• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin evliliği nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maaşallah çok güzel giden bir evliliğim var:nazar:
3 sene flört 15 aydır sürende bir evliliğm var
hala eşimle flört ediyor gibiyiz eskisinden daha da çok seviyoruz birbirimizi, şimdiye kadar hiç kavga etmiş deiliz, evlilikte en önemli şey ilk başta saygı bence onu kaybetmediysen hiç sorun yaşamassın. eşime sesimi yükseltmeyi bırak bi aptal bile dememişimdir.
çevremde çok var birbirine hakaret eden daha ilk yılın da saygı sevgi herbişeyi biten ...böyle evlilikler kabus gibi bence bana hakaret eden bi adama ne bi çocuk veririm nede evliliğimi yürütürüm.

hiç bir zaman evliliği toz pembe laylaylom olarak görmedim, bu yüzdende hiç birzaman hayal kırıklığı yaşamadım çünkü evlilik başlı başına bir sorumluluk,bekarlıkta yaptığın şeyleri yapmayacağının bilincinde olmak lazım..

eşim benim sanki ikizim gibi huylarımız aynı allahım aher zaman şükrediyorum onun gibi biriyle evlendiğim için, flört ederken tanıdığım adam nasılsa hala da öyleee hiç bi zaman aaa böylede bir huyu varmış demedim allahta dedirtmesin inşallah...

evimi,eşimi,evliliğimi, seviyorum...herkese tavsiyem hiç bir zaman saygıyı kaybetmeyin..

Evlilikler zamanla yerini alışkınlığamı bırakıyor?? bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir?

flört döneminde ki gibi haftada 2-3 defa deilde hergün görüyorsun eşini bu yüzden belki zamanla alışkanlığa dönüşebilir ama bu kötü birşey deil bence, ben hala eşimin işten dönüşünü dört gözle bekler gelir gelmez boynuna sarılırım,abartısız hergün böyle..daha yeni evli sayılırım ama asla bunun değşeceğini zannetmiyorum..yıllar geçtikçe evlilik monotonlaşıyor derler ama bu bence kişilerin kendi elinde, eşler anlayışlı ve düşünceli old. taktirde böyle olucağını zannetmiyorum.. ben hala süslenirim eşim eve geliceği zaman,ona ufak sürprizler yaparım saklanırım o arar beni bulur, söylenmeyecek daha bi çok şey var :roflol: maddiyat el verdiği sürece dışarı ççıkmak gezzmek yemek içmek lazım. bunuda dışarda yapamıyosak maddi durumunuz yoksa da evde imkan yaratmak gerek bence...

ben kocamı çok seviyorum...uzak kalmak zor geliyor ikimizede.o kadar özlüyorumki onu...birlikte yatmadan uyuyamıyorum...çok saygılı,anlayışlı bir kocam var..bu güzellikler ondan kaynaklanıyor..2 yıldır değişmedi..inşallah da değişmez....aman nazar değmesin...

kızlar çok teşekkür ediyorum fikirlerinizi düşüncelerinizi benimle paylaştığınız içinn

alışkanlık oluyor ama sevgimizde azalmıyor
biraz zaman geçirince birlikte ne ben onsuz nede o bensiz yapamaz onu anladık:1hug:
biz birbirimiz için yaratılmışızŞeniz

görücü usuluyle tanıştırıldığımızda, eşimle birbirimize aşık olduk.
3. kişiler olmadan, ilk çıkmamızda, o bana evlenme teklif etti. bende kabul ettim.
onun ailesi de benim ailem de karşı çıkmaya kalksalar da (ki böyle birşey olmadı) biz birbirimize evet demiştik zaten.
bu anlattıklarıma 15 sene oluyor.
haaa olmadı mı sorunlar. oldu tabii her ilişkide olduğu gibi.
sorunlar ikimizden değil de 3. kişilerden çıktı hep ilk başlarda.
onlar hayatımızdan çıkınca, o da kalmadı.
evlilik, aşk ilk günkü gibi devam ediyor.
aşk dolu, özlem dolu sms, ler.
çiçekler, öpücükler, jestler,saygı, sevgi karşılıklı devam ediyor.
erkek ,kadın birbiri için doğruysa, bitmez bu güzellikler.
herşeyi sabırla rayına oturtmak önemli.

herşey dört dörtlük olmuyor hiçbir zaman
arada tartısma olsada bunlar tadı tuzu evliliğin
saygı ve sevgi olduktan sonra evlilik cok güzel :asigim:

ben alismaya çalisiyorum hala ve hala
ama flort donemim superdi super...o donemi çok ozluyorum çok

6 yılı devirdik sorunsuz bir şekilde çok şükür.
İnşallah bundan sonrası da böyle sevgi ve saygı ile geçer.
Arada ufak tefek sorunlar oluyor ama onlarda tatlı :jeyyar:

Back
X