şizofren olmadığımı nasıl ispatlayabilirim?

hay Allah inanın şizofren dedğilim 30 küsür yıllık hayatımda bana şizofren diyen tek kişi o oldu

Söylediği şeyler şizofren belirtileri değil. Bağımlısın, takıntılısın, endişe bozukluğun var vs dese neyse. Sanırım "senin bir psikoloğa gitmen lazım" demek istedi ve haklı olabilir. Ama teşhisi o veya biz koymayalım, iyi bir psikologla konuşun, o koysun veya ciddi bir şey yok desin.

Bu ruh halinde bulunduğun sürece ona hiçbişey ispatlayamazsın.Ne zaman ki ,hak ettiği için yolunu ayırırsın adamakıllı gücünü de,şizofren olmadığını da görmüş olur.Ama yapabilirmisin bilmiyorum.Sen de o ışığı göremedim.

2.cümlenizi anlayamadım

Şizofrenler şizofren olduğunu kolay kolay kabul edemez ki zaten. Neyi ispat edeceksiniz? Hayır zaten o dediklerinizin de ilgisi yok ya dediğiniz rahatsızlıkla neyse. Yanlış anlamayın ama adama yapışıp kalmışsınız..bu kaçıncı konunuz hepsinde nde adamı bırakıcam yazmayacağım falan diyorsunuz ama alakası yok. Adama üzülmeye başlayacağım nerdeyse.

Sizofrenler de ben şizofrenim demiyorlar zaten. Neye dayanarak, tam olarak hangi davranislarinizdan yola çıkarak sizofren olduğunuzu düşünüyor peki?

Akıl oyunları filminin dvd sini hediye et birlikte izleyin, şizofrenlik hakkında da bilgilenirsiniz hem.

Ama bence adam size şizofrensin derken bu hastalığı değil de akıl hastalıklarının genelini kast etmiş. Kafadan kontaksın gibi... Belki siz de biraz sakinlemelisiniz, biraz peşini bırakmalısınız.

Okb dese takintili oldugunuz icin varsayim yapmis diyecegimde sizofren ne yahu. Psikiyatri hekimleri bile bu taniyi koymak icin hastayi kac defa incelerken test ve tahlillere basvururken.
Muhtemelen asiri takintili ve bagimlisiniz.
Sadece sevgi dolu bir baglilik yasayin.kendinize ait bir aktif sosyal hayatinizda olsun

Sizofrenler de ben şizofrenim demiyorlar zaten. Neye dayanarak, tam olarak hangi davranislarinizdan yola çıkarak sizofren olduğunuzu düşünüyor peki?
sürekli beni bırakma benim için geçici heves değilsin dediğim ve ilgi istediğim için

Sizofren dile takilmis birsey birinin psikolojik rahatsizligi oldugunu dusunen sizofrenmisin der ama icerigi bambaska bir rahatsizlik oda sizin psikolojik olarak takintili oldugunuzdan bahsetmis kendiniz icin bunu dusundurtmeyin birakin biraz kendinize stres sikinti yaratiyorsunuz boyle iliski yasanmaz ki

Kardeşim buraya bile 10 tane konu açıyorsun her gün kimbilir adamı ne kadar rahatsız ediyorsun? Sevmiyor adam işte seni bunu bir kabullen, nefrete dönüştürmeden sal gitsin. Bırakamıyorsan da psikolojik yardım al. Yardıma ihtiyacın da var gibi duruyor buradan.

Off dimi biz bezdik 2 güne adam neler çekiyor kimbilir

Paranoyak olman takip edilmedigin anlamina gelmez
Belki adam haklidir.

Off dimi biz bezdik 2 güne adam neler çekiyor kimbilir

Adam sal beni artık şizofren misin manyak mısın nesin gibi bir şey demeye getirmiş daha derdi şizofren olmadığını ispatlamakta. Adamı arayıp rahatsız etmeyi kesersen inanır kardeşim, psikolojik yardımı da kendin için al. Şizofreniden ziyade bağımlılık bu, yardım almazsan bütün ilişkilerinde buna benzer sorunların olur ileride. Hiçbir ilişkin yürümez, kimse seni yanında uzun süreli istemez. Sağlıklı ilişkiler kurabilmeyi, sağlıklı duygular yaşayabilmeyi öğrenmen gerekiyor.

Hele birde 36 yaşında en çok ona şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…