- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Gercektenmi biraz acarmisin konuyu? Ben 2. Mahkemeyi bekliyorum onlar inkar ettiği için heyet raporu istendi o yüzden bu kadar uzadibenim esimde oyle idi ilk celsede bosandik ...
Iyiki yoksa ne yapardm beNnIyi ki çocuk olmamış.geçmis olsun ne diyelim.
O kadar garipki çok iyydiiEvlenmeden önce ya da evli iken şizofren olduğunu nasıl anlamadınız çok ilginç.
Tez zamanda boşanabilirsiniz umarım.
Bir yılı geçti boşandım nafaka eşya hiç birşey istemedim uzamasın diyeBosanabildinizmi peki?
Anladım benim takilarimi annesi aldı onlari istedim ben,oğlu hasta ya kadın herşeyi düşünmüş tabi,önceden planını yapmış Umarim alabilirim.siz ne kadar evli kaldinz?Bir yılı geçti boşandım nafaka eşya hiç birşey istemedim uzamasın diye
Benim ilk eşim sgk raporlu paranoid şizofrendiMerhaba kızlar, malasef ben 2 yıl'dan beri boşanamiyorum,ilk mahkememde hakim karşı tarafın psikolojik sorunları olup olmadığına dair heyet raporu istemişti,(cok uzun olduğu için kisa tutuyorum)raporda "şizoafektif" olduğu yazıyo(şizofren gibi bir hastalikmis) hala tedavi gördüğü,devam ettiği ben onun bipolar olduğunu zannediyodum ,meğersem oda değilmiş,hayatimin şokunu yaşadım,karşı taraf herşeyi reddediyo şimdi buda cıktı yalanlari kalmadi,Hakim 2.duruşmada bizi bosarmi sizce? Okadar uzadiki biktimmmartık yoksa 3.demi boşanirim? karşı tarafla hiç bir şekilde görüşmüyoruz,Ben korkuyorum karşılaşıp bir sey yapmasından,Normal bir insan yok karsmsa ,nasıl yaşadım onla kafayı yemeden kendime hayret ediyorum..2.duruşmaya'da az kaldi inş.hakim boşar artık gerçekten bilmiyorum
Yada hastaneye yatiriyorlarCeza ehliyeti yok eşinizin, hemen boşaması gerek...
Ayrıca kendinize çok dikkat edin ceza ehliyeti olmayan kişiler hapiste dahi tutulmuyor.
İstediği suçu işlesin salıveriliyor.
Türkiye şartlarında hayır diyebilirim.Yada hastaneye yatiriyorlar
Bende korkuyorum rahat tek basima çarşıya cikamiyorum 2 yil geçti ama yinede tedirginim,biz ayriyeten anne ve babasina acmayi düşünüyoruz,ailecek mahvolduk bunun bedelini ödemelerini istiyorum mahkemelerde sürünsünler istiyorumBenim ilk eşim sgk raporlu paranoid şizofrendiboşanma da kullanılmadı ama kullanılsa idi bırak kolay boşanmayı elde öyle Bi rapor olduğu için manevi tazminat bile alabilir hatta psikotik hastalıklarda devletten belli Bi süre koruma bile verilebiliyor. Rabbim kurtarsın inşallah
Ailelerin dersi evlendirip başından atmak.. evlendirelim düzeni olsun düzelir belki kafası..Türkiye şartlarında hayır diyebilirim.
Yatırsalar dahi bı süre sonra salıveriliyor.
Böyle insanlari aileleri nasıl evlendiriyor anlamıyorum.
Kadınların başına bela oluyorlar.
Geçen yıl böyle bı olay haberlik olmuştu.
Bide beraber oturma baskisi vardi,oğulları çıldıracak benide ayakta uyuyacaklardı l,ama hiç bir yalan gizli kalmiy,allahın adaleti kadar büyükkiAilelerin dersi evlendirip başından atmak.. evlendirelim düzeni olsun düzelir belki kafası..
Sen kurtulmaya bak tehlikeli çünkü..Bide beraber oturma baskisi vardi,oğulları çıldıracak benide ayakta uyuyacaklardı l,ama hiç bir yalan gizli kalmiy,allahın adaleti kadar büyükki
Insalhh bir an önce kurtulurum,aynı şeyindeyiz malasefSen kurtulmaya bak tehlikeli çünkü..
Ceza ehliyeti yok eşinizin, hemen boşaması gerek...
Ayrıca kendinize çok dikkat edin ceza ehliyeti olmayan kişiler hapiste dahi tutulmuyor.
İstediği suçu işlesin salıveriliyor.
Imkanin varsa boşandıktan sonra şehir degistirInsalhh bir an önce kurtulurum,aynı şeyindeyiz malasef
Benim akrabam paranoid şizofreni olduğunu için bu konuyu çok iyi biliyorum.Bilgim olmadığı için sormak istedim tamam hapse girmiyorlar ama öylece salınıyorlar mı cidden, hastaneye falan yatırılmıyorlar mı, nasıl toplum içine salınırlar akıllara zarar
Yaa ciddimisiz,ben hiç birşey yapamiyorum,işe giremiyorum korkuyorum her an birşey olcak diye karşıma cikacak bişey yapcak ne yapcam hiç bilmiyorum,bununda hast.sizoafektik mişBenim akrabam paranoid şizofreni olduğunu için bu konuyu çok iyi biliyorum.
Şaka gibi ama yeminle böyle diye başlarlar ya konuşmaya aynen öyle, diyelim eşini öldürdü.
Polisler gelir alır raporu görür salıverirler.
Hastaneye yatmalası gerekiyor ama nereye kadar... Burası Türkiye.
Bu hastalığı tedavi eden kişi rahmetli hocaların hocası Ayhan Songar. Dünyaca tanınan saygı duyulan bı hocaydı.
Rahmetli olduktan sonra yerine öğrencisini yetiştirdi.
Benim akrabamın vücudu artık ilaçlara karşı bağışıklık kazanmış gibi düşünün, yurt dışında hastaneye yatıyor vücudunu ilaçtan temizliyorlar ki etki etsin diye.
Doktorlar sonra ilaca başlıyorlar.
Benim akrabam paranoid şizofreni olduğunu için bu konuyu çok iyi biliyorum.
Şaka gibi ama yeminle böyle diye başlarlar ya konuşmaya aynen öyle, diyelim eşini öldürdü.
Polisler gelir alır raporu görür salıverirler.
Hastaneye yatmalası gerekiyor ama nereye kadar... Burası Türkiye.
Bu hastalığı tedavi eden kişi rahmetli hocaların hocası Ayhan Songar. Dünyaca tanınan saygı duyulan bı hocaydı.
Rahmetli olduktan sonra yerine öğrencisini yetiştirdi.
Benim akrabamın vücudu artık ilaçlara karşı bağışıklık kazanmış gibi düşünün, yurt dışında hastaneye yatıyor vücudunu ilaçtan temizliyorlar ki etki etsin diye.
Doktorlar sonra ilaca başlıyorlar.
Allah yardımcınız olsun.Yaa ciddimisiz,ben hiç birşey yapamiyorum,işe giremiyorum korkuyorum her an birşey olcak diye karşıma cikacak bişey yapcak ne yapcam hiç bilmiyorum,bununda hast.sizoafektik miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?