Şizofren mi ben mi abartıyorum

Şizofren demeyelim de pek de dengeli bir insan olduğu söylenemez.
Bu saatten sonra kız arkadaşından ayrılıp gel seninle tekrar konuşalım falan derse kesinlikle
tavrını koy. Böyle bir insanla bir daha görüşme bence..
Kıza üzülüp mesaj yazmışsın ama yapmasaydın keşke.

Son düzenleme:

Evet o konuda bende çok düşündüm ama dayanamadım.. Sonuçta karar onun. Bunları bilipte susamadım

Şizofren dengesizlik gibi algilansada cok ciddi bir rahatsızlıktir. Kişiler kolay kolay normal hayata adapte olamaz. Bu durumu cok saklayamazda.
Beyefendi şizofren degil de cocuk bence. Olgunluğa erişmemiş kararlı ve ne istediğini bilen biri degil.
Kurtulduğunuza sevinmelisiniz bence

Yorumun için teşekkür ederim canım

bence ikinizde birbirinizden dengesizsiniz sen bi yaptıklarını sölediklerini oku..birbirinizden ilgi bekleyen sağlıksız aç bi hal yani bu ilişkiden bi çocuk olmaz kaçan kovalanıra bağlamadan uzaklaşın
yazdıklarıma kırılmayın bariz saçma bi hal içerisindesiniz fark edin diye yazıyorum ..sert olduysa k. Bakmayın

Evet o konuda bende çok düşündüm ama dayanamadım.. Sonuçta karar onun. Bunları bilipte susamadım

Şimdi şöyle bi mantık yürütüyorum.
Kız çocuğa gidip ;
-Bana bu şekilde mesaj geldi ne demek oluyor bunlar açıkla? dese
Çocuğun ilk söyleyeceği ;
-Ya o kız senelerdir peşimde şizofren midir nedir? Seni öğrenince çıldırmış sana mesaj göndermiş.
deme ihtimali çok yüksek.

O yüzden keşke böyle bir şey yapmasaydın. Ama olan olmuş artık. Ben sizin yerinizde olsam bir daha muhatap olmam o kişilerle.

Çocuk benden bahsetmiş o kıza da zaten, çok iyi biri şöyle böyle diye.. Ayrıca kızın ailesi ile ilgili ayrıntıları nasıl bilebilirim o söylemeden ? Kuzeni ile birlikte o kızıda alıp barlara gittiğini falan.. Hatta kızın "anı yaşa" demesini.. Hepsi onların arasında geçen şeyler zaten, extra birşey yazmadım.. birde Eğer inkar ederse, kızın elinde ses kaydı varmış diyebilirsin yazdım

Hayır canım olurmu çok teşekkür ederim yorumun için :)

Şu kolyeyi vermeye kadar gayet normal de sonra niye film izler miyiz diyorsun ki. O dengesiz evet ama sende de bir dengesizlik var. Ya tamamen bitir ya da hala aklındaysa barışın. Belli ki kızı kullanmak için beraber. Yine ayrılır size gelir muhtemelen. Ne yapmak istediğinize karar verin ilk önce.

hayatım mesajın beni kendime getirdi valla çok teşekkür ederim Artık gerçekten kararımı verdim istemiyorum onu hayatımda kesinlikle :128: öptüm seni

Ee canım kolyeyi vermişsin ağzının payinida almıs niye sonradan mesaj atıyorsun ki bence sen bu cocuğu seviyorsun bu dürtüylede mesaj attın cocuğa ama bu boşlukta kalmakta olabilir onu unutmaya calis bence birde kıza mesaj atman hos olmamış cocuk bu sefer sana iftira atabilir kıskanıyor bizi der yani dogru olmamış sonuc olarak bence hayatına bak ve o çocukla görüşme bence

evet hayatım en güzeli o zaten. Mesaj attığım kızla bir sorun yaşamadık.. Allah beni o adamın bataklığından kurtarsın diye dua ediyorum hergün.. Kızla yazıştık inkar edememiş zaten beyefendi.. Nesini edecek ki özel konuşmalarını bile demişti bana onları da yazmıştım. Kız teşekkür etti gözümü açtın dedi ama o karaktersiz bütün ailesini seferber etmiş kız için.. Annesi aramış çocuğun işte o kız manyak gözüm hiç tutmamıştı onun için aranızı bozmayın falan demiş. Oysaki ben hiçbirşey yapmamıştım beni terkeden hep o olmuştu. Kızında kafası karışmış, sen bilirsin dedim kızada kısaca.. Ama Allah biliyor ya hakkımı asla helal etmem o pisliğe... Allah'a duaya devam edicem. Böyle de haysiyetsizler işte.. ne desem boş cidden. Hakaret ettiği kızın peşinden koşuyor midesiz adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…