Sizlerin Yorumu Merak Ediyorum...

Canim 11 cok gec saatmis yetisemezlermis...
Amannnn saat bahaneydi bence...
Farkinda olmadan kirdim mi acaba onu ...
Ayrica anahtar olayina kokten cozum en kisa zamanda tasinmak :)
Saatle sapıklığın ne ilgisi var
Bence sende anlamamışsın kaynananın neye kızdığını

Ya ben sizi çok rahat buldum. Konu üzerine espiriler falan. Demek ki sizin kv ile böyle vıcık vıcık bi ilişkiniz var. Böyle birbirinize giydirip giydirdip sonra yine hiç bisey olmamış gibi devam.. En başta bu kadar yüz göz olmasaydiniz keske.

Farkinda olmadan kirdim mi acaba onu ...

ay hala kırdım mı diyorsun.. bu kadar saf olma ezdirme kendini. kırılırsa kırılsın yahu ota b**a kırılan insanın gönlünü almak için mi uğraşacaksın? ya bi an evvel taşının, ya anahtarı elinden alın, ya da kilidi değiştirin. ne alaka canım onda anahtar olması pat diye girmesi falan ne münasebet?
ayrı bi ev ayrı bi yuva olmanızın ne anlamı kalmış ki birlikte oturun da adınız beraber yaşıyoz olsun bari. oldu olacak yatakta aranıza da alın yatırın. yatak odasına pat diye girmeler falan. ben çoktan sinir hastası olmuştum. resti çek şu kadına haddini bilsin, bizim annelerimiz böyle yapıyor mu hiç? sinir oldum ya.

İkinizde baya bilenmişssiniz herhalde biz dışardan neden kavga ettinizi bile anlamadık

En önemli kısım dışında birsürü şey yazmışsın ayol konuya bizde anlamadık diyoruz böyle saçmalık mı olur beynimizi yaktın kaç saattir
Bacım senin kvnin içi fesat bence naapsın doktor senin kvyi Ama sen sinsi sinsi gülerek söylediysen bilemem

Kapıyı açıkken anahtarı kilidin içinde kır, sonra da çilingir çağır, kilidi değiştir, yedek anahtar yaptırmayı da unutuver
Cok mantikli
Saatle sapıklığın ne ilgisi var
Bence sende anlamamışsın kaynananın neye kızdığını
Evet valla neden oyle parladi anlayamadim...
Canim zaten her saat birlikteyiz ...
Bir yere gidecegimiz zaman birlikte gideriz genellikle...
Anlamsiz boyle tartismasi kirdi beni...
Artik mesafemi koruyacagim ins...
Eger hata bende ise neden benimle konusmaya calissin ki ?
Ama iyi oldu icini kustu ...
Icten ice beni sevmemis demek ki...
Bende beni cok seviyor sanmistim...
Yanilmisim !

İkinizde baya bilenmişssiniz herhalde biz dışardan neden kavga ettinizi bile anlamadık
Valla tatlim onu bende anlamadim ....
Yok be canim keske oyle soyleseymisim
Hic olmazsa neden kizdigini anlardim

Akıl verdiğinizi mi düşünmüş egosunu sevsinler. Ablacım neden ezdirirsiniz kendinizi bu kadar Bi duruşunuz Bi çizginiz olsun kim kırılıyorsa kırılsın size yazık olmadı mı şimdi.kırılmanızı pek önemsiyor da görünmüyor hanımefendi. Hem çocuk odasına girer gibi sokmayın kimseyi yatak odanıza ya özel eşyanız olsa nerde saklayacaksınız

Hergun sabah erkenden giderim aksam uyumadan uyumaya geceriz evimize...
Iki cocukla yetisebildigim kadar evini falanda temizlerim ... bi yandan kendi evimi temizlerim falan ...
Sorun tam da bu işte.. Eşinin annesi olması onun hizmetçiliğini yapmanı mı gerektirir ? Senin kendi yuvan var, senin kendi evin var ne arıyorsun sabahtan akşama kadar bir başka kadının evinde ? Neden bu kadar yüzledin ki bu kadını bu zamana kadar ? Evine çat kapı bile gelmeye hakkı yokken çat kapı nasıl girebiliyor ? Senin evinin anahtarı onda ne arıyor ? Bu nasıl bir konu, bu nasıl bir yaşam tarzı, nasıl bir kaynana bu.. Yaptığı herşey sizden bulduğu yüzün bir sonucu bunu bilin. Her kim olursa olsun insanlarla aranıza doğru mesafeyi koymazsanız her zaman başınız ağırır, benden söylemesi..

Bizde böyleydi bi aralar kv yan komşum anahtarım vardı onda çat diye girerdi eşimle tedirgin olurduk hep affedersiniz yatağımızda bi gün basacak diye en son baktım olmuyor misafir geldi mi ben evde olmayınca çoluğu çocuğu benim evime gönderiyor ve sonra da dağınık bırakıp çıkıyorlar eve geldiğimde falanca kızım geldi çocuklar sende tv izledi diyordu ben bu duruma bi çare aramaya başlarken bütün yedek anahtarlarım onsaydı hepsini bir bir kaybetti en son bi yedek kaldı onu da ben sakladım geldi kayboldu bulamıyorum sen gördün mü dedi bende yooo ben nerden görücem annecim yine mi kaybettiniz bu beşinci ama dedim

o arada ne düşünüyosa artık kv

Kusura bakmayın ama şu anahtar olayını hiç anlamam. Bence kimse kimseye anahtar vermemeli. Ha kapı açıldı acilacak, ha biri girdi girecek. Hep derli toplu dikkatli mi olucam kendi evimde. Insan evinde rahat etmeyecek de nerde edecek.

Evet cok haklisiniz ...
Onun evini yapmamdaki sebep oglumun dagitmis olmasi...
Cocuklarim var sonucta ben biraz titizimdir kv deye gore yapmazsam olmaz...
Valla mutfak esyalarim bile hala sifir duruyor inanir misiniz ...
Garantileri asagi yukari cogunun iki seneydi...
Simdi sorunlu bir esyamda olsa elimde patlayacak kullanamadim diye ...
Yok hala evimdeydim resti cektim artik...
Oglum hala onda gideyim diye getirmedi adim gibi eminim ...
Esim gelince aldiririm ...
Aksamda erzak almaya yollayacagim kendim iki uc kisilik yemegimi yapamayacak degilim ya...
Lafa geldi mi de hep der senin kocan cok yemek seciyor yoksa zorlanmam diye...
Zorlanmaz bundan sonra :)

Yok bacim anahtari gectim benim bu evden cikmam lazim...
Hic olmazsa cocuklarimla guzel vakit gecirebilecegim bir yer olur...
Site ici guzel bir ev ins. :)

Bacim sorma ya birde benim evime hirsiz girmisti hamileligimde...
Cok korkarim o gunden sonra...
Evde ruzgardan dolayi birsey kimildasa odum kopar o kadar yani...
Esim geldi anlattim olaylari ...
Kendinde miymis o kadin dedi gitti oraya...
Bakalim annesi neler diyecek ...

Muhtemelen yanlış anladığı bi şey oldu... 6 7 yaşındaydık kardeşimle çizgi film aç diye tutturduk anneme tınlamadı bizi bi türlü ben de kardeşime bırak ablacım ya sağır olmuş gibi bizi duymuyo demiştim ve ağzımın üstüne o dakka şaplağı yemiştim. Sonra babam geldi eve bi dünya da laf ondan yemiştim iyi de sağır demekte ne var niye vurdunuz niye üzdünüz beni bu kadar deyince babam bu defa anneme açtı ağzını yumdu gözünü.. kadın meğerse sığır dedim zannetmiş.. sizin muhabbet de buna benziyo ama fırsat bu fırsat ya başka eve taşın ya da mesafe koy kaynanana.. anahtarı al ondan saygısız hadsiz şey

Ya aklıma cem yılmaz ın hani marjinal bizdik lafı geliyor.Kv hazretlerinin gece vakti yatak odasına girme sebebi ne olaki hmm bakalım gelinle oğlan hangi pozisyonda sevişiyorlar?
Peki buna müsade eden gelin peki kırılır diye anasını uyarmayan damat?
E madem üçünüz beraber yatın yahu maksat kv kırılmasın.
Arkadaş sen en baştan tavrını koymamışsın bu saatten sonra hiçbir şey yapamazsın.
Susmayı saygı zanneden kadınlar olduğu sürece böyle konular açılmaya devam edecektir.
Hala gelmiş saygısızlık etmedim sustum diyorsun e aferin kaynanan seni kocanla yatakta çıplak basana kadar aman sus saygını koru.

sen bi gece elinde tavayla kapı arkasında bekle.o pat diye kapıyı açınca sen de küt diye indirirsin tavayı kafasına.

Ben anahtarı alalı yıllar oldu :) üç ay sonra da kendileri taşınıyor zaten tamamen özgürüm kör istedi bi göz misali hiç hesapta yokken taşınacak

Canım mesafeyi korumalıydın. .
Anahtarı değiştir 1 .
Her dakika orda olmak niye ?
2 çocuk zaten sana yetiyor. .
Neden 2.bi ev sorumluluğu?
Değmez. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…