Şizofren!! Bekledğim Adli tıp raporu geldi! Fikirlerinizi yazabilirmisiniz kızlar?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Merhaba kızlar, malasef ben 2 yıl'dan beri boşanamiyorum,ilk mahkememde hakim karşı tarafın psikolojik sorunları olup olmadığına dair heyet raporu istemişti,(cok uzun olduğu için kisa tutuyorum)raporda "şizoafektif" olduğu yazıyo(şizofren gibi bir hastalikmis) hala tedavi gördüğü,devam ettiği ben onun bipolar olduğunu zannediyodum ,meğersem oda değilmiş,hayatimin şokunu yaşadım,karşı taraf herşeyi reddediyo şimdi buda cıktı yalanlari kalmadi,Hakim 2.duruşmada bizi bosarmi sizce? Okadar uzadiki biktimmm artık yoksa 3.demi boşanirim? karşı tarafla hiç bir şekilde görüşmüyoruz,Ben korkuyorum karşılaşıp bir sey yapmasından,Normal bir insan yok karsmsa ,nasıl yaşadım onla kafayı yemeden kendime hayret ediyorum..2.duruşmaya'da az kaldi inş.hakim boşar artık gerçekten bilmiyorum

Malesef konu hakkında bilgim yok ama inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz demeye geldim.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda boşanırsınız. Nasıl davranışları vardı peki eşinizin?

Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda boşanırsınız. Nasıl davranışları vardı peki eşinizin?
Aminn sağolun,evliliğim 4 ay sürdü,ilk aylar küfür etmelerle sora kafasında herşeyi yanlış anlıyo psikolojik baskı,artık şiddete dönüşünce ailemn yanına geldim, şiddet dediysem yani istem dışı kollarımı sıkıp morartiyodu ben yapmadm diyodu,bunun gibi çok zor şeylerdi

Aynı yastığa baş koyduğun adamın hastalığını gizlemesi.. Kan testi gibi psikolojik test de olsun bundan sonra. Manevi tazminat davası bile açılır buna. Bence boşanırsınız artık.
Zaten açtık, ama ailem çok yıprandı,ayrı yeten ailesinede adam kandırmaktan dolayi açıcaz,ailesinede geçtim eşim dediğin insan gözlerine baka baka seni kandiriyo aptal yerine koyyo gerçekten çok yazık..

Benimde bir tanidigim hatta akrabam diyeyim cok sevdigi erkek arkadasiyla evlendi ,baslarda hic birsey anlamamis evlenip ayni evin icine girince tabi hal ve hareketleri degismis adamin,kizcagiz birde ictigi ilaclari yakalamis ,oglana daha fazla dayanamadi evliligiginin ucuncu ayinda bosanma davasi acti.heyet raporuyla psikolojik problemleri isbatlanimca tek celsede bosandi.aklinizda bulunsun eger eslerden birinin psikolojik problemeleri varsa isterse evliliginin birinci ayi dolmadan tek celse de bosanabilir.

Ciddimisiniz insallh rapor daha yeni geldi 2. Mahkemeyi bekliyoruz

Sen kadir gecesi doğmuşsun derler ya aynen öyle. Böyle hasta birinden ufak sıyrıklarla kurtulduğuna yat kalk şükret canım. Gündem maddemiz kadın cinayetleriyken boşanman, aman seviyorum daha çok yeniyiz düzelir dememem çok iyi olmuş. İnşallah toptan bundan kurtulursun tez zamanda

Annenler çok Üzülüyo malasef onun ne ailesi ne kendi beş para etmezler,bastım geldim ailemn yanina arkama bakmadan hic birini muhattap almadim

Bu gibi durumlarda zaman aşımı ve hakları ihlal edici gibi durumlar söz konusu olmaz.
Fakat akıl hastalığının iyileşme ihtimalinin bulunmaması gerekir. yani hastalığın iyileşme ihtimali var ise hakim davayı reddedebilir. yani sağlık kurulunun verdiği raporda hastalığın iyileşmeyeceği gibi bir ibare yer arıyorsa mutlak suretle hiç zora koşulmadan boşanma gerçekleşir.

Hakkınızda hayırlısı

Sadece,bu hastalık atak dönemlerinde kişinin hukuki ehliyetine engel olabilir yaziyo.

Sadece,bu hastalık atak dönemlerinde kişinin hukuki ehliyetine engel olabilir yaziyo.
Hukuki ehliyet konusu çok sıkıntı yalnız. Kendine çok dikkat et. Şu aşamada ve sonrasında mümkünse yalnız gezme, ailenle kal. Sana bir şey yapsa elini kolunu sallayarak gezmeye devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…