Sizlerin Yorumu Merak Ediyorum...

Nerden randevu aldınız? Sabah 11 demi çıkın dedin. Çok saçma kv söylediği. 11h30 da randevusu varsa 11hde çıkın demenin neresine kizilirki.
Bence net bir duruşunuz olsun sınırlar çizin anahtar daima kapının üzerinde olsun iki çocuklu kadınsıniz kimse evinize çat kapı giremez diye kirilamaz. Sizde girmeyin onun evine anahtarla.

ben hala kimle randevu aldığınızı merak ediyorum
acaba onunla ilgili bişey mi

kendi randevusunu kendi alsın ağzı maşallah bayaa laf yapıyo yoksa telefondamı kitleniyor.e sizin yerinizde olsam bundan sonra kv ile konuşmalarımı sadece telden yaparım :)

Bişey anladıysam arab oliiiyim
11 de çıkarsınız, taksiyle gidersiniz demenizin cewabı niye sapıkmıısn olmuş kafasında war mı kvnin. Yada sen bişey söyledin o kükredi onu anlatmıyosun eksik bişey war.

e sorsaydın anne ne dedimde sinirlendin deseydin..bence eksik bişeyler var anlattıklarında yoksa 11de çıkarsanızın neyine sinirlenecekki???

siz randevu alıp anahtarda sizde tabi k.v kapıyı açıp mı girdiniz 11 de evden çıkın diye ?o yüzden sapıkmısın dedi belliki

Doktor erkek miydi
Yarım saat erken gidin kadın hastalıkları doktoruna dedin diye
Saçma sapan şeyler mi düşündü
Ay bende diyorum bişey mi kaçırdım, niye kızdı ne sapıklığı düşün düşün bunu uydurdum

bende ortaya bir sapıklık çıkarmak için zorluyorum
acaba randevu aldığı diğer kişi mi erkekti ?

çok zorlama oldu ama aklıma başka birşey gelmedi

bende ortaya bir sapıklık çıkarmak için zorluyorum
acaba randevu aldığı diğer kişi mi erkekti ?

çok zorlama oldu ama aklıma başka birşey gelmedi
İkisine de kadın hastalıklarından randevu aldı diye anladım ben demek ki 2 hasta da kadın
Bi yerden erkek çıkarayım dedim o da doktora nasipmiş

Peki saat 12 ye alınsaydı randevu yine sapık diyecekmiydi?acaba 11 rakamına karşı bir antipatisimi var kv nin?Geçmişte saat 11 de bir taciz olayı filanmi yaşadı acaba?Anlam veremedim ya

Peki saat 12 ye alınsaydı randevu yine sapık diyecekmiydi?acaba 11 rakamına karşı bir antipatisimi var kv nin?Geçmişte saat 11 de bir taciz olayı filanmi yaşadı acaba?Anlam veremedim ya
Yok yol 15 dk sürermiş
Ama konu sahibi 30 dk. önce çıkın deyince
Kayınvalidenin aklı neredeyse artık(?) sapık mısın kalan 15 dk da bizi bişey mi yapacan sandın demiş bence töbe töbe

Yok yol 15 dk sürermiş
Ama konu sahibi 30 dk. önce çıkın deyince
Kayınvalidenin aklı neredeyse artık(?) sapık mısın kalan 15 dk da bizi bişey mi yapacan sandın demiş bence töbe töbe
İnşallah hastanedeki randevu kv desi için ruh ve sinir hastalıkları bölümünden alınmıştır. Zira kadın normal degiltövbe tovbe)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…