Sizlerle paylasayim dedim :)

Dalga geçer bir tarzı yok..sevinçten ayakları yere basmıyor büyük olasılıkla cocuga bakmadığı için..

Bende bir yandan haber kanallarını ve sıtelerini takıp edıyorum..bir yandan bdv de dolanıyorum..

Bunu yapmazsam suan evde tek basıma olduğumdan bende huzursuzluk yaratacak..dıkkatımı burayla dagıtmaya çalışıyorum..

Ama bu demek değil ki içim yanmıyor..buraya abuk subuk yorum yazarken insanlığımı kaybetmıyorum..

Veya konu sahıbı çok neşeli diye onu sorgulayamam..haa gıder sıyaset topiğinde neşeyle coşar..ozaman konuşulur bu..
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim.. inanin dalga gecme gibi bi niyetim yoktu sizinde bunu dogru anladiginiz gibi. tekrar cok tsk ederim.. gecenin bi vakti olmus iste burda gezerken insan ister istemez birseyler yazmak ve diger insanlarla iletisime gecmek istiyor en azindan bunu ben istedim.. evet bugün talihsiz bir olay yasadik bütün ülkemin basi sagolsun.. fakat bu olaylarda sanki benim sucum varmis gibi muamele ediyorlar kimiside rencide ediyor ergen gibisinden hakkatten cins bir milletimiz var.. herneyse sagduyulu insanlarin sayisinin cogalmasi dilegi ile hayirli geceler

konuyu nereye çekmişsiniz yaa kızın suçu ne anlamadım bizimle mutlu olduğu birşeyi paylaşmış bu kadar üzerine gidecek ne var onun üzülmediğini nerden biliyorsunuz bu kadar ön yargılı olmayın insanlara :KK34:

konuyu nereye çekmişsiniz yaa kızın suçu ne anlamadım bizimle mutlu olduğu birşeyi paylaşmış bu kadar üzerine gidecek ne var onun üzülmediğini nerden biliyorsunuz bu kadar ön yargılı olmayın insanlara :KK34:
AYNEN :D AKLI BASINDA INSANIN HALI BAMBASKA TESEKKÜR EDERIIIIIM :))) ÖPUCUK ÖPÜCÜK :)

haklısınız biraz önyargılı davranmış olabilirim
bana uslup yanlış gelmiş olabilir bilmiyorum
ama insanlığımı kaybederek yorum yazdığımı düşünmüyorum işte farklı bakış açılarının getirileri veya götürüleri
Yoo yanlış anlama sen ınsanlığını kaybederek yorum yapıyorsun demek istemedim..

Kendi yorumlarım için yazdım onu..sonucta aklım fıkrım Ankara da..ama burada birinin sevgilisine,karısına,kocasına verip veristirirken duyduğum acıyı yok saymıyorum..bu manada kendı ınsanlığımı kaybetmıyorum demek ıstemıstım..sana demedım onu..

AYNEN :D AKLI BASINDA INSANIN HALI BAMBASKA TESEKKÜR EDERIIIIIM :))) ÖPUCUK ÖPÜCÜK :)
İşte senınde tarzın yanlış..aşırı neşeli halin var..boyle bır günde bu kadar delice gülen bi smile antıpatık geliyor..veya bukadar opucuk dağıtmak..

Daha kontrollu sevinç nidaları beklıyor ınsanlar doğal olarak..

İşte senınde tarzın yanlış..aşırı neşeli halin var..boyle bır günde bu kadar delice gülen bi smile antıpatık geliyor..veya bukadar opucuk dağıtmak..

Daha kontrollu sevinç nidaları beklıyor ınsanlar doğal olarak..
ya Allah askina burda yazdigim seyleri sanki gercek hayatta yapiyorum mu saniyorsunuz? SADECE YAZI O YAZI suan hakir hakir gulmüyorum ben burda opmüyorumda kimseyi. sanalla gercek hayat bambaska nyse bidahada buraya birsey yazmam siznlede bisey paylasmam hayirli geceler

Back
X