şizofren olmadığımı nasıl ispatlayabilirim?

Adamdan ayrıl bir daha konuşma sana bu hakareti etmiş sonra da ileride ilişkilerinde bu kadar takıntılı olma yeter. Şimdi onu sevdiğini fedakarlık yapman gerektiğini filan düşünüyosun ama yok öyle bi dunya.

bütün ilgiyi bıçak gibi kesip atacaksın ,
kalırsa senındır giderse hiç senın olmamıştır,

Bence şizofren olmadığını kanıtlama çabasına girmeyerek adamı biraz salarak kanıtlayabilirsin. Yani bi insan psikolojisinin bozuk olmadığını nasıl kanıtlar ki? Zamanla anlaşılır eğer kendine çeki düzen verirsen

bir yerde okumuştum, şizofreni olup olmadığınızı anlamanın kısa bir yolu:

“Peki, ben şizofreni olabilir miyim acaba?” sorusu aklınıza geliyorsa eğer, hemen şu an kendinizi gıdıklamaya çalışın. Eğer kendinizi gıdıklayabiliyorsanız, şizofreni olma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Çünkü, şizofreni hastaları zaman kayması yaşadıkları için kendilerini gıdıklayabilirler fakat normal bir insan, kendisini gıdıklayacağını bildiği ve bu sinirsel iletimde zamanında iletildiği için asla kendisini gıdıklayamayacaktır."

şizofreni ile alakalı ilginç bilgiler de var sitede, okumak isteyenler için linkini buraya bırakayım

başlık baya ilginç biliyorum :d

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adam sizden ayrilmak yeni kizlara takilmak icin beni rahat birak diyor.Ayrilmak icin özgür bırakılmak istiyor.Bu kadar laf salatası bundan asker oldugunu düşündüm sevgilinizin.Ciddi iliski degil gönül eylemek amaci.Ona baglandiginizi bu kadar belli ettiginiz icin poposu tavan yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…