Şizofren!! Bekledğim Adli tıp raporu geldi! Fikirlerinizi yazabilirmisiniz kızlar?

Akıl almıyor en azından gözlem altında olabilecekleri rehabilitasyon merkezleri falan olmalı, Allah korusun ya
Keşke bu tarz tehlike arz eden hastalığı olan kişileri toplasalar rehabilitasyon merkezine...
Şizofreninin dereceleri var en tehlikeli olanları paranoid şizofreni ve düşünün dışarı da rahat rahat geziyorlar evleniyorlar vs vs.
Devlet bence evlilik için bu tarz durumlara da el atmalı...

Çok teşekkür ederimm.Benim acım hafifledi ama annemin o yüreğindeki yangın asla dinmiyor malaseff sırf bu işlerden dolayı tansiyon hastası oldu en çok ona üzülüyorum bişey olcak diye..onun vicdansız ailesine açmayı düşünüyoruz dava ben böyle vicdansız insanlar görmedim,ağızlarından Allahi düşürmezler kayinvalide evlere okumaya gidiyo o derece dindar' görünumluler, 2 kızı var dilerimki benim annem ne yaşadıysa 5 katini yaşar...allahımdan istediğim dilediğim onlarında içini yaksın rabbimm yoksa elimden hiç birşey gelmiyo işte

Amin amin, hiç merak etme Allah öyle bı gösteriyor ki... Sen bile bu kadarı olamaz diyeceksin. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Çok eski laftır ah yarına kalır ama yanına kalmaz.
Bunlar tam cehennemlik...
Davalarını aç bizleri süreçten haberdar et.
Şu konuyu okuyan bekar birisi olur inşallah sinirlerine hakim olamayan, aşırı asabi, tuhaf tuhaf hakaretleri olan, ailesinin sözünden çıkmayan, kendi kararlarını alamayam hiç bir erkekle evlenmesinler...

Kesinlikle,canm kesinlikle haberdar ederimm senii çok teşekkür ederimm ne diyim unuturum Insallh

Boşanırsınız uzamaz daha fazla.
Akıl hastalığı boşanma sebepleri arasında en geçerlisi sayılıyor

Hukuk dilinde akıl hastalığı olarak geçse de, doğrusu ruh hastalığıdır. Şizofreni gibi bir hastalıkta zaten kişinin raporu varsa evlenemiyor. Evlenince de evlilik şikayet durumunda düşürülüyor diye biliyorum. Yanlış olabilir, uzman değilim. Ama bu konuda bakış açısı çok sakat. Eşini öldüren her erkek hasta mı ruhsal açıdan? Maalesef değil. Tacizciler, tecavüzcüler, katiller gayet saygın kişilerden de çıkabiliyor. Ankara'daki tecavüzcü prof. gibi.
Ben bir de şuna şaşırıyorum. Evlenmeden önce nasıl fark etmediniz? Çok kısa sürede tanımadan mı evlendiniz? Şizofreni zor bir hastalıktır. Size fark ettirmediyse gayet iyi bir oyuncuymuş eşiniz.
Bir de şu var. Bildiğim kadarıyla eğer sizden önce iyi durumda ise, evlendikten sonra atak geçirdiyse size psikolojik şiddetten dava açabilir eşiniz. Psikolojik hastalıklar tek başına boşanma sebebi değildir. Her şizofreni hastası şiddet eğilimli ve katil değildir. Depresyon da bir ruh hastalığıdır. Evlilik sırasında oluşmuşsa bir hakkınız olmaz karşınızdaki kişiden. Ancak bilinip de saklanılıyorsa bu kabahattir. Bir de psikiyatrik ilaçlar çok keskin sınırlarla ayrılmamıştır birbirinden. Aynı ilaç hem depresyon hastalarında, hem bipolar hastalarında hem de şizofreni hastalarında kullanılabilinir. Şizoaffektif ise teşhisi sadece ataklarda sorun olur. Bu hastalık şizofreni değildir.

Evlenmeden öncesinde liseden beri tedavi görüyormuş kendisi hastahanelerde Yatms,8 ay kadar nişanli kaldık,okada iyiydiki,bide anneside çok etkiliyodu, dolduruyodu, okadar çok sorunlar vardiki,inan şamar oğluna dönmüştüm,2 durusmayi bekliyorum hâkim umarim boşar

öncelikle çok büyük geçmiş olsun arkadaşım benim başımdada buna benzer bir olay var 5 yıllık evlilik 4 yaşında kız çocuğum var adam çalışmıyor sürekli evde evden çıkmıyor benimde canıma tak etti boşanma davası açtım bu arada psikoloğa gittik Piskolog direk söylemedi ama genetik kodlarla geçebilir şu özellikte olurlar diye ima etti seninkinin belirtileri nelerdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…