sizlerle paylaşmak, dertleşmek istiyorum...

Sadece regl olurken olsa yine iyi, bir de bunun bir hafta önceden başlayan belirtileri var. Ayın yarısı huysuzluk, tahammülsüzlük had safhada. Zaten çok sancılı olur adetlerim, canım yandıkça gözüm iyice kararır. Eşim ilk zamanlarımızda çok çekmişti benden, daha önce karşılaşmamış ki böyle bir durumla, ne yapacağını bilmiyordu tabi. Şimdi taktiği buldu; ben ne kadar delirirsem delireyim, o sakinliğini koruyor, sevgi göstermeye çalışıyor. Bir süre sonra zaten vicdanım sızlayıp, kendimden utandığım için, hormonlarımla savaşıp normale dönüyorum ben de. :17: Çekilir dert değilim yani.

Abalalarım bende regl dönemime yaklaştığımda çok sinirli oluyorum ağlıyorum sızlıyoeum kaşalrım çatık uyuzun teki olurum kısacaa saatlerce ağlamışlığım vardır hatta keşke böyle birşeyn önüne geçebilsem bende yarım saat öncesine kadar alğlıyordum şarkı dinleyerek bugün reglimin 2.günü.birde ağlayacak bir bahane bulduysam tamamdır sabaha kadar ağlarım.canımı sıkan birşey oldu çok normal birşey ama nedense duygusal şarkı açaarak damara bağladım bir sürü peçete kullandım...hepimiz aynıyız yazıları okuduğumda gerçekten yalnız olmadığımı anladığımda çok mutlu oldum iyiki varsınız

ablam , ağla açılırsın:70: ben de bugünlerde aynıyım valla. Reglime 3- 4 gün var tevekkeli değil yani...Valla çok garip ya her ay bu başıma geliyor.Ruh hali bozuluyor,sulugözlüğüm tutuyor, alınganlığım had safhada oluyor. Bayan olmak zor zanaat vallahi ya ...Sizlerle bunları paylaşmak güzel, beyler pek anlamıyor eşşek herifler :57:

Ben de doğuda çalışırken -ki çok zorladı beni,aynı sıkıntıyı yaşardım.Aslında sorun kafa dağıtacak bir şeylerin,bir yerlerin olmaması.Dışarı çıkıp gezebilsen emin ol,o özel dönemlerinde bile daha keyifli olursun.

Ben de doğuda çalışırken -ki çok zorladı beni,aynı sıkıntıyı yaşardım.Aslında sorun kafa dağıtacak bir şeylerin,bir yerlerin olmaması.Dışarı çıkıp gezebilsen emin ol,o özel dönemlerinde bile daha keyifli olursun.

ah konuşacak birini buldum :) canım doğunun köy gibi bir yerindeyim , buna hamd ediyorum amma ve lakin zor dediğin gibi. belki iki dışarı çıkıp insan görsem mutlu olcam ama hayat yok burda resmen. Belki de bundandır zorlanmam... Şükür az kaldı gidiyoruz bu yaz nasipse , ama bu sefer de tayin , ev bulma, yol uzaklığı, yeni iş yerim nere olcak mevzuları düşündüyor. Tayincilik zor iş gerçekten...

canım eşin regl dönemlerini bilir zaten e o dönemlerde anlayışlı olması lazımdı ben resmen 10 gün önceden başlıyorum eziyet etmeye sinir stres her sölenen kızma mutsuzluk ... ama daha ilk çıkmaya başladığımızda söledim ona ... ve bişi olduğunda diyordu bugün ayın kaçı ? eğer o dönemlerde ise heee tamam zamanımız gelmiş falan öle yanii ... hem o dönemde eşin ne yapsa boş hormonlarımız daha baskın canım ya onlarada yazık aslında her ay aynı çileyi bizimle yaşıyorlar :1:

canım eşin regl dönemlerini bilir zaten e o dönemlerde anlayışlı olması lazımdı ben resmen 10 gün önceden başlıyorum eziyet etmeye sinir stres her sölenen kızma mutsuzluk ... ama daha ilk çıkmaya başladığımızda söledim ona ... ve bişi olduğunda diyordu bugün ayın kaçı ? eğer o dönemlerde ise heee tamam zamanımız gelmiş falan öle yanii ... hem o dönemde eşin ne yapsa boş hormonlarımız daha baskın canım ya onlarada yazık aslında her ay aynı çileyi bizimle yaşıyorlar :1:

ah canım benimki hiç aklında tutamaz, ben hatırlatırım hep.Aslında haklısın hormonlar daha baskın , dolayısıyla ne yapsa boş ama yine de az biraz bişiler yapsa bir sürelik gidiyor , birkaç saat filan :)
Bugün gene terelelliler geldi bana , zor tuttum kriz çıkarmamak için. Çünkü çok yorgun ve uykusuzdu, krizimi kaldıramazdı ...

canım benim bende büyük şehirde yaşamıyorum ilçede yaşıyorum ama benimde o ruh halleri olmuyo değil ama saolsun hep alttan alır benim o halimi bildiği için artık hep memnun etmeye çalışır üzülme geçicek falan hizmet bile eder yani tatlım benim ya çok iidir saolsun ama bide bizim iki bıdıkla ilgilense o günlerimde olcak pek güzel,,, olsun bunada şükür bazen bizde hep aynı şeyleri yaşamaktan bıktık küçük yer tabi yapacak gezecek hiç biyer yok ve ikimizde bundan nefret ediyoruz oyüzden yıllık izninin gelmesini 4 gözle bekliyoruz sizde öyle yapın ozaman hele bide çocuğunuz yoksa rahat rahat gezer tozar acısını çıkarırsınız valla bende çekilecek dert değilim ama saolsun çekiyo aşkım benim ama çocuklar olduğu için artık pekte uzak yerlere baş başa gidemiyoruz anne olmak biyandan güzel ama biyandanda zor be güzelim napıcaksın katlanıcaz erkenden anne olmayı ben istedim ee başa gelen çekilir senin kocayada bi çift sözüm var erkek ol erkek:91:

Son düzenleme:
Back
X