Şizofren!! Bekledğim Adli tıp raporu geldi! Fikirlerinizi yazabilirmisiniz kızlar?

Hukuki ehliyet konusu çok sıkıntı yalnız. Kendine çok dikkat et. Şu aşamada ve sonrasında mümkünse yalnız gezme, ailenle kal. Sana bir şey yapsa elini kolunu sallayarak gezmeye devam eder.
Ciddimisiniz,peki bu durumu mahkemede kullanirlarmi,?Acaba benim için dezavantajmi

Ciddimisiniz,peki bu durumu mahkemede kullanirlarmi,?Acaba benim için dezavantajmi
Aslında boşanma konusunda avantaj. Şizofreni gibi iyileşse bile tekrarı mümkün rahatsızlık boşanma sebebi olarak kullanılır. Hatta evlilik öncesi gizlenmesi iyi niyet ihlalide sayılır. Ama ceza alması gereken durumlarda sıkıntı. Sana bir şey yapsa, zaten ülkede bu durum çok sıkıntı, cezaevine hiç gitmeyebilir bile. O yüzden kendine çok dikkat et.

Okadar iyiydiki anlatamam size,evlendik her şey değişti akrabalarıma okadar iyi saygılı,ama bana canavardi gerçekten herkes şok oldu
bu tip insanlar genelde oyle oluyorlar
birine anlatinca insanlar inanamiyo cunku disarda tepki koyamiyorlar insanlara hep anlayisli iyi insan eve gekince acisi evdekinden cikiyor

Ay çok geçmiş olsun canım, bu manyağa nasıl denk gelmişsin. Bi an önce kurtul inşallah

Insalhh canim insallah

Psikolojik sorunlar boşanma sebebidir. Psikolojik sorununun olduğu kesin olan kişinin fikrine bakılmaksızın karşı tarafın boşanmak istiyorum lafı ile boşar hakim

Şizoeffektif bozukluk zaten bipoların şizofreni belirtileri de gösteren bir türü değil mi? Karşı taraf tam bilgilendirilmemiş olabilir hastalığıyla ilgili ya da ilk başta yalnızca bipolar teşhisi almış olabilir. Bence kendinizi doldurmayın bana yalan söylediler diye düşünüp. Çünkü karşı tarafın saklama amacı olsa bipolar olduğunu da saklardı sizden.

Zaten herşeyi sakladilar bilmiyordum, ben onu evlendikten sonra ilaç kullandığını gördüm araştırdım bipolar hast.kullandığı ilacmis kendisi uyku ilacı dedi,sorduğumda hep yalan söylemeyi tercih etti,ailecek kandirdilar beni ben bilsem o yüzden kabul ettim evlendim derim.ama iniyetimi kullandi hepsi

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Evlenmeden önce ya da evli iken şizofren olduğunu nasıl anlamadınız çok ilginç.
Tez zamanda boşanabilirsiniz umarım.

Ceza ehliyeti yok eşinizin, hemen boşaması gerek...
Ayrıca kendinize çok dikkat edin ceza ehliyeti olmayan kişiler hapiste dahi tutulmuyor.
İstediği suçu işlesin salıveriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…