Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şizofren demeyelim de pek de dengeli bir insan olduğu söylenemez.
Bu saatten sonra kız arkadaşından ayrılıp gel seninle tekrar konuşalım falan derse kesinlikle
tavrını koy. Böyle bir insanla bir daha görüşme bence..
Kıza üzülüp mesaj yazmışsın ama yapmasaydın keşke.
Yorumun için teşekkür ederim canımŞizofren dengesizlik gibi algilansada cok ciddi bir rahatsızlıktir. Kişiler kolay kolay normal hayata adapte olamaz. Bu durumu cok saklayamazda.
Beyefendi şizofren degil de cocuk bence. Olgunluğa erişmemiş kararlı ve ne istediğini bilen biri degil.
Kurtulduğunuza sevinmelisiniz bence
bence ikinizde birbirinizden dengesizsiniz sen bi yaptıklarını sölediklerini oku..birbirinizden ilgi bekleyen sağlıksız aç bi hal yani bu ilişkiden bi çocuk olmaz kaçan kovalanıra bağlamadan uzaklaşınselam kızlar, bir konu da görüşlerinize ihtiyacım var. öncelikle 29 yaşındayım ve o da 29 yaşında - şimdiden gözlerinize yorumlarınıza sağlık
2008'den beri'dir tanıdığım bir çocuk var. Bu çocuk benden o zamanları çok hoşlanmış beni sevmiş ama sevgisini belli etmeyen biriydi.
Aralıklı olarak görüşüyor havadan sudan hoş sohbetler ediyorduk. Ama bu çocuğun niyetini anlayamamış ve her görüştüğümüzde bu belirsizliği aşmaya çalışıyordum. Sonra;
2010'da beni çok beğendiğini söyleyen bir çocuk hayatıma girdi ki zaten önceki mesajlarımda da paylaşmıştım. Bir süre sonra bu çocukla sözlendik ve daha sonra ailelerimiz anlaşamadığı ve onların tarafı da bu işi bozmaya hevesli oldukları için biz 2011'de ayrıldık.
2011'de bu ayrıldığımızı duyunca bana mesaj attı nasılsın, tekrar deneyelim seni kaybemek istemiyorum yazdı. Bende ona, henüz yeni ayrıldığımı ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu yazdım. Bu mesaja o kadar çok alındı ki bana posta koyarak gitti. Ozamanları da pek umurumda değildi açıkçası çünkü yeni ayrılmıştım ve çok kötüydüm.
2012'de bir ben irmik helvası yapıyordum, bu da çok sever irmik helvasını. Aklıma geldi "nasılsın ?" diye mesaj yazdım. Oda mesajıma içtenlikle cevap verdi ve görüşelim dedi. Onun bu isteğini kırmak istemiyordum çünkü bende birşeyler taşıyordum. çok neşeli bir insandı ve bana enerji veriyordu. Neyse görüştük biz, herşey harika giderken bu bir espri yaptı kendi kendine alındı ve beni terketti.. Bu arada 2013 8 martıydı. Kendime yedirememiştim. Babamla tanıştırmak istiyordum babam kanserdi ve fazla zamanı da yoktu. Ama olmadı.
Aradan 6 ay geçti, babam vefat etmişti çoktanMemlekette kendimi toparlamaya çalışıyordum. Bu bana mesaj attı. "herşey için çok özür dilerim, başıma neler geldi bir bilsen, seni çok seviyorum seni çok aradım kıymetini bilemedim" diye. Defalarca defalarca mesajlar geldi. Oralı olmak istemiyordum. çünkü babamla tanıştıracaktım onu, bi görseydi babam belki içinde uhte kalmayacaktı. Hem de desteğe en ihtiyacım olan zamanlardı.. Neyse, ben pas vermedim. O dönem ben kapanmıştım.. Bu benim kapandığımı öğrenince birden yine elini eteğini çekti benden. Arkadaş kalalım dedi. çok üzülmüştüm. Dışlanmış gibi hissettim kendimi.. O olay öylece kaldı ve aradan 2 ay daha geçti ben memleketten istanbula gelmiştim. Iş görüşmelerinde sıkıntı olduğu için açılmak zorunda kaldım.. Neyse bu tekrar yazdı bana.. Ona karşı resmen elim ayağım tutuluyordu. Hiç birşey yapamıyordum, kaba davranamıyor, sadece hep ona sarılmak istiyordum
![]()
Bu dönemde o tekrar birleşmemiz konusunda adımlar atıyordu.. Bense güvenemediğim için, temkinli yaklaşıyordum.arkadaş kalalım dedim. O da bana " buna hemen karar verme yüzyüze görüşelim önce" dedi. Konu kapandı. Kısa bir süre sonra, bir kızla resmini yakaladım, resimleri gönderdim ona. Ve bana dedi ki "ee sen arkadaş kalalım demedin mi" diye çamura yattı. Kızdım öfkelendim. Iletişimimi kestim. Aradan biraz daha zaman geçti, bir internet sitesine ihtiyacım vardı.. Bu konular da ondan daha iyi birisini bulamazdım sadece ona "senden bir ricam var, bana bildiğin internet sitesi arayüzlerini barındıran bir site adresi söylermisin" yazdım. O da görüşelim ben sana taslak oluştururum yazdı. Yine aptallığım tuttu hayır diyemedim. Adamın egosunu şişiriyordum sürekli bunun da farkındaydım. Toparlanmam lazımdı ama babamın vefatından sonra bu açığı tamamlayamıyordum bir türlü.. Sonra işte;
sevgilinle sorun çıkmasın ? Diye mesaj attım oda bana "artık o yok." yazdı. Bende hayırdır niye ayrıldınız yazdım o da "modası geçti"yazdı. çok sinirlenmiştim bu cümleyi kim olursa olsun hiç kimse haketmiyordu.. Görüşmeyi kabul ettim.
Görüşmemiz önce site taslakları ile geçti ama bu bahaneydi benim oraya gidiş amacım ona ağzının payını vermekti.. Sonra ona arka arkaya sorular sordum;
ben: -xx niye ayrıldınız ?
O :-24 yaşında daha küçük, kimseye dadılık yapamam ben. Annesi ayrı adamla babası ayrı kadınla, çok rahat bir insan. Kuzenim geldi barlara gitmek için de dam lazımdı, oda bizimle eğlendi sonuçta. Sonra ayrıldım. çokta cahildi. Hemen kandırılabilir o kadar saf ki ben zaten onunla yapamam omuzlarımdan bir yük indi resmen. Dedi.. şok olmuştum..
Sonra devam ettim: çok acımasızsın! Zalimlik senin yaptığın, onunda duyguları var sonuçta bunu yapmaya hakkın varmı senin ? Dedim.
O da: Yapacak birşey yok bana "anı yaşa" dedi bizde yaşadık bitti. Dedi ve çok sinirlenmiştim. Birden feminen duygularım kabarmıştı. Içimden küfürler ediyor böcek kadar gözümde değeri kalmayan bu adama hala nasıl hayır diyemediğim için bir de kendime küfür ediyordum... Görüşmemizin sonunda bana 2008'de hediye ettiği ve benim o resimleri gönderdiğim gece "sana hediye ettiğim herşey değersiz çöpe atabilirsin" yazdığı kar tanesi kolye ucunu ona verdim. "bunu bana veren kişiyle, şimdi ki arasında dağlar kadar fark var dedim. Bunu çöpe ben atamadım belki sen atarsın al sende kalsın dedim. Bu duygulandı, gözleri doldu ve birden bana dönüp
"seninle tekrar birleşme olasığımız ne ? Diye sordu cevap vermedim.. Kar tanesini hep yanımda taşıycam onu asla çöpe atamam dedi.
Aradan bir gün geçti, ben ona bir filmin fragmanını gönderdim ve izlermiyiz dedim. O da bakarız yazdı. Sonra bende biraz üstüne gittim, çünkü mesajı buz gibiydi. Oda daha var filme ne diyebilirim ki yazdı. Bende niyet önemli bence yazdım.
Neyse sonra ben bi silkelendim ve ona senin peşinde koşmam hoşuna mı gidiyor ?" yazdım. Oda yazdı işte "kimsenin kimsenin peşinden koştuğu yok kafa dinlemek istiyorum ben xx ile tekrar barıştım bütün iletişim bilgilerini silicem hoşçakal yazdı.. şok olmuştum yine..
Sonra bana "onunla nişanlanman bende şok etkisi yaratmıştı. Ben seni sevmiyormuşum meğer diye mesaj attı.. Bir daha da cevap vermedim. Oysaki benim sormam gereken hesap daha fazlaydı
o kötülediği hakkında konuştuğu kızla nasıl barışırdı nasil bir kişilikti midem bulanmıştı. Bugün bende o kıza mesaj attım faceden, bu çocuk böle dedi şöyle dedi, lütfen dikkatli ol kullanamasın seni nispetinde.. Kızdan daha mesaj gelmedi tabii.. Ona da çok üzüldüm. Bir insanı kullanmak hangi erkekliğe yakışır![]()
kızlar ne desem bilmiyorum yorumlarınızı eksik etmeyin. Gözlerinize sağlık şimdiden.![]()
Evet o konuda bende çok düşündüm ama dayanamadım.. Sonuçta karar onun. Bunları bilipte susamadım![]()
Şimdi şöyle bi mantık yürütüyorum.
Kız çocuğa gidip ;
-Bana bu şekilde mesaj geldi ne demek oluyor bunlar açıkla? dese
Çocuğun ilk söyleyeceği ;
-Ya o kız senelerdir peşimde şizofren midir nedir? Seni öğrenince çıldırmış sana mesaj göndermiş.
deme ihtimali çok yüksek.
O yüzden keşke böyle bir şey yapmasaydın. Ama olan olmuş artık. Ben sizin yerinizde olsam bir daha muhatap olmam o kişilerle.
bence ikinizde birbirinizden dengesizsiniz sen bi yaptıklarını sölediklerini oku..birbirinizden ilgi bekleyen sağlıksız aç bi hal yani bu ilişkiden bi çocuk olmaz kaçan kovalanıra bağlamadan uzaklaşın
yazdıklarıma kırılmayın bariz saçma bi hal içerisindesiniz fark edin diye yazıyorum ..sert olduysa k. Bakmayın
Şu kolyeyi vermeye kadar gayet normal de sonra niye film izler miyiz diyorsun ki. O dengesiz evet ama sende de bir dengesizlik var. Ya tamamen bitir ya da hala aklındaysa barışın. Belli ki kızı kullanmak için beraber. Yine ayrılır size gelir muhtemelen. Ne yapmak istediğinize karar verin ilk önce.
Ee canım kolyeyi vermişsin ağzının payinida almıs niye sonradan mesaj atıyorsun ki bence sen bu cocuğu seviyorsun bu dürtüylede mesaj attın cocuğa ama bu boşlukta kalmakta olabilir onu unutmaya calis bence birde kıza mesaj atman hos olmamış cocuk bu sefer sana iftira atabilir kıskanıyor bizi der yani dogru olmamış sonuc olarak bence hayatına bak ve o çocukla görüşme bence