şizofren olmadığımı nasıl ispatlayabilirim?

Adama sizofreni hastaligini sende var oldugunu saniyorsa sende sucsuz sayilmazsin sizofreni agir bir hitam eger sen sizofrensin diyorsa, demekki cok skmissin adami ona suc yükleyemeyiz ..

Son düzenleme:
:)) Biraz otur düsun .. bakalim adama neler yaptin o sana bu tepkilerine istinaden nasil davraniyor . Tart bic ve bunu dusunmesine sebep veren hareketlerini tavirlarini iyilestir. Gene ilgilen sev kiskan ama fazlaya kacmadan mesela .

Siz terkedileceksiniz net.ya adam size sizofreni muamelesi yapiyor hic saygisi yok anlamiyormusunuz.onceki konularinizi biliyorum kendinize bu saygisizligi yaptirdiginiz icin cok uzuluyorum ve kiziyorum lutfen su erkeklerin kolesi olmayin...

Şizofren olmayabilirsiniz ama besbelli ki takıntılısınız. Bu durumda da bir tedaviye ihtiyacınız olabilir. Bence görünün kendiniz için en iyisi olucak ama karşı tarafa da ıspatlamaya kalkışmanız çok çok saçma bişey.

"Şizofren değilim, istersen kanıtlayabiliriz" de..

Şaka şaka..
Takıntı ve ilgi açlığının şizofreniyle alaksını kuramadım.. Obsesif dese neyse..

Canım adam sana resmen hakaret etmiş. Asıl kendinin sorunu var. Bırak bu adamı. Değmez kendini sıktığına. Kendine daha neşeli insanlar bulabilirsin

hay Allah inanın şizofren dedğilim 30 küsür yıllık hayatımda bana şizofren diyen tek kişi o oldu
30 küsür yıllık hayatında sana şizofren denmemesinin sebebi bahsettiğin özelliklerin şizofreniyle uzaktan yakından alakası olmaması olabilir :) Bu adam bilgisiz sen bunu en iyisi terk et.

Bu dediğiniz şizofreni değil paranoya :) bunu söyleyerek zaten kanitlayabilirsiniz

Sevgilinin de sizin de psikolojiden anladığından çok emin değilim
Şizofreni çok ciddi bir rahatsızlıktır
Sevgiliniz size sadece hakaret etmek için söylemiş bunu

Once sizofreni nedir bir arastirsin, bilip bilmedigi sey uzerinde de israrla tani koymasin. Psikiyayrist mi de bu kadar kolay teshis koyabiliyor? Kendinize bu yaftanin yakistirilmasina neden izin veriyorsunuz? Bugun sizofren der yarin hakaretin dozu artar ki bu da bir hakaret bana gore. Sevgiliniz uzmanlik alani olmayan konularda nu kadar da emin nasil olabiliyor?
Neden ispata girustimiz ki? Kimseye birsey ispat etmek zorunda degilsiniz. Hukukta bile nir kisiye sucu yukeleyen onu ispatla mukelleftir. Size sizofren tanisi koyuyorsa bunu ispat etmesi gereken de o, siz degil.
Saygi olmayan yerde sevgi olmaz. Ben adamin size saygisi oldugunu dusunmuyorum. Bence bir kez daha bu iliskiyi gozden gecirin. Zira bana cok da emek harcamaya degecek biri gibi gorunmedi sevgiliniz.

Ah kaçamadım
Beni yine yakaladı eyvah
Huzursuz ediyor bakışları beni

Başımın belası, ambalaj hatası
Bu kadın gecemin korkulu rüyası
Havada karada o hep yanımda

Her yerde bu kadın
Beni arıyor, soruyor
Geliyor eyvah
Geri dönüyor, yemin ediyor
Beni seviyor eyvah

Diyememişte "şizofren" demiş.

Süpeeer :)))

Kanıtlamak zorunda hissediyorsan kendini üzerine düşme sensiz yaşayamam beni bırakma gibi sıkıcı boğucu cümleleri kurma. Durup dururken mi söylüyorsunuz bunları yoksa aranızda bir sorun olduğunda mı bilmiyorum ama çok ilgi alaka bazen insanı bezdirir.

İddiayı kim ortaya attıysa o ispatlar. Senin ispatlayacağın birşey yok. Davranışlarını değiştir, ilgini azalt yanıldığını o da anlıcak. Tek bir kişiyi sıkboğaz etmekle şizofren tanısı konulmaz. Sana bu hastalığı yakıştırması bile iğrenç. Ben olsam basmıştım tekmeyi. Hem sen rahat edersin hem o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…