Sizlerden fikir istiyorum ...

bı erkek sevgılısınde esınden ne bılım flort ettıgı kızdan sadece bekaretı ıcın bırlıkde olmaz..
erkek once guvencegı kızı ıster karsısında,herdaım gormek ıstedg ınsanı ıster herzaman bekaretını alım kızı bırakım alıcagmı aldım gerısı benım sorunum degıl demez..benım dsuncem bu sekıldedır..

daha geniş kapsamlı düşünüyorum.sadece bekaret değil.erkeğin doğasında olan şeyden bahsediyorum.onlar sabit fikirlidir.kötükedihüsobiz deli gibi severken onların aklı başka yerdedir.bizim için onun yanında olmak yeterken onlar elini tutmak öpmek ve daha fazlasını isterler.iş evliliğe gelince de tertemiz eli erkek eli değmemiş kız ararlar:olmaz:.benim düşüncemde böle.

enteresan bir durum bu kaydirigubbakcemile
dallas bile halt etmiş bu karmaşıklık karşısında:delphin:
bekaret gitti pişman değilim sadece ailem için mantığı bana ters:smiley-cool:
madem inançlı olduğunu söylüyorsun neden bunu yaptın
madem pişman değilsin neden kimse yapmasın tavsiyesi veriyorsun ve pişmanım moduna çekiyorsunhihoyyyt
birde diyorsunki kimse zorlamadısengözlerimebaksanab
batsın bu dünya bitsin bu rüya :içelim:

öle çelişkili hale gelmişizki kuantum fiziğini çözebilirsiniz ama bizi asla.
yani garip garip garip normal hayatım olsun ne çok isterdim.
evet insan bişeye inanıyrosa ona göre davranması gerek dimi?
ne yazıkki bn yapamadım!

daha geniş kapsamlı düşünüyorum.sadece bekaret değil.erkeğin doğasında olan şeyden bahsediyorum.onlar sabit fikirlidir.kötükedihüsobiz deli gibi severken onların aklı başka yerdedir.bizim için onun yanında olmak yeterken onlar elini tutmak öpmek ve daha fazlasını isterler.iş evliliğe gelince de tertemiz eli erkek eli değmemiş kız ararlar:olmaz:.benim düşüncemde böle.

evet işde bu konuda sonuna kadar katılıyorumsositososito
erkeklerin beyni pantolonlarının içindedir
hepsi için demeyeyim ama %90 ı bu şekildevereliniortak
evlenmeye gelince gün yüzü görmemişini isterlermirmirmirmir

ne yazıkki bn yapamadım!

:1shok::1shok::1shok:
o zaman koy ver gitsin güzelim
öyle adamla ömür geçer mi:delphin:
sırf bekaret için hayatını yakmaya değmez:delphin:

en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
evlenmek zorundayım yani.'!!!!
tabi seviyorumda ama yanlışları sinir bozucu

bunu yaşadın diye evlenmek zorunda değilsin....eminim o da içinden öyle diyordur...bu kız bana mecburr!! bu yüzdende yalanlarını daha rahat söylüyordur....nasılsa ayrılamassın diyee....:delphin:

bu arada bu tür şeylere karşıysan nasıl yaptın onu da anlamış değilim...sengözlerimebaksanab

dusuncenıze saygı duyuyom..
ama bı erkek evlenıceg kıza esı namusu gozuyle bakar ..
onla flort donemınde aklından bu gecmez..
erkeklerın dogasında degıl genlerınde vardır bu kımsede degıstıremez ..

ne yazıkki bn yapamadım!

işe sen dürüst olmakla başla sen kendi yalanlarına bi son ver öncelikle
sen nasıl ki onun yalanlarından bu derece şikayetçiyken o senin yalanlarından memnun kalıyor olamaz değil miyerimseniben
verdiğin kadar alırsın bu böyle:delphin:
ayrıca yalanın konusu, konu ayrımı da olmaz yalan mı yalan

konuya da gelince uğur kız arkadaşıyla hiç mi telefonda senin deyiminle tl sinde görüşmüyor
kız arkadaşına diyemiyor mu dur şimdi tel yok yanımda eve gidince ararım ben seni de o zaman verirsin diye
hem ayrıca mail adresi de akılda tutulmucak gibi bişey değil ki sonu zaten belli sadece kullanıcı ismi akılda kalması gereken
apaçık yalan

aa ama yalan söylüyorsun karşılığında yine yalan duyuyorsun ilahi adalet işte tıkır tıkır işliyorkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
arkadaşlr dunden beri burnundan getiriom normalde günde hiç aramazdı dün hiç aramadım bugun hep kendisi aradı. hiç bişe demedim, ama artık düzelmesi lazım, gerçekten çok saolun on beş güne kadar vs söz olucak galiba

Back
X