- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi azerikizi91
-
ben hala kimle randevu aldığınızı merak ediyorumAnlamlandiramadigimda o ya...
Neyimi gormuste sapik lafini ediyor bana ...
Gecmeyecegim karsiya artik...
Ha birde insan secemiyor ki kimin ne oldugunu demez mi...
Beni aldigina pisman anlaminda da birsey daha dedi ama hatirlayamadim yalan olmasin...
O kadar saçma ama bir o kadar merak uyandırıcı kayinvalidenin tutumu. Hepimiz aynı soruyu soruyoruz :)ben anlamadım kime randevu aldınız? kim hastaneye gidecek? 11 de çıkmayı erken mi bulmuş geç mi? evden çıkma saatini beğenmedi diye mi sinirlendi?
Pardon konuyla ilgisi yok ama merak ettim.daha öncede gördüm bunu.ne demek bu mesaj tekrarı?niçin yazıyorsunuz?Mesaj tekrarı
Menapozda hic gulecegim yoktu
Aynı yorumu iki kez yolluyorlar yani, tekrar olunca birini düzeltiyorlar 'mesaj tekrarı' diyePardon konuyla ilgisi yok ama merak ettim.daha öncede gördüm bunu.ne demek bu mesaj tekrarı?niçin yazıyorsunuz?
Ama tekrar görünmüyor hiç. .almadı benim kafa)Aynı yorumu iki kez yolluyorlar yani, tekrar olunca birini düzeltiyorlar 'mesaj tekrarı' diye
Mesaj düzenle yapıp eskisini silip yerine 'mesaj tekrarı' yazıp kaydediyorlar çünküAma tekrar görünmüyor hiç. .almadı benim kafa)
Şimdi anladım. Teşekkür ederim canım.Mesaj düzenle yapıp eskisini silip yerine 'mesaj tekrarı' yazıp kaydediyorlar çünkü
Her yorumunu 10 dk. içinde düzeltme imkanın var
Doktor erkek miydi
Yarım saat erken gidin kadın hastalıkları doktoruna dedin diye
Saçma sapan şeyler mi düşündü
Ay bende diyorum bişey mi kaçırdım, niye kızdı ne sapıklığı düşün düşün bunu uydurdum
İkisine de kadın hastalıklarından randevu aldı diye anladım benbende ortaya bir sapıklık çıkarmak için zorluyorum
acaba randevu aldığı diğer kişi mi erkekti ?
çok zorlama oldu ama aklıma başka birşey gelmedi
Yok yol 15 dk sürermişPeki saat 12 ye alınsaydı randevu yine sapık diyecekmiydi?acaba 11 rakamına karşı bir antipatisimi var kv nin?Geçmişte saat 11 de bir taciz olayı filanmi yaşadı acaba?Anlam veremedim ya
İnşallah hastanedeki randevu kv desi için ruh ve sinir hastalıkları bölümünden alınmıştır. Zira kadın normal degilYok yol 15 dk sürermiş
Ama konu sahibi 30 dk. önce çıkın deyince
Kayınvalidenin aklı neredeyse artık(?) sapık mısın kalan 15 dk da bizi bişey mi yapacan sandın demiş bencetöbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?