- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Ciddimisiniz,peki bu durumu mahkemede kullanirlarmi,?Acaba benim için dezavantajmiHukuki ehliyet konusu çok sıkıntı yalnız. Kendine çok dikkat et. Şu aşamada ve sonrasında mümkünse yalnız gezme, ailenle kal. Sana bir şey yapsa elini kolunu sallayarak gezmeye devam eder.
Aslında boşanma konusunda avantaj. Şizofreni gibi iyileşse bile tekrarı mümkün rahatsızlık boşanma sebebi olarak kullanılır. Hatta evlilik öncesi gizlenmesi iyi niyet ihlalide sayılır. Ama ceza alması gereken durumlarda sıkıntı. Sana bir şey yapsa, zaten ülkede bu durum çok sıkıntı, cezaevine hiç gitmeyebilir bile. O yüzden kendine çok dikkat et.Ciddimisiniz,peki bu durumu mahkemede kullanirlarmi,?Acaba benim için dezavantajmi
Yanı tutsa birini öldürse ceza almayacak..Sadece,bu hastalık atak dönemlerinde kişinin hukuki ehliyetine engel olabilir yaziyo.
bu tip insanlar genelde oyle oluyorlarOkadar iyiydiki anlatamam size,evlendik her şey değişti akrabalarıma okadar iyi saygılı,ama bana canavardi gerçekten herkes şok oldu
Insalhh canim insallahÇocukları hasta üstelik hastalıkların en tehlikesi psikolojik hasta insanların genç kızların genç erkeklerin başına saran aileleri Allaha havale ediyorum..kuzum bundan sonra yollun bahtın açık olsun iyi insanlarla karşılaş inşallah
Gerçekten okadar enterasanki,anneme bana küfürler mahvetti benibu tip insanlar genelde oyle oluyorlar
birine anlatinca insanlar inanamiyo cunku disarda tepki koyamiyorlar insanlara hep anlayisli iyi insan eve gekince acisi evdekinden cikiyor
Insalh diyorum 1.duruşmada şahitler dinlencek umarim boşar hakimPsikolojik sorunlar boşanma sebebidir. Psikolojik sorununun olduğu kesin olan kişinin fikrine bakılmaksızın karşı tarafın boşanmak istiyorum lafı ile boşar hakim
Zaten herşeyi sakladilar bilmiyordum, ben onu evlendikten sonra ilaç kullandığını gördüm araştırdım bipolar hast.kullandığı ilacmis kendisi uyku ilacı dedi,sorduğumda hep yalan söylemeyi tercih etti,ailecek kandirdilar beni ben bilsem o yüzden kabul ettim evlendim derim.ama iniyetimi kullandi hepsiŞizoeffektif bozukluk zaten bipoların şizofreni belirtileri de gösteren bir türü değil mi? Karşı taraf tam bilgilendirilmemiş olabilir hastalığıyla ilgili ya da ilk başta yalnızca bipolar teşhisi almış olabilir. Bence kendinizi doldurmayın bana yalan söylediler diye düşünüp. Çünkü karşı tarafın saklama amacı olsa bipolar olduğunu da saklardı sizden.
Tabi uzun sürdü heyete girdi geçmiş bilgileri araştırıldıNasıl davraniýordu.Allah yardımcınız olsun.Rapor almak uzun mu sürüyor?
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinAslında boşanma konusunda avantaj. Şizofreni gibi iyileşse bile tekrarı mümkün rahatsızlık boşanma sebebi olarak kullanılır. Hatta evlilik öncesi gizlenmesi iyi niyet ihlalide sayılır. Ama ceza alması gereken durumlarda sıkıntı. Sana bir şey yapsa, zaten ülkede bu durum çok sıkıntı, cezaevine hiç gitmeyebilir bile. O yüzden kendine çok dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?