Sizlerden fikir istiyorum ...

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
aklınız benden üstün eminim lütfen bana çare bulun.!
tam düşünemiyorum şuan

geçen gün mahallesindeki eski normal kız arkadaşlarından biri bunu görmüş mail adresini vermiş buna ama bu eklememiş test ettim yani.
tlsinde hotmail adresi gördüm. kayıtlı.sonra bana UĞURUN KIZ ARKADAŞINI GÖRDÜK O VERDı TLSı YANINDA YOKTU UĞURDA BENM TL KAYIT ETTı DEDı.
bnde msnye ekledimkızı birşeyler dedim, ağır konuşucam dedim sevgilime.
sakın öyle birşey yapma kıza birşey deme, mahallede kötü tanımasınlar dedi. çok kırıldım dahaöncede buna benzer şeyler yaptı.

bnde yalan söylyorum ara sıra ama bu konularda asla!
lütfen bir büyük bir şahsiyet olarak sizlerden değerli yorumlarınızı okumak istiyorum.
opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim senin yazdıklarından hiç birşey anlamadım rica etsem biraz daha anlatımı düzgün birşekilde yazabilir misinyerimseniben

Olayı açar mısın, kim kime ne demiş,kim msn almış,kim vermiş
Oyyy kafam mı durdu kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
simdi yanlis anlamadimsa,
ugurun kiz arkadasi, ugura msn adresi vermek istiyo,
ugurun telefonu yaninda olmadigi icin, senin arkadasinin telefonuna kaydediyolar,
ve senin arkadasinda msnine ekliyo...
sende sinirlendin bu duruma ve kiza biseyler söylemek istedin...
arkadasin hayir bisey söyleme dedi...
insallah dogru anlamisimdir...

bu durumda abartilcak bisey yok gibi.
tabi yanlis anlamadiysam...

canım konu erkekler olunca biraz düşünecen.olmadı bi daha düşünecen.pek güven olmaz.hem ellerindekini çiçeği koklamak,hem de diğer çiçeklerden bal toplamak isterler.hayatına biraz heyecan katmak istemiş olabilir.güveniyosan uzatma bence:içelim:

simdi yanlis anlamadimsa,
ugurun kiz arkadasi, ugura msn adresi vermek istiyo,
ugurun telefonu yaninda olmadigi icin, senin arkadasinin telefonuna kaydediyolar,
ve senin arkadasinda msnine ekliyo...
sende sinirlendin bu duruma ve kiza biseyler söylemek istedin...
arkadasin hayir bisey söyleme dedi...
insallah dogru anlamisimdir...

bu durumda abartilcak bisey yok gibi.
tabi yanlis anlamadiysam...

yok yok uğur işin bahanesi olmuş sanırım. kız bu arkadaşın erkek arkadaşının eski arkadaşıymı.

ay ne karışık oldu kafamçokkarıştı

eski normal kız arkadaş ne demek ya :bbo:

anladığım kadarıyla kız senin sevgiline mail adresini vermiş, sevgilin telefonuna kaydetmiş sen görünce de uğurun kız arkadaşını gördük uğurun telefonu yanında yoktu benim telefonuma kaydetti demiş. Ama doğru değil uğur falan yalan kız kendisine vermiş adresi ama eklememiş..

anladığım doğruysa eğer, eklemediğine göre telaş olmana gerek yok
kıza kızmaman için uğur bahanesini uydurmuş olmalı

Heee Uğura söyle o halde,boyacının şahidi şıracı mı acaba?
Suç Uğurun üstüne atılmış sanırım.
Yolla gitsin,yalan yalan üstüne diyorsan ve rtahatsızsan bu durumdan,e nikahlın da değil..
Bul şöyle sana yakışanını,onun bunun msninde gözü olmayanı,di mi ama CADIARZU

en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
evlenmek zorundayım yani.'!!!!
tabi seviyorumda ama yanlışları sinir bozucu

Back
X