Sizlerle paylasayim dedim :)

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Bana kimse gelipte ilani ask etmedi ya :( pesimdende kosan yok.. 23 yasina gelmisim öcü görmüs gibi kaciyor millet :D

abartmiyorum sadece oyle yüzeysel tanistiklarim oldu yani benim bildigim seven huc birakmaz öyle degl mi?

neyse bugün yasadigim bir olaI anlatayim :))))yurt disindayim bundan 3 sene evvel mi ne bir afgan cocuk bulmustu beni faceden. daha önce karsilasiyorduk hep .. konusmustuk felan sonra yilismaya baslayinca bebegim derken bana birdaha o lafi deme dedim beni silmisti faceden :D ortaliktan kayboldu.. bugün arkadasimla yemek yedigimiz ortamda oda vardi ailesiyle. Bana öküzün trene baktigi gibi bakti .. smdi ne demek bu inanin bilmiyorum 23 yasnda oda ya daha cocuk gerci tanidigim kadariyla iyi biriydi yada gercekten merak etti beni yada bosta :D nasil ulasir bana bilmem ama unutur herhalde.. ama nasil bir bakisi vardi hep bakiyodu hatta yanimizdan gecerken bile kafasini iyice bana dogru egdi haha ama ben bakmadim :))) :)) :)) :)( oh olsun silmeseydi oda demi:63::KK47::KK48:

hergün memlekette bir sürü insan ölüyor yarın neyle uyanacağız belli değil ama olsun sen bakmamışsın sana bebeğim diyen oğlana 10 numara 5 yıldız alkışşşşş

egonu tatmin etmeye çalışmışsın ama belli umrnda değilmişsin ki oğlanın silmişsin. boşuna havalanıyorsun şekerm

hergün memlekette bir sürü insan ölüyor yarın neyle uyanacağız belli değil ama olsun sen bakmamışsın sana bebeğim diyen oğlana 10 numara 5 yıldız alkışşşşş

kötü enerjini kendine sakla komik biseyi ciddiye aliyosan sorunlusun demektir . Evet onca insan ölüyor bunu durdurmak istiyorsan siyasete atil benim yuzümden ölmüyor onca insan benle nasil bir baglantisinj kurdun anlayamadim!

Sen de fena sayılmazsın.Kadınlar kulübüne girip konu okuyup, üzerinde düşünecek enerjin var yani. Birini eleştirmen için ondan üstün olman lazım.

Bana kimse gelipte ilani ask etmedi ya :KK43: pesimdende kosan yok.. 23 yasina gelmisim öcü görmüs gibi kaciyor millet :KK70:

abartmiyorum sadece oyle yüzeysel tanistiklarim oldu yani benim bildigim seven huc birakmaz öyle degl mi?

neyse bugün yasadigim bir olaI anlatayim :))))yurt disindayim bundan 3 sene evvel mi ne bir afgan cocuk bulmustu beni faceden. daha önce karsilasiyorduk hep .. konusmustuk felan sonra yilismaya baslayinca bebegim derken bana birdaha o lafi deme dedim beni silmisti faceden :KK70: ortaliktan kayboldu.. bugün arkadasimla yemek yedigimiz ortamda oda vardi ailesiyle. Bana öküzün trene baktigi gibi bakti .. smdi ne demek bu inanin bilmiyorum 23 yasnda oda ya daha cocuk gerci tanidigim kadariyla iyi biriydi yada gercekten merak etti beni yada bosta :KK70: nasil ulasir bana bilmem ama unutur herhalde.. ama nasil bir bakisi vardi hep bakiyodu hatta yanimizdan gecerken bile kafasini iyice bana dogru egdi haha ama ben bakmadim :))) :)) :)) :)( oh olsun silmeseydi oda demi:63::KK47::KK48:
öküz gibi bakanın olmuş ya daha ne istiyorsun:KK53::KK70:

Back
X