- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi azerikizi91
-
Anahtarim evlendim evleneli yedegi hep onda...
Aksam 11 12 de bile ansizin yatak odama girmisligi vardir...
Esimede rahatsiz oldugumu soyledim ama kirilir dedi diye bende sustum..
Ama sapık mısın demişArkadaşlar kayınvalide hanım evden çıkarSINIZ dediği için kızmış, muhtemelen. Gelin onunla gelmeyeceği için. Ben bu şekilde anladım.
Eşine resti çekmişsin konu sahibi, iyi de yapmışsın, sakın geri adım atma, taşının o evden, belki kayınvalide öyle saygıdan, hürmettten anlayan cinsten değil.
Yani işte anlamadım. Acaba çıkarırsınız mı anladı (hani iç çamaşırını) ay çok saçma.Ama sapık mısın demiş
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim hep görüyordum çatlıyorum bu ne diyeNormalde mesaj silmek yasak ya, ikinci mesajı silip mesaj tekrarı yazıyorlar yerine, böylece de yönetim mesajın neden silindiğini anlıyor.
ben anlamadım kime randevu aldınız? kim hastaneye gidecek? 11 de çıkmayı erken mi bulmuş geç mi? evden çıkma saatini beğenmedi diye mi sinirlendi?
ben hala kimle randevu aldığınızı merak ediyorum
acaba onunla ilgili bişey mi
Bişey anladıysam arab oliiiyim
11 de çıkarsınız, taksiyle gidersiniz demenizin cewabı niye sapıkmıısn olmuş kafasında war mı kvnin. Yada sen bişey söyledin o kükredi onu anlatmıyosun eksik bişey war.
e sorsaydın anne ne dedimde sinirlendin deseydin..bence eksik bişeyler var anlattıklarında yoksa 11de çıkarsanızın neyine sinirlenecekki???
siz randevu alıp anahtarda sizde tabi k.v kapıyı açıp mı girdiniz 11 de evden çıkın diye ?o yüzden sapıkmısın dedi belliki
Doktor erkek miydi
Yarım saat erken gidin kadın hastalıkları doktoruna dedin diye
Saçma sapan şeyler mi düşündü
Ay bende diyorum bişey mi kaçırdım, niye kızdı ne sapıklığı düşün düşün bunu uydurdum
Iyi ki varsiniz ya valla guldum sayenizde :)bende ortaya bir sapıklık çıkarmak için zorluyorum
acaba randevu aldığı diğer kişi mi erkekti ?
çok zorlama oldu ama aklıma başka birşey gelmedi
Iyi ki varsiniz ya valla guldum sayenizde :)
Simdi bacilarim kv dem ile birlikte iki bayak akrabaya daha ranevu aldim....
Nooption adli arkadasin teshisi dogru valla
Kadin hastaliklarinda erkek doktor
Ilk randevu saatleri 11.30 da...
Bende 11 de cikarsiniz o halde dedim...
Vay demez olaydim aslan gibi kukredi gozlerini belirtti ustume geldi...
11 de dedim diye 11 de cikmak zorunda degilsiniz dedim ama kime dedim
Anahtarim evlendim evleneli yedegi hep onda...
Aksam 11 12 de bile ansizin yatak odama girmisligi vardir...
Esimede rahatsiz oldugumu soyledim ama kirilir dedi diye bende sustum..
merhaba bir kaç yazıda fikirlerinizi okudum hoşuma gitti :) o yüzden bir selam vereyim dedim belki şu garipçiğe de bir şeyler öğretirsin :)Yani işte anlamadım. Acaba çıkarırsınız mı anladı (hani iç çamaşırını) ay çok saçma.
bunu dedin diye sapık oldun yani. sanki gidip doktorun yanında beklicekler dışarda sıra gelmesini beklicekler işte. randevu olduğu için 15 dk önce orda olması gerekiyo zaten. sanki git adamın koynuna gir demişIyi ki varsiniz ya valla guldum sayenizde :)
Aynen canim gecti ya elime boyle birsey esime dedim cocuklarimi alip annemin evine gidip ev almani mi beklemem lazim diye...bugün bu konuyu halletseniz yarın başka olay çıkar. madem böyle olay olmuş eşin de yanında olayı dibine kadar kullan. ben yerinde olsam anahtarı alıp daha da yatmadan yatmaya evime girme olayını yapmam. çok cıvık cıvık olmuşsunuz kv ile
Tasinacagim ins. Bacim esimde alt yapi vardi zaten...Arkadaşlar kayınvalide hanım evden çıkarSINIZ dediği için kızmış, muhtemelen. Gelin onunla gelmeyeceği için. Ben bu şekilde anladım.
Eşine resti çekmişsin konu sahibi, iyi de yapmışsın, sakın geri adım atma, taşının o evden, belki kayınvalide öyle saygıdan, hürmettten anlayan cinsten değil.
Canim iste oyle birsey yok ki...2 ihtimal var bence:
1) Dediğinizi yanlış duymuş kayınvalideniz.
2) Başka bi olaydan size bilendi, kavga çıkaracak yer arıyor.
Daha önce bi huzursuzluk falan var mıydı aranız da? Eşim de bıktım artık diyor yazmışsınız. Demek ki süregelen sıkıntılar var.
Tatlim evlendim evleneli anahtarimiz onda ...neden sana sapikmisin dedi ki ben anlamadim orasini ?
Hata 1 : sanirim calismiyorsunda neden kv denin dibine tasindin , akil var mantik var neden ?
Hata 2: Neden milletin anahtarini aliyorsun neden kendi evinin anahtarini veriyorsun.
Aynen canim gecti ya elime boyle birsey esime dedim cocuklarimi alip annemin evine gidip ev almani mi beklemem lazim diye...
Cok haklisin almak sart oldu dedi...
Oyle bir dusuncesi vardi ama bu biraz daha tetiklemis oldu...
Iyide oldu...
Tasinacagim ins. Bacim esimde alt yapi vardi zaten...
Ailesi cok baski yapmaya basladi uzerimizde kendi kararlarimizi veremiyoruz sanki...
Canim iste oyle birsey yok ki...
Demek ki bana guluyormus baksana boyle basit bir kelimeden ic8ndekileri kustu resmen...
Istersen birde dov dedim diyede .. "ben seni ne zaman dovdum "deyip durdu ya...
Huzursuzluk su yonde aldiklarimiza falan karisirlar fiyat sorgularla falan...
Esimde sevmez sorgulanmayi ve tabi bende ...
Bu tip seyler...
Tatlim evlendim evleneli anahtarimiz onda ...
Az oncelerde telden aradi acmadim sarjim azdi kapandi sonra...
Girdi wvime anahtarla " sanki dusmaniyim " dedi...
buyuk ogluma yedek kiyafetlwr goturdu oyle iste...
Canim 11 cok gec saatmis yetisemezlermis...bunu dedin diye sapık oldun yani. sanki gidip doktorun yanında beklicekler dışarda sıra gelmesini beklicekler işte. randevu olduğu için 15 dk önce orda olması gerekiyo zaten. sanki git adamın koynuna gir demiş
Kendi anahtarliginin icinde :)Cocugunuda sensiz birakma alistirma oyle o ne terbiyesizlik yaaa. Hem sana surat yapiyor hem evine girip cocugunun kiyafetini aliyor..
Benim bildigim yedk anahtar acil durumlar icindir, sen kaybedersin, yada icerde unutursun, yada tatile koye kente gidersin birsey olur evi su basar yangin cikar, ne bileyim bu tarz seyler icindir.
Yedek anahtar kavramini cok yanlis anlamis senin kv . Anahtarini git koydugu yerden gizlice al madem isteyemiyorsun.
Eşin taşınmaya gönüllüyse, sen ev bakınmaya başla. Annem yengeme hep derdi, kızım sen evini bak, uygun bir ev bulursan, eşyalarını topla, yükle arabaya çok istiyorsa anasıyla boş evde otursun :)Tasinacagim ins. Bacim esimde alt yapi vardi zaten...
Ailesi cok baski yapmaya basladi uzerimizde kendi kararlarimizi veremiyoruz sanki...
Kapıyı açıkken anahtarı kilidin içinde kır, sonra da çilingir çağır, kilidi değiştir, yedek anahtar yaptırmayı da unutuverKendi anahtarliginin icinde :)
Hem ust hem alt kilit ikiside var ...
Iyiki evin icinden surgu varda o kurtariyo cogu zaman beni :)
Iyi ki varsiniz ya valla guldum sayenizde :)
haha yok o tahmin daha önce yapılmıştı ben durumu zorladıydımBir-Dost un tahminiydi erkek doktor..
madem kadın doktor bulsalarmış kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?