİKLE TV KARŞISINDA UZANMIYORLAR. valla bak. annem akşam yemekten sonra herkese kahve yapar evde acı böyle. herkes oturur uzanmak yasak çünkü hepimiz çalışıyoruz uzanırsak bi bakıyoruz herkes salonda uyumuş
uzanma anacım uzanma. valla bak. bi de otururken şık bir eşortman giy pijamalarla rahat şeylerle kaykılıveriyor insan. tamam akşamları malum olay için yorgun olabilirsin belki ama yanına oturup sohbet edip bir iki öpüp sevmek için enerjin olur uzanmazsan.
bizde denendi yani bu olay.
üstelik bizimkilerin "malum olayından" erkek kardeşim ve ben bıktıkyeminle soğuduk bu kadar düzenli bi "malum olay"olamaz
çok hoşsunuz. dediklerinizi dikkate alıcam. çok teşekkür ederim.
Kan değerlerine bir baktır kansızlık böyle uyku hali yapıyo dinlenemiyosun ve seni iyi anlıyorum ben çalışmıyorum ama benim mesai senden ağır üç çocuğum var ve sabah 7 de başlıyo 12 ye kadar çocuklar 12 den belli bi saate kadar kocam sonra iki üç saat uyuyabilirsem ne ala tatilim ikramiyem falanda yok karın tokluğuna çalışıyorum ve çok yorgunum artık bıraksalar 10 da yatarım valla ama nerdeeeeeMerhabalar kızlar çalışıyorum sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 7 gibi evde oluyorum .
Evliyim. eve gelip duş alıp yemek yapıp yememiz, masayı toplamam saat 9u buluyor akşam.
Asıl sorun da burdan sonra başlıyor. Uzanayım tv izleyeyim eşimle sohbet edeyim diyorum ben saat 10.30 11 gibi koltukta uyuyakalmış oluyorum
Eşim de benim aksime 2 gün uyumasa yorgunum uykum var demezgünde 3 4 saat uyku Ada'ma yetiyor anlayamıyorum
e haliyle eşim sen benimle ilgilenmiyorsun ,sevgini göstermiyorsun , gece uyurken bile arkanı dönüp hemen yatıyorsun nidalarına başlıyor
Zaten o özel olaydan dolayı da sıkıntıdayım uyuyakaldığım için hafta sonları gerçekleştirme durumunda kalıyoruz ona da kızıyor
Kızlar bana bir akıl verin doktora mı gideyim bu yorgunluk , uykusuzluğun bir hal çaresi var mıdır
Merhabalar kızlar çalışıyorum sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 7 gibi evde oluyorum .
Evet öyle bi ihtimal olabilirHamile olma ihtimaliniz ? :*
Hamile olma ihtimaliniz ? :*
Evet öyle bi ihtimal olabilir
bir ara ben de kullanmıştım ama devamlılık sağlayamadım. bunu da söyleceğim doktora teşekkürlerErken kalkiyorsunuz, gununuzun cogunu disarida geciriyorsunuz. Benim size tavsiyem vitamin takviyesi falan albilirsiniz, ben bi ara kullandim, baya toparladim ki ben gunluk toplamda 3 saat kadar yola (uzak ilceye) gidiyordum ve surunerek eve geri geliyordum resmen. Haliyle de gidince uyuyasim geliyordu. :)
ayol bir 42 biri 47 yaşında çocukluğumuzdan beri vallahi biz soğuduk onlar soğumadılarerkek kardeşim bir gün dedi yemek masasında gözünüzü seveyim eşek gibi çalışıyorsunuz ta nerelerden evin yolunu bulup geliyorsunuz çamaşır bulaşık yemek eve gelen işler arasından nasıl hala yapıyorsunuz bunu 21 yaşındayım benim böyle hayatım yok yaşlandınız yeter artık diye isyan etti de en azından artık duymuyoruz
her çocuğun 1 kez bari başına gelmiştir eminim inşallah sizde böyle ENERJİK olursunuz tatlııım :)
birde boş vaktinde mesela yemeği yap az haşla hafif çiğden çiğden at buzluğa. annem maydonozu bile kıyar atar buzluğa. hayat kurtarıyor. yeni evlisin galiba böyle küçük küçük kendince çözümlerle devrim yaratırsın bence çok takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?