Kızlar ben zaman zaman öyle bir sıkkın, öyle duygusal, bezgin, bıkkın , kafaya her şeyi takar durumda oluyorum ki beni hiçbir şey kurtaramıyor. Ayda bir bu halet-i ruhiyeye bürünüyorum. Genelde de muayyen günlerimde
Şu an da öyle bir zaman. Ya eşim bana genelde yardım etmez,sürpriz pek yapmaz çünkü yapamaz. Biz hap kadar küçük bir ilçede yaşıyoruz ve burada hiç ama hiçbir şey yok yapacak, lokanta, mağaza vs hiç yok. Hava buz gibi, dışarı da çıkıp şöyle bir hava alınmıyor. Yani kısacası eşime "bana neden sürpriz yapmıyorsun" diyeceğim bir yerde değiliz . Allahtan çalışan bir bayanım da öyle deşarj oluyorum. Evde hep aynı şeyler, yok yemek yap, çamaşır yıka , as, bulaşık vs yap , eşim sağolsun hiç yardım etmez, daha az önce bu sebepten tartıştım onunla. Aslında ciddi anlamda hiçbir şikayetim olmamasına rağmen her ay ben acayip hayattan bıkmış bir hale geliyorum, genelde hep gülen yüzüm gülmez oluyor , kendi kendime ağlıyorum, eşimin her hareketi bana batıyor, neden yardım etmiyor, neden pc başında, neden hep evdeyiz (sanki gezecek yer varmış gibi) gibi şeyler düşünüp duruyorum. Muayyen günlerinizde sizde de bu oluyor mu ya , ben mi garibim ?
Çok da uzun oldu kusura bakmayın ama son bi soru ? Siz böyle çekilmez bir ruh halindeyken , asık suratlıyken , mutsuzken eşiniz sizi mutlu etmek için ne yapar ? Ya da bişey yapar mı ? Benimki bir şey yapmaz , onun da suratı asılır bana

Çok da uzun oldu kusura bakmayın ama son bi soru ? Siz böyle çekilmez bir ruh halindeyken , asık suratlıyken , mutsuzken eşiniz sizi mutlu etmek için ne yapar ? Ya da bişey yapar mı ? Benimki bir şey yapmaz , onun da suratı asılır bana