- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
hay Allahinanın şizofren dedğilim 30 küsür yıllık hayatımda bana şizofren diyen tek kişi o oldu
ben şizofren değilimKonularını biliyorum pek de haksız değil
2.cümlenizi anlayamadımBu ruh halinde bulunduğun sürece ona hiçbişey ispatlayamazsın.Ne zaman ki ,hak ettiği için yolunu artırırsın adamakıllı gücünü de,şizofren olmadığını da görmüş olur.Ama yapabilirmisin bilmiyorum.Sen de o ışığı göremedim.
sürekli beni bırakma benim için geçici heves değilsin dediğim ve ilgi istediğim içinSizofrenler de ben şizofrenim demiyorlar zaten. Neye dayanarak, tam olarak hangi davranislarinizdan yola çıkarak sizofren olduğunuzu düşünüyor peki?
Zaten sizofren olan insan ben sizofrenim demiyor kiben şizofren değilim
Off dimi biz bezdik 2 güne adam neler çekiyor kimbilirKardeşim buraya bile 10 tane konu açıyorsun her gün kimbilir adamı ne kadar rahatsız ediyorsun? Sevmiyor adam işte seni bunu bir kabullen, nefrete dönüştürmeden sal gitsin. Bırakamıyorsan da psikolojik yardım al. Yardıma ihtiyacın da var gibi duruyor buradan.
Paranoyak olman takip edilmedigin anlamina gelmezçok sevdiğim değer verdiğim erkek çok takıntılı davranmamdan ve kaybetme korkumu çok bellietmem yüzünden şizofren olduğumu düşünüyor.çok sıkıntılı bir mesleği var tehlikleli bir yerde çalışıyor ben deçok üstüne gittim çok ilgi bekledim bu dönemde.ve şu anda ciddi ciddi hafif derecede şizofren olduğumu düşünüyor arkadaşlar nasıl ispatlicam şizofren olmadığımı? ayrıca bana çok kırılmış bu zor dönemde bende aradığı huzuru bulamadığı için?
Off dimi biz bezdik 2 güne adam neler çekiyor kimbilir
Hele birde 36 yaşında en çok ona şaşırıyorumAdam sal beni artık şizofren misin manyak mısın nesin gibi bir şey demeye getirmiş daha derdi şizofren olmadığını ispatlamakta. Adamı arayıp rahatsız etmeyi kesersen inanır kardeşim, psikolojik yardımı da kendin için al. Şizofreniden ziyade bağımlılık bu, yardım almazsan bütün ilişkilerinde buna benzer sorunların olur ileride. Hiçbir ilişkin yürümez, kimse seni yanında uzun süreli istemez. Sağlıklı ilişkiler kurabilmeyi, sağlıklı duygular yaşayabilmeyi öğrenmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?