Şizofren!! Bekledğim Adli tıp raporu geldi! Fikirlerinizi yazabilirmisiniz kızlar?

Benim ilk eşim sgk raporlu paranoid şizofrendi boşanma da kullanılmadı ama kullanılsa idi bırak kolay boşanmayı elde öyle Bi rapor olduğu için manevi tazminat bile alabilir hatta psikotik hastalıklarda devletten belli Bi süre koruma bile verilebiliyor. Rabbim kurtarsın inşallah

Yada hastaneye yatiriyorlar
Türkiye şartlarında hayır diyebilirim.
Yatırsalar dahi bı süre sonra salıveriliyor.
Böyle insanlari aileleri nasıl evlendiriyor anlamıyorum.
Kadınların başına bela oluyorlar.
Geçen yıl böyle bı olay haberlik olmuştu.

Bende korkuyorum rahat tek basima çarşıya cikamiyorum 2 yil geçti ama yinede tedirginim,biz ayriyeten anne ve babasina acmayi düşünüyoruz,ailecek mahvolduk bunun bedelini ödemelerini istiyorum mahkemelerde sürünsünler istiyorum

Ailelerin dersi evlendirip başından atmak.. evlendirelim düzeni olsun düzelir belki kafası..

Ceza ehliyeti yok eşinizin, hemen boşaması gerek...
Ayrıca kendinize çok dikkat edin ceza ehliyeti olmayan kişiler hapiste dahi tutulmuyor.
İstediği suçu işlesin salıveriliyor.

Bilgim olmadığı için sormak istedim tamam hapse girmiyorlar ama öylece salınıyorlar mı cidden, hastaneye falan yatırılmıyorlar mı, nasıl toplum içine salınırlar akıllara zarar

Bilgim olmadığı için sormak istedim tamam hapse girmiyorlar ama öylece salınıyorlar mı cidden, hastaneye falan yatırılmıyorlar mı, nasıl toplum içine salınırlar akıllara zarar
Benim akrabam paranoid şizofreni olduğunu için bu konuyu çok iyi biliyorum.
Şaka gibi ama yeminle böyle diye başlarlar ya konuşmaya aynen öyle, diyelim eşini öldürdü.
Polisler gelir alır raporu görür salıverirler.
Hastaneye yatmalası gerekiyor ama nereye kadar... Burası Türkiye.
Bu hastalığı tedavi eden kişi rahmetli hocaların hocası Ayhan Songar. Dünyaca tanınan saygı duyulan bı hocaydı.
Rahmetli olduktan sonra yerine öğrencisini yetiştirdi.
Benim akrabamın vücudu artık ilaçlara karşı bağışıklık kazanmış gibi düşünün, yurt dışında hastaneye yatıyor vücudunu ilaçtan temizliyorlar ki etki etsin diye.
Doktorlar sonra ilaca başlıyorlar.

Yaa ciddimisiz,ben hiç birşey yapamiyorum,işe giremiyorum korkuyorum her an birşey olcak diye karşıma cikacak bişey yapcak ne yapcam hiç bilmiyorum,bununda hast.sizoafektik miş

Akıl almıyor en azından gözlem altında olabilecekleri rehabilitasyon merkezleri falan olmalı, Allah korusun ya

Yaa ciddimisiz,ben hiç birşey yapamiyorum,işe giremiyorum korkuyorum her an birşey olcak diye karşıma cikacak bişey yapcak ne yapcam hiç bilmiyorum,bununda hast.sizoafektik miş
Allah yardımcınız olsun.
İnanın annemle dahi konuştum konunuzu, Allah eşinizin annesini babasını bilipte susan kim var bildiği yapsın. Sizden helallik istemeden can veremesinler.
Akrabamdan biliyorum bu tarz insanların nasıl sıyrık olduğunu....
Benim akrabamada kız aradılar evlendirmek için çok zenginler parayla hallolacak sanıyorlardı herşeyi... Hadi ailesi böylede canı kanı dersiniz kız arayan eş dost akrabaya ne demeli... Bir kadının hayatını karartmak nasıl bı insanlık..
Lütfen anne babasına dava acıcam demişsiniz bı yorumunuzda öyle bı tazminat davalı dava açın ki, millete örnek olsun. Dava açmaktan vazgeçmeyin.
Sizin eşinizin hastalığını tam bilemiyorum ama onlarda çok tehlikeli bı psikiyatri doktoruna gidin sorun cezai ehliyeti yoksa koruma talep edin.
Dualarım sizinle Rabbim size inşallah bundan sonra çok güzel günler ve çok güzel evlilik nasip eyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…