- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
şizofreniyide ikiye katlamış bu başını çok ciddi bir belaya sokmuş olabilir. ama seni korumak istese yada üzülmemeni istese bu şekilde sana aksettirmezdi burdada bi duygu sömürüsü acındırma var gibi pek anlam veremedim ama tam aslını bilmeden yorum yapmazkta olmaz bıçak izi darp polisten çekinve bunları sana anlatma sonrada snei korumak istiyorum felan bana baya saçma geldi açıkcası..
Ne paranoyak nede sizofren!!
Kimbilir ne haltlar karistirdi simdide ceremesini cekiyor!
Belki alacakli pesinde, belki hirsizlik yapti polis tarafindan araniyor, belki tefecilere karisti belkide mafyaya....hersey olabilir güzelim....:teselli:
Tek bir konuda adam cok hakli ondan uzak durman senin icin en iyisi olacak....kurunun yaninda yasda yanar...
Ona yardim etmek istiyorsun anliyorum seni, hangi bataga girmis bilmiyorum ama kendi cikmak istemedikten sonra yapacak pek birsey yok...
Allah yardimcisi olsun.:Saruboceq:
Allah allah var bu işte bi iş CADIARZU
canım benım haklısın ama..boyle hastamı yok efendım...sakladıgı seylermı var deyıpte...klava:
kafa yormaktansa...aıleyle goruşmek cok daha saglıklı olur...a.s
başı bu derece büyük dertte olan adam başım dertte diyerek dolanmaz ortalıkta,hele öyle msnlerde falan dolaşacak rahatlığı hiç bulamaz.birileriyle kavga etmiş olabilir belki,küçük yerde yaşıyormuş,bi grup gençle falan bi sürtüşmesi olmuştur belki,ama mafya falan olduklarını hiç sanmıyorum.
eğer şizofrense ve bundan dolayı yalan söylüyorsa konuşarak zaten doğruluğunu anlayamazsın,gidip görmen lazım,yüzünde yara izi var mı diye bakarsın mesela,gizlice izleyebilirsin evden çıkıp nerelere gidiyor,bi bela var mı başında gerçekten diye.eğer şizofren olduğuna kanaat getirirsen ailesini bilgilendirebilirsin.Halihazırda biliyor da olabilirler.
canım gidip onu yerinde görmen farz olmuş bence,işinden bir günlüğüne falan izin alamaz mısın bir şekilde,veya bayram tatili geliyor,gidip görme imkanın olabilir mi?
gidip görmeyi bende düşündüm canım ama bende çalışıyorum o yüzden çok zor gitmem..bide sakın gelme diyor beni başım belada sana da zarar gelsin istemem..mesela bak bide ilk akşam ağlama ya başladığında sen de yol yakınken bırak beni dedi..o gün annesiyle kavga etmişler annesi sen akılsızsın gibi şeyler demiş heralde..napcamm yaa kaybetmek çok ağrıma gidio okadar iyiydik ki herşeyimiz aynıydı..çok iyi anlaşıyoduk uyumluyduk..bide şey geldi aklıma üç harfliler dadanmış olabilirmi diyeee:sm_confused:
arkadas sevıyormus neden neden bırakıp gıtsınkı sızde çok karamsar bakıyosunuz canım ınsan sevdıgının kotu gunundede yanında olmalı Çok üzgünüm çoook bulundugu yere gıdıp gerçeklerı kendı gozuyle gorsun derım sora napıcana karar verır .......
üç harflıler yok demıssınız hayır varyasakkelime bence oda olabılır her ihtimali göz onunde bulunduruyoruz:teselli:
canım ikimiz ayrı illerdeyiz.şuanda antalyada semire gitti onlar.perşembe akşamı döncek diye biliyorum bugün hiç bakmadı telefonumakafayı yicem bu belirsizlik öldürcek beni..cuma günü memleketime ankara aktarmalı gitcem oda ankarda oturuo.nolur bak seni görmeye çok ihtiyacım var görüşelim dedim.oda beni bırakmazlar gelebilirsem gelirim ama gelemessem de haber veririm dedi..görüşmeye nasıl razı etcem ya eğer görüşebilrsek psikolğa götürmeye çalışcam onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?