• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizlerin eşi de benmki gibi mi?

Gmznzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
220
0
26
Bursa
neredeyse 1 yıllık evliyim.. eşim ne nişanlılık döneminde ne flört döneminde ne bir süpriz ne bir hediye? aldıgında da tam bir hayal kırıklıgı yasadım. ne suprız yapmayı ne hediye almayı becerebilir. artık sinir olmaya başladım. elimde bunu da eşimm aldı diyebileceğim bir sey yok. ama ben ona sürekli alırım. eşim iş seyahati yapar. bir kaç gün bazen 1 ay ayrı kaldımız olur. geldiğinde muhakkak bir süpriz yaparım. ondan bir şey görmedim. eve gelirken bir çiçek almayan adam. ailesinin yanına giderken yiğenlerine kadar hediyeler alır. bu durumdan rahatsız olduğumu anlattım. yani süprizler istediğimi. her seferinde haklısın düzelticem kendimi dedi.. kac defa. ama bir şey değişmedi. şimdi de aynı konu ve yine söz düzelticem diyor. sizinkiler de böyle mi hanımlar? yani şöyle sizinkiler de benimki gibi hala yontulamamış mı?

Erkekler bizden çok farklı işte.. Çevremden bildiğim herkesin başka başka böyle sorunları var canım, kimi sürpriz yapmaz, kimi hastayken bakmaz, kimi giydiğine yakışmamış olmamış der vsvs. Bu olmasa başka bir şey olacak yani canım, sen onu böyle kabullen diğer sevgi gösterilerine yoğunlaş bence, naçizane fikrim bu..

Erkekler bizden çok farklı işte.. Çevremden bildiğim herkesin başka başka böyle sorunları var canım, kimi sürpriz yapmaz, kimi hastayken bakmaz, kimi giydiğine yakışmamış olmamış der vsvs. Bu olmasa başka bir şey olacak yani canım, sen onu böyle kabullen diğer sevgi gösterilerine yoğunlaş bence, naçizane fikrim bu..

ya bir kere beni mutlu etmek için bir şey yapsın ... doğum günümde bile dogru düzgün bir süpriz yapamadı. bıktım artık . ben her seyi düşünüyorum da o düşünmüyor. yaptıgı seylerle benımle ılgılendıgını sanıyor

Aslında yeğenlerine hediye almayı akıl edebilen biri bence eşini de hatırlayabilmeli.

Ama her erkeğin farklı odunlukları var.:ssz:
Sana sevgisini hissettirdiği diğer tavırlarına odaklan kendini üzme bence..

Aslında yeğenlerine hediye almayı akıl edebilen biri bence eşini de hatırlayabilmeli.

Ama her erkeğin farklı odunlukları var.:ssz:
Sana sevgisini hissettirdiği diğer tavırlarına odaklan kendini üzme bence..

bana para harcamaya gelince parasına kıtamıyo bence. ben ona hep alırım. aldıgım her sey baskaları tarafından farkedilir. en son aldıgımı kaç kişi söyledi. gelip bana anlattı bir de. falan kişi çok begendi. ben de eşim aldı dedim diye bana anlatıyo.. keşke ben de bir kere bir kişiye bunu da eşim aldı diyebilseydim. odunn işte

neredeyse 1 yıllık evliyim.. eşim ne nişanlılık döneminde ne flört döneminde ne bir süpriz ne bir hediye? aldıgında da tam bir hayal kırıklıgı yasadım. ne suprız yapmayı ne hediye almayı becerebilir. artık sinir olmaya başladım. elimde bunu da eşimm aldı diyebileceğim bir sey yok. ama ben ona sürekli alırım. eşim iş seyahati yapar. bir kaç gün bazen 1 ay ayrı kaldımız olur. geldiğinde muhakkak bir süpriz yaparım. ondan bir şey görmedim. eve gelirken bir çiçek almayan adam. ailesinin yanına giderken yiğenlerine kadar hediyeler alır. bu durumdan rahatsız olduğumu anlattım. yani süprizler istediğimi. her seferinde haklısın düzelticem kendimi dedi.. kac defa. ama bir şey değişmedi. şimdi de aynı konu ve yine söz düzelticem diyor. sizinkiler de böyle mi hanımlar? yani şöyle sizinkiler de benimki gibi hala yontulamamış mı?

yeğenlerine kadar almayı akıl ediyorsa
onun ki odunluk değil
sana değer vermiyor bence
üstelik dile getirmişsin beklentini

Benim eşim de ilk çocuktan sonra hediye ,özel günler vs. ara vermişti.Sağolsun 2.çocuğumuzdan sonra özüne döndü.Beni zaman zaman alışverişte bunaltır.Onu alma,bunu giyme,sana yakıştı mı vs. der .Ama kendi alınca ve ben onu beğenerek kullanınca mutlu oluyor.Sanırım kendi zevki doğrultusunda yönlendirmek istiyor.İşte ben de onu yapmayınca kavga patlıyor.

neden empati kurmasına izin vermiyorsun ki. biraz da hata sende. kes ilgini alakanı, sürprizleri falan da empati kursun biraz. kadın şımartılmak,değer verildiğini anlamak ister yahu. bu ne böyle yeğenlerine alıyor sana almıyor. öküzzzz

Benim eşimde süprizi beceremez. Evlenmeden önce yine azbucuk biseyler yapıyordu ama simdi en büyük süprizi ben evde yokken mutfaktaki bulaşıkları yıkamasi oluyor:)

Burda esine suclu görmenin bir anlami yok, adam sana daha evlenmeden önce "Bak ben odunum, ya beni oldugum (odunlugumla) gibi sev, yada sevme" mesajini vermis eklemedigi tek sey bu odunlugun sadece sana karsi olan birsey oldugunu. Burda "düzelticek" birseyde yok. Insan esi disinda bütün ailesine bu kadar deger veriyorsa, kendi esi, ailesi olmus esini, hayatini birlestirdigi, sevincini/üzüntüsünü birlikte yasadigi insani "hatirlamiyorsa", ozaman kendi secimini sorgulamak gerekir.

Başkalarına hediye almayı bilen eşine de alır en azından özel günler de sürprizler yapılmalı diye düşünüyorum. Madem öyle siz de birşey yapmayın konuşmayla olmuyorsa bu rahatsızlığınızı eyleme dökün.

canim yazdiklarini okurken kendim yazmisim gibi hissettim ailesine alma durumu garic

benim esimde ayni esimin akdigi digru durust bir hediye yok sevgiliyken alurdi ama simdi hic kac kez konustum ama yok artik takmuyoeum...

zaten esimin hic zevkli.biri oldugunu dusunmuyorum alnasin daha iyi :-):-):-):-)

kuzemin esi neler aliyo ozeniyorum soyleyince kizoyor beni.komseyle kiyaslama diyo

beklentiler insanı yorar... ne kadar az beklenti okadar cok huzur mutluluk :34:

kıyaslama da aynı şekilde... ne eşini nede evliliğini başkalarıyla kıyaslama ..herkesin huyu suyu farklıdır ki 5 parmagımızın 5 bile aynı değildir :34:

hani nişanlılıkta alırda evlendıkten sonra almaz vs tmm dersin kızarsın ama sizin eşiniz hiç bi zaman almamıski?

manevi açıdan sevgısını hissettiyorsa bence maddi konulara takılmayın derim...

ahhhh ahhh sen daha yolun başında sıkıldıysan zor bu işler.... 10 senemiz bitti gitti... bu yıl dönümüne 2 ay kala başladım. bak 10 senedir ne doğum günü, ne bayram ne seyran, ne yıl dönümü sesimi çıkarmadım. bu defa bana benim beğenebileceğim bir hediye almanı istiyorum ve bekliyorum dedim. cevap basit: ne alıyım ben sana sen bişi beğenmiyosun diyor. nasıl beğenmiyorum? dedim.insan 10 senedir beraber yaşadığı karısının neyi sevdiğini neyi beğendiğini bilmez mi artık. maddi değeri önemli değil.al bakalıl bişi dedim... buzdolabı aldım beğenmedin, laptop aldım beğenmedin vs... yahu dedim bunlar bana mı hediye evin ihtiyacımı ben buzdolabını boğazıma mı takıyorum, çantam da mı gezdiriyorum mantığa bak yaaa.... eeee 10 sene bitti ne aldı hiçbişi..... napııcam bu adamı bilmiyorum? vesselam....

Back
X