Şizofren olmasından korkuyorum..

canım ilk bir hafta ne zaman arasam ağlıyordu..sonra zaman istedi benden tamam dedim..ilk bir hafta anlatmadı..sonra ben ısrar edince neler oluyor lütfen benimle paylaş duycağım şeyler kötüde olsa paylaş dedim..tek beni değil annesi ve kardeşini de uzak tutmaya çalışıyomuşş..kendinden onlarada bi zarar gelmemesi için..

canım yaa ben ona dedim ben seni çok özledim dedim sonra oda bende kendimi çok özledim dedi...başıma bi gelcekmi var bilmiyorum ama ondan uzaklaşmak istemiyorum daha bu olaylar olmadan önce ben seninle bigün konuşmasam kafayı yerim diyodu...fotoğraflarımıza bakıyorum telefondan dünakşam en az 1 saat ağladım deli gibi..bide yanlız yaşıyorum ya ne doğru dürüst bişe yiyesim gelio ne başka bişey..çok güzel bi aşktı kaybetmek istemiyorum Allahım lütfen yardım et..

gidip görmeyi bende düşündüm canım ama bende çalışıyorum o yüzden çok zor gitmem..bide sakın gelme diyor beni başım belada sana da zarar gelsin istemem..mesela bak bide ilk akşam ağlama ya başladığında sen de yol yakınken bırak beni dedi..o gün annesiyle kavga etmişler annesi sen akılsızsın gibi şeyler demiş heralde..napcamm yaa kaybetmek çok ağrıma gidio okadar iyiydik ki herşeyimiz aynıydı..çok iyi anlaşıyoduk uyumluyduk..bide şey geldi aklıma üç harfliler dadanmış olabilirmi diyeee:sm_confused:

Ya bilmiorum ama hislerim birazda olsa kuvvetlidir bana YALAN gibi geldi yinede allah bilir...........bi anda ne olabilir ki arkadaşların dediği gibi ya mafyaya karıştı yada uyuşturucu falan satıodu bu arkadaş satıp paralarınımı vermedi sürekli dayak yiyo filmlerdeki gibi yani kusura bakmada başka bişey aklıma gelmio ,,seninde 2 seçeneğin var ya yanına gidiceksin herşeyiöğrenceksin yada ayrılcaksın bundan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bu dediklerine inanmıyorum ve seni terk ediorum tarzı şeyler söliceksin yada ya anlat ya bitsin bu iş ben yoruldum diceksin yazık sanada yaa bu ne böle

canım gidip onu yerinde görmen farz olmuş bence,işinden bir günlüğüne falan izin alamaz mısın bir şekilde,veya bayram tatili geliyor,gidip görme imkanın olabilir mi?

canım gidip onu yerinde görmen farz olmuş bence,işinden bir günlüğüne falan izin alamaz mısın bir şekilde,veya bayram tatili geliyor,gidip görme imkanın olabilir mi?

canım ikimiz ayrı illerdeyiz.şuanda antalyada semire gitti onlar.perşembe akşamı döncek diye biliyorum bugün hiç bakmadı telefonuma kafayı yicem bu belirsizlik öldürcek beni..cuma günü memleketime ankara aktarmalı gitcem oda ankarda oturuo.nolur bak seni görmeye çok ihtiyacım var görüşelim dedim.oda beni bırakmazlar gelebilirsem gelirim ama gelemessem de haber veririm dedi..görüşmeye nasıl razı etcem ya eğer görüşebilrsek psikolğa götürmeye çalışcam onu...

bence butun bu soledıklerı yalaaaaaan hiç inandırıcı degıl guzelım bence sen gıt oraya kendı gozlerınle gor olup bıtenı...durup dururken nerden çıkmış bu saçma iş ben okurken bıle anladım uyduruk oldugunu

lütfen 3 harfliler falan yok öyle birşey, o zaman Felak ve Nas sürelerini oku üfle
bence bu çocuğun ruhsal bir rahatsızlığı var ....Kuzey'in açtığı sabit konu "insanı öldürmek" yazısını okumanı tavsiye ederim..

canım benim bu adamda her ne varsa veya yoksa sen neden bu kadar uğraşıyorsan ki, derdin mi tükendi anlamadım ki?

iyi insan olabilir , ama doktora gitmez, derdin anlatmaz, nedir bu gizemli tavırlar...

zaten hep savunurum, uğruna ölesiye aşık olunananlar maalesef ne yazık ki böyle "antisosyal kişilik bozukluğu" olan tipler oluyor.

dertsiz başına dert istiyorsan tam yerine düşmüşsün.
ne diyeyim başka diyecek lafım kalmadı be güzelim.

arkadas sevıyormus neden neden bırakıp gıtsınkı sızde çok karamsar bakıyosunuz canım ınsan sevdıgının kotu gunundede yanında olmalı Çok üzgünüm çoook bulundugu yere gıdıp gerçeklerı kendı gozuyle gorsun derım sora napıcana karar verır .......

üç harflıler yok demıssınız hayır varyasakkelime bence oda olabılır her ihtimali göz onunde bulunduruyoruz:teselli:

canikom, arkadaş konuyu açmış sormuş ve benim şahsi fikrim budur. kimse katılmak zorunda değil

hayatım, ben nasıl kimseye "neden peşini bırakma uğraş niye diyorsun" demiyorsam sanırım aynı şeyi başkalarından da beklemek benim hakkımsengözlerimebaksanab

üç harflıler yok demıssınız hayır varyasakkelime bence oda olabılır her ihtimali göz onunde bulunduruyoruz:teselli:

3 harfliler var tabiki, felak ve nas surelerini bildiğime göre kabul ediyorum değilmi canikomsengözlerimebaksanab

ben 3 harflilerin insanlara musallat olduklarına inanmıyorum...biz onlardan üstün yaratılmışmışız. rahatsızlık verebilirler karabasan şeklinde o zaman da felak ve nas surelerini okur çekip giderler...bana gelen karabasanın haddi hesabı yok. inanç meseleis tabiki, ben kimsenin inancına karışmıyorum

bende zaten sız neden bole dıosunuz demedımkıbenneyaptımki kendı fıkrımı soledım sadece neye ınanıp neye ınanmadıgında benı ılgılendırmez:1no2:

hiç de sevmem boyle sifreli konusanlari, sanki korkunç bir filmdeyiz...

derdi varsa anlatsin, sonra niye o dert onu bulmus, napmis, ne etmis
olum korkusuyla yasiyan biri msn e facebook a girermi ?

bence açik açik annesiyle konus. annesi gitsin yanina bi ne olmus, ne varmi
yalansa da iyi bir sopayi haketmis

görüşmeye ikna olmazsa aniden gidip sürpriz yapacaksın artık,seni karşısında görünce sinirlenir mi bilmem ama en azından amacına ulaşmış olursun emri vaki de olsa.yoksa beynini meşgul edip duracak bu çocuk senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…